Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻenadaRoku

ROSJANIE_PRZEMARSZ

Polecane posty

Gość ŻenadaRoku

Jakim prawem Gronkiewicz-Walc i cała świta pozwoliła na przemarsz w W-wie? Jawna kpina i prowokacja na którą dodatkowo Rosjanie dostali zgodę. Wystraczy zobaczyć co rosyjscy kibicie zrobili w Wrocławiu z niewinnymi Polakami po meczu: http://vod.gazetapolska.pl/1875-rosjanie-brutalnie-pobili-polakow To się w głowie nie mieści.... Tolerancja tolerancją, jednak to jest jakaś masakra, wstyd i plucie na nas.

Gość .,.,mastes,.,.
I DOBRZE BEDA W KUPIE I BEDZIE MOZNA IM NAJEBAC BO TAK GONIC ICH PO MIESCIE POJEDYNCZO TO CHUJNIA

Gość .,.,mastes,.,.
JA MIESZKAM W TYM MIESCIE I NIE ZYCZE SOBIE RUSKICH CZY NIEMCOW U MNIE SRAM NA NICH MAM NADZIEJE ZE LUDZIE KOKTAJLAMI MLOTOWA BEDA Z OKIEN RZUCAC W TYCH FRAJEROW

Gość ŻenadaRoku
Nie mam komplesów ale który kraj pozwoliłby na takie coś? Pobici niewinni, wczesnie na mieście rzucali krzesłami w ludzi. Myslisz, ze grzecznie przejdą? Jedz do Rosji z okazji naszego święta - jeśli dostaniesz tylko po mordzie to bedziesz miał szczęscie... Dla Ciebie to jest normalne, ze ktoś kto jest tu na kilka dni chce sobie zrobic przemarsz z okazji swojego świeta wcześniej lejąc niewinnych Polaków?

Gość Ma rację
Ja również szczególnie taką kiedy zabrania się polskiej władzy lać rosyjskich kiboli w razie czego bo im "ktoś" z Rosji tak kazal... Nie ważne czy jeden czy dwójka... Trzeba mysleć do przodu tym bardziej, ze atmosfera taka, a nie inna, a teraz ta akcja... Zresztą wystarczy poczytać rosyjskie fora - co drugi i to nie troll ma ucieche, że może będą lać i że im gówno możemy zrobić. Cytat "napierw dostali wpierdol od Niemców w swoje ukochane święto, a teraz dostaną od nas Rosjan" - wystraczy pogrzebać w necie, a nie słuchać co w TV gadają...

Gość 123adam123
Wiesz, przemarsz na stadion robią też kibice z Czech i Grecji. W innych miastach pozostałych krajów-uczestników Euro. Heloł.... -------------------------------------------------------------------- http://podane.pl/ dział Polityka

Gość TolerancyjnyDoCzasuPL
Może niech i idą ale jest tu sporo "ale" Akcja Wrocław po meczu Rosja-Czechy Wspomniana radość "kibiców". Raczej niegrzeczni będą na czele marszu Połowa "kibiców" ma bilety zasponsorowane od władzy Nie dziwię się, że ludzie czują niesmak i zażenowanie. Mamy Euro, a tu jakieś przemarsze bo u nas święto i jeszcze sami naglośnili sprawę aby nie bylo wątpliwości, że Rosjanie coś chcą. A co nas to? U nas Euro i jakby każdy chwilowy gość chciał robić przemarsze to by co chwile bylo widać ludzi na ulicach. Jest w tym lekka prowokacja. Mnie natomiast śmieszy władza, która wie jak jest i jeszcze pozwala na tego typu akcje podrzegając pewne "ale" do siebie. A co do kibiców z Rosji - prawda jest, że sporo z nich cieszy się, że po Niemcach będą tym razem oni mogli dać nam wpr... i to - jak podkreślają- u nas. I to legalnie. Mozna ich olać ale chyba każdy wie jak jest. Są emocje, które podnoszone są nie przez Rosjan ale przez osoby, które decyzje i zgodę dali. Aby tylko nie było zgrzytania zębami, że jak to się mogło stać.

Gość TolerancyjnyDoCzasuPL
123adam123 Helloł ale oni sobie robią bo robią, Rosjanie nagle teraz muszą z okazji "Wolnej Rosji" - helloł...

