landryneczkowo 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Hej. Kończę 3 opakowanie tabletek Daylette (24+4) jestem na 2 tabletce placebo (dzisiaj o 18) czy to normalne że jeszcze nie dostałam żadnego krwawienia ? Tabletki biorę regularnie, żadnej nie zapomniałam.Wczoraj robiłam test ciążowy, wszystko jest w porządku(ostatni stosunek odbyłam 2.06-bez prezerwatywy/nie do końca/).Przy pierwszych 2 opakowaniach dostawałam krwawienia między 2 a 3 zieloną tabletką, trochę się martwię...Proszę o pomoc. Pozdrawiam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Możesz dostać krwawienia nawet i pierwszego dnia kolejnego opakowania. Organizm potrzebuje czasu, żeby odczuć spadek hormonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Czyli mogę być spokojna ? ciąża odpada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Takie rzeczy tylko w Biblii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach