Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crispy

Powrót do blondu

Polecane posty

Witajcie dziewczyny, możliwe, że gdzieś jest podobny temat, ale trochę tu tego jest i nie wiem czy coś by się zgadzało z moim pytaniem w 100% Otóż jakiś czas temu pofarbowałam włosy na brąz, czasem był jaśniejszy czasem prawie czarny(mój naturalny to średni blond). Niestety moje włosy już mają dość kładzenia farby co miesiąc ( odrastają bardzo szybko i przy głowie odrosty mocno kontrastują) więc chcę wrócić do naturalnego koloru. Chciałabym je jakoś rozjaśnić, tzn. najpierw rozjaśniacz, a potem jakaś farba blond, tylko nie wiem jaka? Zależy mi by kolor wyglądał naturalnie i nie zmywał się za bardzo, bo po nałożeniu jej nie chcę już nic robić z włosami, tylko czekać aż całe mi się zrównają. Jakie farby do blondów poleciłybyście, by spełniły moje oczekiwania? Dzięki z góry.

Gość najgorsze co mozesz zrobic to
klasc na przyciemniane wlosy rozjasniacz. idz na dekoloryzacje do fryzjera, ale ostrzegam ze po tym wlosy wymagaja szczegolnej troski

Moje włosy już kiedyś przeszły domowe rozjaśnianie, raz same końcówki, a raz po całości, jakoś przetrwały, a na dekoloryzację u fryzjera za bardzo mnie nie stać, włoski mam prawie do pasa, a wiadomo im dłuższe tym koszta większe :(

to licz sie z tym, ze bedziesz je musiala obciac :(

ze moze byc taka sytuacja, ze tak sie zniszcza, ze bedziesz musiala je obciac

A wiesz może coś na temat dobrych blond farb? Takie, by kolor się ładnie trzymał?