Gość ŻenadaRoku
Dla mnie mogą iść jednak jest parę rzeczy, które raczej świadczą o tym, że nie jest to taki sobie marsz... Za duże emocje były np. w wrocku Co innego iść z okazji sportu, a co innego bo mamy święto narodowe i chcemy u was o tak przypadkiem komentarze typu najpierw niemcy wpierdolili im, a teraz my im mamy okazje też nie są budujące i niewinne

Gość macie kompleksy i tyle
i dorabiacie filozofię i symbolikę, jesli kraj czuje się pewnie i mocnie, to yebią go czyjekolwiek przemarsze. sądzicie że amerykanie sraliby tak jak wy, gdyby na jakiejś olimpiadzie np. w nowym jorku rosyjscy kibice chcieli se przeleźć po mieście? nawet nie zwróciliby uwagi bo żyliby swoimi sprawami, jesteście moi drodzy przewrażliwieni i po prostu macie kompleksy w stosunku do rosjan i tyle :classic_cool:

Gość tygrysek xxxxx
Władcy świata, testują nas Polaków, Test ten ma zadanie sprawdzić czy zjednoczymy się z Rosjanami w marszu przeciwko KAPITALIZMOWI czy będziemy obojetni! Władcy świata badają nas Polaków jak się zachowamy jako naród

Gość Popieprzyło was czy co
Ich święto to jakby antyświeto nasze! Ja wiem, że trzeba łagodzić pewne sprawy, patrzeć na hitorię przez pryzmat pokoju i przyszłości Ale ten przemarsz to tak jakbyśmy pojechali z pewnym swym świętem narodowym do Niemiec i mozna mnożyć przykłady. CHyba nikt nie wierzy, że oni tak grzecznie i ładnie chcą swojego swięta u nas bez podtekstów. Nagle w Euro w innym kraju chcą przemarszu z okazji świeta narodowego? Już sam fakt zgłoszenia i nagłosnienie daje do myslenia. Przecież inne sportowe przejscie na stadion nie wymaga zezwolenia. Kto im broni przejść na stadion w barwach narodowych? No ale nie, musi być podkreślone, że chcą z okazji święta...

Gość Popieprzyło was czy co
Wiesz w USA pewnie by sie nie zgodzili to raz Dwa nikt nie broni robić przemarszu, a to oni się osmieszaja Tu racej chodzi o bezpieczenstwo. Po co kusic los. Wystarczy to co moze dziac sie po meczu. Głupota polityków i tyle... A pózniej bedzie stekanie, ze nie wiedzieli A co do zachowania - nie mam kompleksów - ale te chuje z Wrocka powinni dostać po dupie pałami policyjnymi. O dziwo również słyszałem, że ich tykać pl nie może

Gość ŻenadaRoku
Władze Kijowa zapowiedziały, że będą monitorować media i skarżyć do sądu autorów publikacji, które nierzetelnie ukazują stan przygotowań miasta do przeprowadzenia Euro 2012 podaje newsru.ua. Według zapisów wideo, rosyjscy kibice rzucali z trybun race i wywiesili zabronione banery. UEFA chce także zbadać czy nie doszło do incydentów rasistowskich ze strony fanów z Rosji wobec piłkarzy z Czech. Komisja dyscyplinarna UEFA ma zbadać tę sprawę 13 czerwca. A my w nagrode dajemy im przemarsz:>

Gość ŻenadaRoku
Pardon, dobry fragment: UEFA wszczęła procedurę dyscyplinarną przeciwko Rosyjskiej Federacji Piłkarskiej w związku z nagannym zachowaniem kibiców z tego kraju podczas meczu z Czechami w piątek we Wrocławiu. Według zapisów wideo, rosyjscy kibice rzucali z trybun race i wywiesili zabronione banery. UEFA chce także zbadać czy nie doszło do incydentów rasistowskich ze strony fanów z Rosji wobec piłkarzy z Czech. Komisja dyscyplinarna UEFA ma zbadać tę sprawę 13 czerwca.

