Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy, zagubiona

nie wiem co zrobic.

Polecane posty

Gość pomocy, zagubiona

Witam, nie chce zadnych obelg czy mowienia ze jestem glupia. Chce tylko pomocy i rady. Co mam zrobic? Rozstalam sie z facetem ktory zostawil mnie sama w ciazy. Poronilam, on zaczal spotykac sie z inna. Malo sie kontaktowalismy, ale kontakt mielismy. Tyle ze ja nie chcialam zbytnio z nim gadac. Ostatnio sie spotkalismy i postanowilismy ze chcemy naprawiac. Ale on jeszcze mieszka z tamta. Mi mowi ze jej nie kocha, bo ciagle mysli o mnie. Mowi ze jest z nia bo ma z nia bardzo wygodnie. Przy rozmowie powiedzial mi wszystkie swoje bledy jakie popelnial kiedy byl ze mna. I zrozumial ze zwiazek ze mna to jednak to. On nie jest typem faceta ktory chce miec kilka. Poprostu zaczelo sie miedzy nami psuc, zaczelam odwalac i to go wkurzylo i znalazl sobie inna. Tylko ze oboje za soba tesknimy i sie kochamy. Nie wiem co mam zrobic. Bo nie wiem czy jestem w stanie mu zaufac, a po drugie nie wiem czy w ogole jest sens probowac.? Co tym myslicie?

Gość Faceci to swinie
Gdyby mu na Tobie zalezalo to by dawnozakonczyl zwiazek z tamta. Faceci duzo mowia.czesto klamia. Nie znam goscia, ale daj sobie z nim spokoj.

Gość damndamn
zostawił Cię bo byłaś w ciąży. Tutaj masz odpwiedź, a dodatkiem są jego słowa-z tamtą mieszka bo mu tak wygodnie. Zastanów się młoda osobo (domniemam po zadaniu Twojego pytania) czy jestes warta kogoś takiego. Dobra rada-nie bądź naiwna i głupia.

popieram - odpuść go sobie... skoro on jest z kimś bo mu tak wygodnie to wybacz, ale wygląda na to, że gdy okręt tonie to on jako szczur opuszcza go pierwszy, bo mu nie wygodnie, bo sytuacja nie jest odpowiednia... związek to nie tylko na dobre, ale i na złe...

Gość Pomocy, zagubiona
Macie racje tyle tylko ze ja go kocham. :( on strasznie sie zmienil przez ostatnie 3 miesiace, nie byl nigdy taki. Nigdy sie tak nie zachowywal. Wiem ze jestem glupia ze o nim mysle i chce zeby wrocil ale nasz zwiazek naprawde byl fajny. Jego okreslenie ten zwiazek nie powinien sie skonczyc, nie powinien dopuscic do tej sytuacji.. Widzicie mowi ze ona jest dla niego pocieszeniem bo nie chce byc sam.

Gość damndamn
zrobisz jak uważasz, ale wszystkie wyżej wymienione odpwiedzi podpowiadają co masz zrobić...najlepiej jest ocenic sytuacje właśnie osobom trzecim, czasami po prostu ludzie którzy twierdzą ze kochają sa byc moze wlasnie spragnieni zwiazku. Poszukaj kogos innego, z czasem napewno taka osoba sie znajdzie

i co potem? zajdziesz w ciążę i znów zniknie bo sytuacja go przerośnie i stanie się niewygodna? dziękuj Bogu, że jesteś wolna i bez zobowiązań... facet jest strasznie wygodny i interesowny... widać tamta mu się już znudziła i szuka zastępstwa...

Gość Pomocy, zagubiona
Chcialabym aby tak bylo. Jestem mloda, wartosciowa i wiem ze zycie uloze sobie z kims innym. Tylko ze ja nie chce na chwile obecna, bo chce byc z nim. Potrzebuje czasu.

