Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaq

Czemu przestaje kochać swoją ukochaną ? PILNE ODPOWIEDZI

Polecane posty

Gość Polaq

Ma na imie "Ola". opowiem wszystko od 0 miesiąca aż do teraz 11 miesiąca.Mam 16 lat ona 15 Już od kilku miesięcy się niej podkochodziałem ale ona czuła zawsze wolała moich kolegów niż mnie ja bylem dla niej nie zauważalny jako chłopak. W czerwcu zaczeła chodzić z chłopakiem 2 lata starszym od niej , był z mojej klasy , on był chłopakiem który prowadził bardziej tryb życia "hooligans" niż "miłośnika" nie miał zbytnio dla niej czasu nie było im za dobrze , lipcu wkońcu się pierwszy raz pocałowaliśmy , ona mówiła że więcej się to nie powtórzy , ale było z 2 tygodnie przerwy , ale codziennie spotykaliśmy się parku potajemnie i chodziliśmy na 3 piwka było nam jak w niebie , przed kazdym spotkaniem miałem motylki w brzuchu ona tak , samo sierpniu pierwszy raz mnie zdradziła i jednocześnie swojego obecnego chłopaka , z jeszcze jednym ... Czyli było nas 3 jak by ... Tylko że ten 3 , jednorazowy przypadek. Jak się z nią spotkalem zobaczylem , malinke ale wybaczylem jej wkoncu bylem tak zakochany , Potem planowalismy wspólną przyszłość koledzy mówi że już nie jestem tą samą osobą ze ta panna cie zmieniła spędzasz z nią kazdą wolną chwile.I własnie tak bylo spędzałem każdą wolną chwile z nią .żyliśmy aż od lipca do grudnia wspaniale zachorowałem i nie wychodzilem do niej przez jakieś 5 dni , już wtedy mnie zdradziła z swoim byłym ( przypomne że chodziła z nim poczatku czerwca do 10 sierpnia ) calowała się z nim , ale przyznała mi się o tym.Zawsze byłem twardy ale wtedy , było mi bardzo smutno , nie moglem złapać odechu ale ona płakała przy mnie , ale to takie małó szczerze te łzy może z poczucia winny.nie zerwałem !! , Ale nadal bardzo się kochaliśmy , Byliśmy na wspólnym melanżu każdy był pijany dość mocno , siedziałem do 1 w nocy , potem niestety musiałem wracać do domu.Wtedy mnie zdradziła z właścicielem domóki ( została na noc ) , lizala się z nim na łóżku bardzo mnie to bolało ją też , ale mnie owiele bardziej.Wtedy jak ona sie przyznała byłem szale nie wiedzialem co zrobić.Następnie zaprosiłem własciciela imprezy i rzuciłem się z pięściami nie kontrolowałem siebie , on był z 3 kolegami , ja tylko z dzieczyną.Ale nawet oni bali się mnie zaatakować tylko odciągali mnie od niego.Potem przysiegneła że już nigdy więcej nie zrobi , ona jest bardzo we mnie zakochana widać że żyć nie może bezemnie , aż nawet nie mogę mieć 1 chwili wolnej dla siebie szystko z nią spedzam , pisze mi różne listy miłosne , i bardzo rozpacza jeśli się pokłucimy około 9 miesiąca uprawialiśmy swój pierwzy sek , od 10 miesiąca wszystko się pojebało :( , Ona jest zakochana we mnie po uszy , tylko ma taki charakter lekko puszczalski , czemu przestalem ja Kochać ??? , Dlatego że nie mam czasu na kolegów ? wyjść z kolegami na bronka , bilarda tylko wszędzie z nią , czy po prostu znudziła mi się , ale nie mogę jej złamać serca ona , rozpacza z każdej kłutni z każdego słowa jak bym z nią zerwał , załamała by się wkońcu ona całe życie by mi oddała aż przesadza mówi że jestem piękny prawi mi koplementy powtarza że kocha mnie bardziej , że mogła by zrobić wszystko dla mnie i spędza ze mną 24/h karze mi od 11 rano już z nią być aż do 23 , nie mogę zawinąć koło 20 , jak jestem zmęczony bo obrażona albo smutna.Na noc nie mogę pójść do znajomych bez niej bo zazdrosna. PORADŹCIE COS PROSZĘ!! co teraz mam robić ? próbować ją on nowa pokochać czy , odpuścić sobie ją ? Jeśli chcecie coś dokładniejszego piszcie .

Gość Polaq
ale śmieszne podawać się za mnie ... jak ja mam życiowy problem nie patrzyć na to nie ja dodałem ;/ "Nie wiem co robić, bo ona żąda ślubu a ja nie mam pieniędzy na pierścionek. "

Gość Polaq
Teraz pisze prawdziwy Polaq: Mam pieniądze na pierścionek, ale brakuje mi na obrączki? Może kafeterianie się dołożą?

Gość Polaq
Wszystko o tym pierścionku jest zmyślone to nie ja pisałem ;/

Gość Polaq
P.S. Dlaczego moja laska nie chce żebym ją dotykał pod majteczkami? 😭

Gość .sasanka.
Słuchaj autorze, masz 16 lat a więc jeszcze jesteś młody, twoja ukochana też jest młoda... tak naprawdę nie w głowie wam jeszcze poważne związki, być może nawet nie rozumiecie czym jest miłość, brakuje wam dojrzałości, tego życiowego obycia... z czasem to przyjdzie ... powoli . jeszcze całe życie przed wami, dopiero je poznajecie, dopiero się uczycie... nie można mieć wszystkiego od razu. Nie obraź się, ale doskonale pamiętam siebie z tamtych lat... człowiek ma pstro w głowie, czasami zachowuje się irracjonalnie... Dobra rada, to nie bierz wszystkiego do siebie, na wszystko jest w życiu czas :)

Gość jolwannaabe.
Matkoo jaka składnia;o Moja pierwsza reakcja po przeczytaniu tej chaotycznej wypowiedzi była taka, zaczęłam się śmiać, bo to co piszesz chłopczyku jest śmieszne.. "Twoja dziewczyna" ma "charakter puszczalski"... Co to znaczy? Ja osobiście zrozumiałam, że ta dziewczynka, o której piszesz jest po prostu młodą nie wychowaną nastolatką, której sprawia przyjemność to co robi... A Ty? masz 16 lat, więc zajmij się szkołą póki na to czas.. Gdybyś trochę używał mózgu byś sam dostrzegł to, że żadna porządna dziewczyna nie spojrzy na chłopaka, który w wieku 16 lat pije, zamiast uczyć się i myśleć co dalej.... Zastanów się nad swoim życiem, a nie nad tym, czy ta królewna która nie szanuje siebie będzie płakać i wciskac Ci kolejne sciemy. Jesteś młody i naiwny. Miłość.... co Ty wiesz miłości.. - nic, zero.