Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrunetWysokiCiemnoOki

Chce dziewicy o to moje wymagania

Polecane posty

Gość uladana
A skąd jesteś autorze?

Gość dziewica175cm
Podaj gg :D

prosze bardzo to moje gg 12336453 pochodze z wielkopolski ale nie ma znaczenia skad bedzie wybranka mojego serca

Gość Yoko Chan
ja tu śśuka edna men ścisna

Gość kamka...............
daj jakas fotke,czemu nie ma jesli ty mieszkasz np w Poznaniu a ona w Lublinie to raczej ciezko bedzie spotykac sie nawet na weekendd

Gość uladana
No ja myślę, że jednak ma, bo nikomu sie nie będzie chciało utrzymywać znajomości z osobą mieszkającą w odległości 400km.

mam gdzies gdzie bedzie mieszkac 2 osoba z kilku powodów 1 moja firme moge prowadzic z kazdego miejsca na swiecie 2 nie boje sie zadnej pracy 3 jestem odawazny i to ja inicjujej wszelkie sprawy weekedn ;) to moze na poczatek dobre

Gość uladana
No dobrze, ale żeby zmienić pracę, przeprowadzić się to trzeba najpierw poznać drugą osobę i zobaczyć czy warto. Ty mówisz już o poważnych krokach, a tu chodzi o to, że taką znajomość jest dużo trudniej rozwinąć.

hehe nie musisz mi tego uswiadamiac licze ze poznam osobe ktora wie czego chces od zycia zdecydowana otwarta itp

aha nie wspomnialem jak narazie o powaznych krokach sorry :D zle mnie zrozumialas

Gość uladana
Napisałeś że swoją firmę możesz prowadzić z każdego miejsca, co sugeruje, że przeprowadzka nie jest dla ciebie problemem. To nie jest poważny krok?

uwazam ze jesli dwoje osób chce byc ze soba to co za problem jesli naprawde tego chca !!!

up up

Gość uladana
Masz trochę naiwne myślenie. Oczywiście że to problem, bo co to za związek, w który ciągle nie ma przy nas bliskiej osoby? Co innego gdy para mieszka nie daleko, są ze sobą dłużej, może rok, może pięć, nieważne. Nagle okazuje się że ona lub on musi wyjechać na dłuższy czas i będą żyć na odległość. Ale oni już wiedzą, że chcą ze sobą być i będą walczyć, a gdy poznajesz kogoś nowego to nie wiesz jeszcze czy chcesz być z tą osobą czy nie. Odległość tu dodatkowo komplikuje sprawę. Bo co? Spotkasz się z dziewczyną na kilka godzin raz na dwa tygodnie i już będziesz wiedział po miesiącu że to ona? Będziesz sie spotykać tak przez rok? A może jeszcze dlużej? No ale nie o tym jest temat :)

nie rozumiem przeliczanie znajomosci na godziny

Gość kulass
A ja nie rozumiem jednego: czemu musi być dziewicą? Oczywiście nie mówię o tym , jak miała mnóstwo facetów, a jest bardzo młoda, ale jak przecież była w związku, np rok to cięzko by było, żeby się nie kochali;) i to jest całkowicie normalne.

Gość palllalla
bez przesady z tym rokiem, znam sporo par, które jeszcze dłużej czekały z tym krokiem

mentalnosc mi to podopowiada

Gość kulass
No tak, rok to był przykład, ale chodzi o to, że właśnie chociażby po roku to zupełnie normalne i nawet czasem troszke dziwne( zależy od wieku partnerów), że tego nie robili, ale oczywiście równie dobrze może to być 2 lata. Mentalnośc podpowiada Ci, że chcesz dziewicę..??

tak... dokladnie !!

Gość kulass
Hehehe dobre; ) ale co jak się zakochasz w niedziewicy??

nic bo sie nie zakocham!! wyobraz sobie laske która mówi ci kocham cie a rok wczesniej mówila to innemu zenada

nie moja wina ze mam taka mentalnosc mentalnosci nie da sie zmienic i tyle jesli ktoras bedzie maiala kogos przedemna to zawsze bedzie mi to przeszkadzac zawadzac a to bedzie mnie niszczyc i tyle !!!

dlaczego nikt do mnie nie napisal po co ja podalem nr gg !??

Gość kulass
Czyli ma się rozumieć, że Ty jesteś prawiczkiem, tak? Mówi, może kocham innemu, ale to przeszłość, teraz jest z Tobą tamto to pomyłka i to się liczy. Ciężko jest od razu trafić na tego jedynego, tak samo jak na tą jedyną.

nie gadaj mi tu nikt nie bedzie mnie sprawdzal !!! albo to sie wie albo nie !!! nie ma takiego czegos jak pomieszkamy razem na próbe pobzykamy sie a jak nie to do widzenia i pobzykam sie z innym mnie nikt nie przekupi cialem !!!

Gość MagdaS.i.,
Hej, pisze, bo spełniam Twoje kryteria i rozmyślam,czy nie odezwać się do Ciebie na gg. Czy jestes prawiczkiem? To dla mnie b. ważne.

Gość kulass
Ale o czym ty w ogóle gadasz?? Jakie pomieszkamy, pobzykamy? Chodzi o to, że jesteś z dziewczyną dziewicą w związku, kochacie się, no i jak przyjdzie pora to uprawiacie seks. No, ale przecież nie zawsze wszystko kończy się happy endem! Np. za 3 lata, możecie się rozstać i co wtedy..? Ok, na początku będzie super, ale po dłuugim czasie może się okazać, że to jednak nie to.

nie to o czym ty piszesz wez sie ogarnij facet wyraznie piszesz tylko o sexie ze to sie dla ciebie liczy i nic wiecej para chodzila ze soba tak byl udany sex nagle sie skonczylo i to powód do znalezienia nastepnej 0 charakteru 0 zero jaj masz stary wez odbij z tymi swoimi tematami bo sa denne

to sie czuje ze to nie to i w ogole nie angazuje sie w taki zwiazek wez sie ogarnij jak chcesz se poruchac to idz na dziwki trzeba miec jaja zeby zwiazek utrzymac a ty ich nie masz !!