Gość ŻenadaRoku
Policja na podstawie monitoringu wytypowała 12 kibiców, którzy zaatakowali stadionowych stewardów. Są to Rosjanie, a ich zdjęcia mają być przekazane m.in. Straży Granicznej. Napad na stewardów, osoby pełniące na stadionie funkcje informacyjno-porządkowe, był jednym z dwóch incydentów, do których doszło w piątek we Wrocławiu. Wcześniej przed meczem czterech Rosjan pobiło się przed jedną z restauracji. Trzech zostało zatrzymanych, jeden trafił do szpitala.

Gość TojużWtorek
Ja mam obawy bo będę obecna na meczu Polska-Rosja. Po meczu pewnie będą się lać ;/

Gość zupełnie nie rozumiem
Mnie się wydaje, że te "prośby" o przemarsz są, co najmniej dziwne. Jak można zawracać ludziom i władzom głowę, wprowadzać zamieszanie w chwili, kiedy wszyscy zajęci są organizacją i przebiegiem mistrzostw. To bardzo nie na miejscu ze strony Rosjan. Wyraźnie chcą zwrócić na siebie uwagę. Zresztą co to za demonstracje w cudzym kraju i to jeszcze na mecz z Polską. Według mmnie to niesmaczne przegięcie.

Gość CalineczkaWarszaweczka
Jeśli dojdą na mecz. Dla mnie to jest kpina UEFA bada sprawę, a my dajemy zgodę. Też to dla mnie lewe. W tv jak gadali przedstwiciele kibiców to jeden gada z dziennikarką, a jego kolega w kominarce? Pytam się po co? Kim jest, że musi buzię zasłaniać? Twarz zasłaniasz albo jak jesteś tajniakiem albo jak bedzie boruta i nie chcesz aby Ciebie wyłapali... Rosjanie będą na naszych ulicach w PL obchodzić święto wyjebania nas od siebie podobno z koszulkami typu wyrzucilsmy/wygralismy w Moskwie, wygramy i tu... Juz sam fakt tego co zrobili wcześniej (Wrocław, nie tylko Polacy ale i względem Czechów) świadczy, że są chętni na mordobicie i prowokacje niż sport.

Gość CalineczkaWarszaweczka
Poprawka: nie wiem czy przedstawiciel ale jakas akcja była typu wywiad, kamera a goscie kominiary....

Gość akurat jest to data tez
wazna dla Polakow, bo wtedy sie rozpadł ZSRR( dobrze jest znac historie, zanim sie tworzy teorie spiskowe). Rosjanie robili takie marsze na meczach w innych krajach ( w Finladii bodaj) i nic sie nie stalo. Przejdą, pojdą- jak nikt nie bedzie reagowac.

Gość Ludzie, Ludzie, Ludzie
Tak? Dziwne, bo nie mamy takiego święta u nas. Plus oficjalna data rozpadu ZSRR (forrmalne rozwiązanie) to 31 grudnia 1991 rok więc my nie mamy co świętować:) W Rosji jest to ich Dzień Rosji czyli ich suwerenność ale ma też inny wydziwięk (Dzień Niepodległości). Smaczu wydarzeniu dodaje fakt, że pewien pan na P. bardzi chętnie zafundował kibicom przelot jeśli zoorganizują sporą grupę. Generalnie jajca, chcieli im nawet zrobić osobne miasteczko jeśli szanowni rosyjscy kibicie by sobie tego zapragneli. Mówiono, że będziemy szukać prowokacji itd. Moim zdaniem to Euro, a nie pokaz siły rosyjskiej. A już akcje jeśli chcą osobne strefy dla siebie to komedia. Przepraszam bardzo ale to Euro jest w Polsce, a nie Święto Rosji. Jak można w ogole wpaść na plan jak będą chcieli to jako jedyni będą mieć osobne miasteczko... A teraz nagłaśnianie przemarszu oraz lanie niewinnych osób...

Gość topolewlll
Rosjo, Rosjo do boju, do przodu. Przejdźcie przez swój niegdyś kraj by pokazać swą siłę!

Gość NIAchNIachNIAch
A mnie i tam śmieszą Anglicy, którzy powiedzieli, że jeśli usłyszą w czasie meczu coś rasistowskiego to beda chcieli zejść z murawy. I strasznie się upierają, ze jak coś to nasza wina. Śmieszny kraj, śmieszni ludzie...

Gość mentaI cut
mogą iść, bo się was Polaków nie boją. :D ciency jesteście

Gość ferdynand chyba ty
i pewnie o tym marzysz :o