Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajebistaaaaaa

Przyprawiam rogi chłopakowi bo jest nudny też tak robicie?

Polecane posty

Gość Zajebistaaaaaa

Witam! Jestem z chłopakiem już jakieś 2 miesiące. Ja 26 On 25 lat. Mieszkamy u niego. On pracuje ja aktualnie kończę studia (miałem przerwę). Ciągle mi powtarza, że powinnam być bardziej dojrzała w tym wieku (np. nie chodzić już tak prawie codziennie na całonocne imprezy) a przecież On jest jeszcze prawiczkiem a ja już miałam paru przed nim więc kto jest bardziej dojrzalszy. Od pewnego czasu zdradzam go z pewnym typem. Nieraz gdy miał nocki robił wcześniej kolację bym "nie umarła z głodu". Nawet nie zdaje sobie sprawy ile razy szykował tą kolacje dla mnie i mojego kochasia. Pewnie powiecie, że jestem jakaś wredna suka ale przecież chyba wiele kobiet tak robi? On jest dla mnie po prostu zbyt nudny. Pracuje, robi śniadania, obiady, kolacje (jeśli tylko jest taka możliwość) sprząta iw ogóle nic nie muszę praktycznie robić w domu. Zapytacie się dlaczego go nie zostawię? Mogłabym i tak żadna by go nie chciałaby nie miał nikogo wcześniej. On sam pewnie też by mnie nie zostawił doskonale wie, że będąc prawiczkiem w tym wieku żadna go już nie zaakceptuje. A mi jak mi już się znudzą już imprezy to sobie z nim już będę. Też tak postępujecie ze swoimi nudnymi facetami?

Gość Pintor
Ile zarabia ?

Gość elamirabela
prowo faceta 0/10

Gość zauwazyłem ze to marne prow
o ale daje 2/10

Gość elamirabela
kończę studia (miałem przerwę -walnales sie 0/10 :D

Gość Zajebistaaaaaa
ok 2tysięcy złoty plus jeszcze jakieś grosze bo czasami jeszcze dorabia jak jest okazja. Tak czy siak zawsze parę stówek da swojej żabci:P