Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaq1996

Dlaczego przestaje kochać ukochaną

Polecane posty

Qwerto, Konsumpcja konsumpcją, ale masą łatwiej się rządzi, w historii są już tego dowody:P A jak tak trzasnę z totalnie innej beczki, oglądałeś taką bajkę Wall-e-e? Całe szczęście, że tego nie dożyjemy, bo to taki scenariusz raczej prawdopodobny tyle, że bez happyendu:P Dieta Dukana pewnie?:D Lomu, to za rok:P O ile tu będę jeszcze

Działania marketingowe "wymierzone" są właśnie w masy :P. Wiesz w tym szale konsumpcji, tego dzikiego kapitalizmu, ludzie stają się mniej ludzcy, nieustępliwi, agresywni, nieszczęśliwi. Nie potrafią cieszyć się z tego co mają w danej chwili. No tak, dieta dukana mnie zawiodła, załamałem się totalnie po tym jak przytyłem znowu, ale robię co mogę, teraz po prostu żywię się rozsądnie, wyrobienie nawyków jest lepsze niż jakakolwiek dieta :).

Śpij dobrze :P pewnie jeszcze dzisiaj Ci odpiszę na mail :). Lubię koszmary, przynajmniej niektóre, kiedyś Ci może opowiem jakieś fajniejsze sny, kiedyś z resztą, nie wiem czy pamiętasz, poznaliśmy się w temacie na temat snu :D.