Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaLat25

Kobiety po jakim czasie poznalyscie facetow z rodzicami?

Polecane posty

Gość MonikaLat25

Bylam w zwiazku 7 lat, prawie jak malzenstwo mial byc slub, dzieci itd, niestety prowadzil podwojne zycie i inna zaszla z nim w ciaze ;/ po 3 miesiacach poznalam fajnego faceta, tez po przejsciach z dziewczyna, podobnie nawet jak u mnie... on po tyg zabral mnie do domu(mieszka z babcia)a po 2 przedstawil rodzicom...ja nie jestem jeszcze na to gotowa, zreszta moi rodzcie chyba tez nie, czy to wogole konieczne...on o tym nie wspomina ale mimo wszystko tak glupio, bo jak siedzimy w domu to zawsze u niego...ma duzy dom a moje mieszkanie to taka klitka, malo miejsca i wogole chodzi o rodzicow...

Gość Anonimowa xyz ...
4 lata

Gość MonikaLat25
up

Gość a ten grill sama z mężem i
ja nie musiałam moi rodzice go znali, ale ja poznałam jego rodziców tego samego dnia, ba nawet nocowałam u niego tego samego dnia, ale myśmy się dużo wcześniej znali, znaczy to był kolega mojego brata i jeszcze pamiętam że jego mama nam zrobiła śniadanie (ale byliśmy młodzi wtedy jeszcze także każde z nas mieszkało z rodzicami)

Gość MonikaLat25
ach no u mnie troszke inna syt

Gość MonikaLat25
uup

Gość O co lotto?
Ja rodziców partnera poznałam po ponad roku znajomości,po 8miesiącach mieszkania razem i pół roku po zaręczynach.Jednej siostry nadal nie znam,chociaż mieszka w polsce.Jak nie chcesz to nie przedstawiaj go narazie rodzicom.Ważne,żeby rodzinę znać?czy żeby między wami było dobrze

Gość MonikaLat25
no wlasnie tez tak uwazam,ale wolalam sie upewnic heh