Gość damndamn
aspolecznyludek dobrze prawi. Dziewczyno, całe zycie przed Tobą, nie daj się ponownie wykorzysać jakiemuś cwaniakowi który patrzy tylko jak sobie gdzies miejsce zagrzać i żeby koło niego latać żeby wygodnie mu było

Gość adopcja gówniarzy
Widzicie mowi ze ona jest dla niego pocieszeniem bo nie chce byc sam. :D, :D, :D, :D, :D och, och biedaczek ty możesz być sama w ciazy i po poronieniu, on musi miec pocieszenie... ciekawe co mówi temu swojemu pocieszeniu :D czy ty dziewczyno masz dobrze w głowie? OBUDŹ SIĘ!!!

Gość Pomocy, zagubiona
A po co mialby szukac zastepstwa we mnie skoro mnie zna na wylot, niczym go nie zaskocze, wszystko o mnie wie. Obawiam sie tego i nie mowie ze tak moze nie byc..nie wiem.

Gość seeeeeeeeeeeeeek
nie,nie a potem nie wygodnicki zostawil cie w ciazy,bo klopoty,z tamta jest z wygody nie nie nie

Gość jesiennaksiezniczka
zostawił Cię w ciąży, zamieszkał z inną, poroniłaś on Ci nie pomagał. Myślisz, że się zmienił? na pewno nie! nie rób tego i nie psuj sobie życia!

Gość Pomocy, zagubiona
Ale on wie ze nie bede obok niego latac. Bo jest dorosly i sam o siebie potrafi zadbac.:) a skoro potrzebuje kobiety ktora bedzie robila za niego wszystko to przeciez ja ma w domu. Tylko czego chce ode mnie? Po co zawraca mi dupe? Po co mowi ze mnie kocha i ze nikogo nie pokocha tak jak mnie? Skoro mnie zna i wie jaka jestem to po co chce naprawiac? Sie starac? Tego nie rozumiem..

Gość adopcja gówniarzy
nie pytaj po co on mówi to co mówi raobiąc to co robi, to akurat jest pytanie do jego psychiatry :P ty się lepiej zastanów NA HOOY CI taki egzemplarz?

Gość Pomocy, zagubiona
Bo on nigdy taki nie byl i nasz zwiazek 1!5roczny byl bardzo udany, bez ostatni miesiac zaczelo sie miedzy nami psuc. On jak chce to potrafi. Nie bede go bronic bo bardzo mnie zranil ale wiem ze ja tez nie bylam w stosunku do niego fair. Zastanawia mnie ta cala sytuacja. I tyle. Gdyby nic nie czul do mnie to by sie nie chcial spotykac i by sie nie spotykal i nie zdradzal tamtej gdyby chcial z nia byc naprawde. Bo na poczatku zwiazku sie robi wszystko aby bylo idealnie.

Gość adopcja gówniarzy
aleś ty głupia... pozostaje ci życzyć kolejnej ciązy z tym kolesiem btw- możesz mu juz zacząc szukać pocieszycielki na ten czas :P

jeśli by Ciebie naprawdę kochał to po pierwsze nie zostawił by Ciebie w tak trudnej sytuacji, mówię o ciąży, a potem o poronieniu.. po 2 nie poleciał by od razu do innej... po 3 teraz by z nią nie był, bo znając siebie i swoje uczucia nie potrafił by z czystym sumieniem być z kimś kogo nie kocha, okłamywać ją każdego dnia i za plecami kręcić z Tobą... to typ pasożyta, który skacze z kwiatka na kwiatek dla zaspokojenia swojego popędu... ja na Twoim miejscu porozmawiał bym z tamtą jego obecną kobieta i zapytał się jak wygląda między nimi sytuacja... powiedz o tym co Tobie powiedział, co wyznał i zobacz co się stanie... on nie zasługuje na nikogo... nie kocha jej, nie kocha Ciebie... kocha tylko siebie - taka prawda

Gość Pomocy, zagubiona
Przemyslalam wszystko i daje sobie spokoj z tym gosciem. Nie dam rady mu zaufac. A milosc, kiedys go przestane kochac. Trafie na wiele bardziej wartosciowego faceta ktory doceni mnie i moje wartosci. :) moglabym jej powiedziec, ale ona mi nie uwierzy. Wiec niech sobie zyja w swoim zajebistym swiecie. :)