kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 witam, od 3 tygodni zazywam tbletki antykoncepcyjne are razy zdazylo mi sie zapomniec ale od razu na drugi dzien wzieam zapomniana tablt=etke oczywiscie zgodnie z ulotka, raz bylo tak ze nie wzielam dwa dni wspolzylam potem i dopiero po dwoch dniach wzielam ta ktora powinnam i jedna zapomniana czy mozliwe zemoge byc w ciazy teraz musze zrobic 7 dni przerwy czy musze sie dodatkowo zabezpieczac? prosze was kbiety o odpowiedz nie o ocenianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zupełnie Napisano Czerwiec 9, 2012 No jasne, że jesteś w ciąży :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 ja prosze o powazne doradzenie a nie tylko wysmiewanie sie. dodam ze na poczatku brania tabletek mialam lekkie plamienia a teraz tzn pod koniec nie bylo tego wogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość indyk k Napisano Czerwiec 9, 2012 Do szkoły trzeba chodzić, a nie na wagarach seks uprawiać :-O Wiesz do zcego służą przecinki i kropki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 no tak dla was to jest najwazniejsze a co to blog na temat filologii polskiej nie ! prosze o pomoc tzn o wasza opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość indyk k Napisano Czerwiec 9, 2012 Jak mam Ci pomóc skoro nie rozumiem co napisałaś? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 to wczytaj sie a czego nie rzumiesz no poprostu bralam tabletki, jednej zapomniama wzielam ja na drugi dzien zgodnie z ulotka. pozniej za kilka dni moze dwa dni znowu zapomnialam ale juz dwa dni nie wzielam i pozniej po dwoch dniah wzielam te zapomniane oczywisie ta z poprzedniego dnia tylko i przez te dwa dni prawialam sex teraz juz od wczoraj mam przerwe 7 dniowa i tez sie kocham i czy jest mozliwosc zajscia w ciaze, dodam ze zawsze lekko plamilam a teraz po zapomnieciu przez te dwa dni tabletek przestalam plamic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 przy takim "zapominaniu" na bank kiedys zaciązysz... i znowu bedzie krążyć kolejna historia o tym jakie to tabsy są lipnym zabezpieczeniem przed ciaza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 ale ja sie pytam czy teraz byla taka mozliwosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 ??????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 bardzo was prosze o odpowiedz nie mam do kogo sie z tym zwrocic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 prosze, prosze, prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 hmmm nie wiem napisze prosze moze to was skloni do odpisania mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 Oczywiście, że jest możliwość ciąży. Tabletki to nie landrynki! :o Trzeba je brać regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 no ja wiemk ale nie stet tak jakos wyszlo teraz jestem w norwegii i to wszystko sie tak jakos skumulowalo ale o tych dwoch dniach jak zaomnialam to potem wzielam i czy byla mozliwosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 Tak, była. Gdybyś przeczytała ulotkę to byś wiedziała, że jeżeli pominiesz więcej niż jedną tabletkę to powinnaś skonsultować się z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 skonsultowac w sesnie tego ze co robic zebys nie zajsc w ciaze czy w jakiej sprawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 perwersja? albo kto kolwiek iny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 Co robić dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 co robic dalej amozesz bardziej to rozwinac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polska bialo-czerwoni Napisano Czerwiec 9, 2012 wez sie kasia stuknij w ten pusty baniak, bo az zal.... TAK, MOZESZ BYC W CIAZY!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 no poprostu pytam i chciaabym wiedziec czy moze cos mi grozic i wgl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 ja pierdole.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 o nastepna madra ktora nie umie sie wypowiedziec ani wyslowic tylko klnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 odpisze ktos, pomoze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Bo po prostu brak słów... Czy dalej brać tabletki czy też przerwać ich stosowanie. Na podstawie wywiadu oceni czy mogło dojść do ciąży. Być może zaleci zastosowanie antykoncepcji awaryjnej. Doradzi jak długo należy się dodatkowo zabezpieczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Kasiulku, dziewczę widzę ,że masz spory problem z rozumieniem tekstu pisanego wiec zapytam: której z wypowiedzi wyżej nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 rozumiem wszystko tylko mam pytania chodzi o to ze jak zapomnialam pozniej wzielam i znowu tak to czy moze mi cos sie stac?n jesem w noregii nie moge sie skontaktowac z npania ginekolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach