Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona20

seks/dziewica/pomocy!!!

Polecane posty

Gość onaona20

witam. Mam 20 lat i nadal jestem dziewicą, nie robi mi to problemu, ale... jestem w zwiazku juz jakiś czas, dużo się masturbuję, i chciałabym w przyszlosci rozpoczac zycie seksualne.. Moze mnie wysmijecie, ale mam straszne kompleksy , poniewaz boje się, ze nie zaakceptuje mnie moj partner, ze wzgledy na budowę.. mam powiekszone zewnetrzne wargi sromowe, sa duzo powiekszone niz zaobserwowałam w internecie, na obrazkach. Czy to normalne, ze sa wieksze, poteznijese? Druga sprawa to taka, ze zauwazylam, ze moje bona dziewicza nie ma budowy standardowej, tzn, nie widac zadnych otworkow, ani nic podobnego. Bardzo mnie boli np. kiedy chce wlozyc palec. Czy to naormalne ? prosze o pomoc :(

Gość w#^#5311
duze wargi ma połowa albo i wiecej kobiet, bez stresu, jak bedziesz czesto chciała i tak samo on, to sie zgracie po kilku próbach, a nie boj sie - od tego jest penis ze sie przedrze, spanikowana bo widzialas na zywo i boisz sie ze nie wejdzie?

Gość onaona20
próbował wejsc, ale nie dalo rady, nie dośc ze płakałam z bólu, to na chama tez nie mogl wejsc, nei wiem, co jest grane...

masz 20 lat i się przejmujesz taki sprawami To są problemy dziewczynek wchodzących w wiek dojrzewania a nie w twoim wieku.Przestań się tym stresować bo w twoim wieku są inne problemy. Myślisz że twój facet nie będzie miał problemów sexualnych będąc w intymnej sytuacji z tobą On tez chce byś go nie poniżyła że jest nieudacznikiem czy nie jest delikatny itp. Każda cipka jest inna i to jest dla nas najmilsze zobaczyć że nie standardowa

no to już dziewicą nie jesteś skoro jakiś tam kontakt seksualny był :P dwa szukasz problemu tam gdzie go niema (chodzi o wygląd cipki) trzy do ginekologia i niech ci przetnie błonę

Gość onaona20
i fizycznie i psychicznie jestem dziewicą, poniewaz uwazam, ze kobieta traci dziewictwo po pełnym stosunku seksualnym.. no tak, ale ja jestem niedoswiadczona, a moj partner ma 25 lat i boję się po prostu, ze ... no wiecie..ze się osmieszę.. niedoswiadczona jestem, czasami nie wiem co i jak mam robić.. :(

Gość głodna dziewczynka:-)
Moja cipka też jest taka. Bardzo dużo ma na zewnatrz ale mój były nie narzekał. Musisz siebie zaakceptować i tyle.

dziewictwo się traci po pierwszym stosunku seksualnym nieważne czy to oral anal czy klasyczny czy jakaś wzajemna/wspólna masturbacja ;]

Gość onaona20
no własnie z tym mam chyba najwiekszy problem..z akceptacją, dlatego zalezy mi na akceptacji mnie przez partnera.

niczego nie planuj,zadnych scenariuszy. Seks powinien być sponataniczny, całujecie się i wszystko samo się napędza. Najpierw niech spróbuje wsadzić paluszek, musi Cię rozgrzać a nie na "chama" pchać.Dużo pocałunków, dotyku, czułosci.

Gość onaona20
z tymi drinkami dobry pomysl, bo jak poysle o nieudanym razie, o tym bolu to się spinam bardziej.. no tak, masz racje, trzeba się dobrze rozgrzac, ale i tak sie boje :D i wstydze trochę..

Autorko, myślę,że problem lezy w Tobie samej, znalazłas jakies zdjecia w internecie, porównałaś Cipencje, uważasz ,że jesteś inna"tam na dole". Traktuj to tak,że jestes wyjątkowa, a nie taka jak inne. Wmówiłaś sobie za dużo. On Cię kocha taką, jaka jesteś. A nie jaką masz cipe.

Jedne boli, drugie nie boli. Mnie pierwszy raz bardzo bolał było dużo krwi i też płakałam, musielismy przerwać, potem znowu ale zacisnęlam zęby i bylo całkiem przyjemnie. Kochaj siebie taką, jaka jestes! Masz fajnego faceta, oddaj się tej wyjątkowej chwili, nie przejmuj się wyglądem swojej cipki, przeraża mnie to. Ja mam takie wargi tam,że przez bielizne "coś" odstaje. Głowa do góry

przedwszystkim rozgrzewka pieszczenie oralne az do orgazmu nawet kilka razy aż się przyzwyczaisz później penisem po łechtaczce tzw. stosunek przedsionkowy też moze być kilka razy az się dobrze podniecisz i wtedy do środeczka i gwarantuję ci że nie będzie problemu z wejściem

Gość onaona20
:) postaram się to zmienić jakoś, dzięki za otuchę :D masz racje, przeciez on mnie kocha ..

Gość Kongregacja Dup Wołowych
Idiotką jesteś, albo co? Mieszkasz na jakiejś głebokiej prowincji gdzieś w rogu Afryki? Nie wiesz, co to jest ginekolog, jedyne źródło wiedzy, to dla Ciebie durne portale internetowe? Jak u Was w wiosce nie ma ginekologa, to idź do innego lekarza, jak nie ma lekarza, to w wiosce choć mądry czarownik jest?

Gość onaona20
tak się składa, ze bylam u ginekologa i nic sensownego mi nie powiedzial.

Gość dr.wlad
20 lat i dziewica?

Gość onaona20
ta, a co ?

.dr.wlad No w dzisiejszych czasach gdy większość dziewczyn ( nie wszystkie ) tracą dziewictwo w okolicach 16 lat jest ciężko spotkać dziewczynę która w wieku 20 lat jest dziewicą. Aczkolwiek jeszcze się zdarzają

Gość onaona20
no widzisz ;d

Gość onon
Aneta to Ty?

Gość onaona20
tak ja a ty kto i czego chcesz?

Gość onaona20
ale ktos się podszywa pode mnie ;d

Gość feelek
Wszystkie cwaniaki są po trzydziestce albo mocni w gębie. Ja dzisiaj poradziłbym sobie z każdą dziewicą, ale gdybym miał 20 lat też bym miał problem. Grunt to nie przejmować się sytuacją próbuj nawet co piętnaście minut powiec mu że chcesz to zrobić i już, że się nie ubierzecie aż popłynie krew a puźniej będziecie świętować. Musisz sforsować psychikę, fizycznie jesteś w stanie zrobić wszystko. POWODZENIA !