Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiwatta

po pierwszej randce. jest dobrze czy źle?

Polecane posty

Gość naomiwatta

Kilka dni temu spotkałam się z facetem z internetu. Wcześniej przez jakiś tydzień intensywnie pisaliśmy do siebie smsy. Z inicjatywy faceta, aż w którymś momencie już mnie to denerwowało, bo on prowadził regularne rozmowy o wszystkim i o niczym tą drogą. Spotkaliśmy się. Spotkanie było udane, tematy się nie kończyły. Odwiózł mnie pod dom. Kilka razy podczas spotkania mówił w taki sposób jakby brał pod uwagę kontynuowanie znajomości. W stylu - że kiedyś coś mi pokaże, że ja zapłacę następnym razem itd. Po spotkaniu napisał po 5 minuitach, czy jestem w domu już. Stwierdził, że chyba musi sobie załatwić komórkę w tej sieci co moja, żebym mniej wydawała na smsy. Kolejnego dnia pisał bardzo dużo. Raz kiedy nie odpisywałam parę godzin zapytał czy już nie chcę do niego pisać. Potem czwartek był wolny, myślałam że będzie się chciał zobaczyć, pisał cały dzień, ale nie zaproponował spotkania. Natomiast w piątek wyjechał na weekend, i pisał już do mnie tylko raz dziennie. Tylko co słychać, jak mi mija dzień. I tyle . Nagle jakoś stracił entuzjazm, nie wiem... w porównaniu z tym że poprzednio ciągle pisał. Jak to rozumieć? Czy facet ma mnie gdzieś i w ten sposób zakańcza znajomość? Ale to po co do mnie pisał po spotkaniu? Jak to rozumieć? A może wszystko jest ok? Nie mam się czym martwić, bo gdyby miał mnie gdzieś to by w ogóle nie pisał?

Gość na 100 %
jesteś idiotką skoro takich znaków nie rozumiesz ..... skoro nic nie robisz to -se- odpuścił....

Gość naomiwatta
Ale co mam robić? Pisał, odpisywałam, pytałam co u niego,na spotkaniu też byłam miła. I mu też starałam się dać do zrozumienia że mnie interesuje.

Gość Kinia;*
Chyba najprościej będzie jak go zapytasz. Bo nikt tutaj nie jest w stanie Ci pomóc, bo nie zna jego mysli i Waszej sytuacji. Może po prostu nie ma czasu do Ciebie pisać? Ale to tylko spekulacje, najlepiej będzie jak zapytasz Go wprost, tak jak on Ciebie wcześniej, czy chcesz z nim jeszcze pisać; )

Gość naomiwatta
W ogóle jak to jest u was? Czy po nieudanej randcem, kiedy wiemy że dana osoba nie jest w n=waszym typie...w ogóle z nią dalej piszecie? Czy to raz czy 5 razy dziennie? To chyba bez sensu. Ja się boję, że on mógł być na jakimś innym spotkaniu w ten czwartek i dlatego tak nagle ... jakoś się wyciszył. Niby coś tam pisze, bo a nuż, ale...jakoś bez entuzjazmu :( A może po prostu nie ma czasu, bo jest zajęty.Pojechał do domu swojego, na jakieś wesele itd?

Nikt Ci nie odpowie na te pytania! To wie tylko on i możesz tez wiedzieć Ty, ale musisz zapytać go wprost. Moim zdaniem teraz ruch należy do Ciebie. A tak poza tym skoro ma wesele, to jak ma z Toba pisać..?

To oczywiste: skoro robil aluzje, ze ty masz placic na nastepnym spotkaniu to czekal az go gdziesz zaprosisz:O odpusc sobie lepiej.

Gość tghghgh
Kolejna co czeka nie wiadomo na co. Najlepiej to siedź i czekaj na księcia z bajki.

Gość pierwsze randki ustawowo
powinny zostac zakazane mniej zamieszania by było od razu dziesiąta i koko spoko

Gość naomiwatta
ewaewelina, czemu mam sobie odpuścic? i co?

Gość naomiwatta
?

Gość maybelline69
moze ty zaproponuj kino?

Gość naomiwatta
NIE, już zaproponowałam termin pierwszego spotkania. co ja mam proponować mu skoro przestał do mnie pisać :( ale przecież pisał!

Gość faktoryiksiory
jak przestal skoro pisalas, ze pisze raz dzennie czy jakos?

Gość naomiwatta
dziś nic nie napisał, a wczoraj i przed wczoraj pisał tylko raz dziennie: co słychać, i nie ciągnął rozmowy

Gość faktoryiksiory
a co ma pisac kuzwa? 5 0 smow co dzien? ile razy moze sie pytac jednego dnia co slychac? chyba jakies rewolucji nie przechodzisz zyciowej co 5godz? :O dzisiaj nie pisal.. a mamy dopieor godzine 14;41. laska wyluzuj.... dla wlasnego dobra.

Gość naomiwatta
to dziwne że wcześniej pisał 50 smsów dziennie, no tak to bylo bardzo dziwne!

Gość faktoryiksiory
no dziwne...:O moze uznal, ze tyle nie ma sensu po przeczytaniu twoich odpowiedzi. i uznal, ze starczy mniej smsow.

Gość naomiwatta
albo wcale :(

Gość naomiwatta
Raz ja do niego dzwonilam, ale to jeszcze zanim się spotkaliśmy. Ogólnie on uwielbia pisać smsy. Wielokrotnie o tym mówił. po spotkaniu pisał mi smsy, przez 2 dni bardzo intensywnie. Potem raz dziennie a dziś nic. Czy to już koniec znajomości?!

Gość bbbboouhbvb
hehem, pisze zle nie pisze tez zle

Gość fifoof
jest źle bo ty nie wykazujesz praktycznie zadnej inicjatywy! czy nie mozesz rzucic hasla ''a czy byles na takim i takim filmie ?'' itp , jak ci sie podoba to dzialaj kobieto a nie oczekujesz na niego jak zimna kloda

Gość naomiwatta
Odpisuję na jego smsy, parę razy napisałam pierwsza, i w dzień spotkania to ja zaproponowałam żebyśmy wieczorem się spotkali. Czy to jest mało?

Gość fifoof
mało. z resztą, po co masz tracic czas i nerwy na patrzenie na telefon. A jak sie domyslam to oglada mecze!

Gość fifoof
a zrozum kobieto, ze mecze teraz to jest od 17;50 do 23 zajecie! i godziny przed i po. Nie wiem czy rozmaiwaliscie na ten temat

Gość naomiwatta
tak, pytałam go o to przed wczoraj, powiedział że specjalnie go nie interesują, że trochę dla towarzystwa ogląda. wczoraj to ja do niego napisałam wieczorem, gdy bawił się na weselu w boże ciało też pytałam w smsach co robi wieczorem :( nie rozumiem nic już! zawsze mi się wydawało że jak się komuś druga osoba nie podoba to się po neiudanej randce nie pisze do niej tak intensywnei albo i w ogóle no co się nagle stało :|

Gość fifoof
to umów się z nim najzwyczajniej do kina

przykro mi:( moz toprzez te wyjazd dobrze sie bawi i nie w glowie mu esemesowanie mam tak podobnie w takich sytuacjach napisz Ty, skoro czekasz az on pierwszy napisze moze po prostu on tez czeka