Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Koperek.......

Właśnie wróciłem z B-I-E-D-R-O-N-K-I !!! Ale będzie jazda !!!

Polecane posty

Gość bialy kwiatek
ja wielkopolska okolice Poznania:)

Gość ...Koperek.......
Jak to ściągasz z Milenium z klientów ? Tzn ?

Gość bialy kwiatek
Warszawa piekne miasto:) duzo ludzi nie lubi warszawki ja sie nia zauroczylam :) ludzie mili:) przynajmniej na takich trafilam:p

Gość ...Koperek.......
Warszawa hmmm .... ja wolę Poznań :D Nigdy nie byłem ale słyszałem, że ludzie są uprzejmi i tacy normalni. W Krakowie też nieźle. Warszawa to takie zabiegane miasto. Wszyscy ciągle w ruchu, pośpiechu

Gość GHAH zeroX 666
Lidl und Biedronka czynią ludzkie życie bez sensu! Społem! Rośnij w siłę i zatrudniaj znachorów samych tylko!

Gość bialy kwiatek
Koperek prosta sprawa:D przedstawiam sprawe zagadam a ze ja jestem kobieta to wiesz:D:D:D wlasnie w ten poniedzialek co byl zamkneli millenium pare metrow ode mnie :D:D chybaim nie szlo lolol

Gość ...Koperek.......
Ej a o co chodzi z tym sciąganiem z milenium z klientów ? Musisz mi powiedzieć bo mnie to zaintrygowało ;)

Gość ...Koperek.......
To w jakiej siedzisz firmie ? Totomix ?

Gość bialy kwiatek
Koperek....hmmmm Poznan Wrocław zdecydowanie przyjazniejszy jesli chodzi o ludzi:)

Gość bialy kwiatek
chodzilo ze sciagam z millenium klientow ze jak sie pojawia u mnie to do mnie przechodza....wola tam gdzie milej:p

Gość ...Koperek.......
Kokietujesz klientów ? :D Ej :D Ja uwielbiam gdy takie panie mnie wciągają w taką grę mysląc że mnie otumanią. Kończy się na tym, że one myslą że mnie przeciagaja na swoją stronę a ja przytakuje im tylko po to aby się na nie popatrzeć i ewentualnie wykorzystać okazję :D Jeżeli już mam podpisac jakiś papierek to na końcu się rozmyślam i obserwuję jak wkurzone z wymuszonym uśmiechem dziękują mi za rozmowę :D:D:D Uwielbiam kobietki, takie malutkie jesteście i głupiutkie :D

Gość ...Koperek.......
Aha. Czyli poprostu kokietujesz :p Gdybym wiedział że kursy nie są niższe to też bym przeszedł ;) A tak mniej więcej to ile masz lat skarbie ? ;)

Gość bialy kwiatek
heheh koperek nie dokonca rozumiesz:p nie lubie takich niby flirtow:p nie obrazaj mnie:> poprostu umie z nimi rozmawiac:D

Gość bialy kwiatek
lat????mój Drogi:D czy lata to tak wazne ma znaczenie:p pilnuj Hiszpanii lepiej:p

Gość bialy kwiatek
kursy nizsze???jedno zdarzenie jest nizsze inne wyzzsze:D

Gość ...Koperek.......
Lubisz flirty lubisz, nie kłam ;) Każda kobieta lubi

Gość ...Koperek.......
Wiek teoretycznie nie ma znaczenia ale ... to też zależy. Ja w sumie na randkę mógłbym iść nawet z kobietą koło 50-tki :D Czasami takie sie spotyka i dosłownie zwalają z nóg :P No ale gdyby miała już 70 to nie ma szans. No powiedz mi bo chcę jakoś Cię ocenić :D Albo foto pokaż jak wolisz ;)

Gość ...Koperek.......
Wiek teoretycznie nie ma znaczenia ale ... to też zależy. Ja w sumie na randkę mógłbym iść nawet z kobietą koło 50-tki :D Czasami takie sie spotyka i dosłownie zwalają z nóg :P No ale gdyby miała już 70 to nie ma szans. No powiedz mi bo chcę jakoś Cię ocenić :D Albo foto pokaż jak wolisz ;)

Gość bialy kwiatek
bys sie zdziwil chlopcze:p czasem jakas szajba mi odbije to dla jaj jak widze ze facet sie cieszy cos odpowiem ale nigdy powaznie:)

Gość bialy kwiatek
a co 40 lubisz??????:p hahah

Gość ...Koperek.......
BYm sie zdziwił 70-tką ? :D No bez przesady :P Nie wmawiaj mi, że taka może mnie podniecić :D To ile masz ? ;)

pewnie wyglądasz autorze jak świnia :o ja wolę zjeść dwie czekoladki i napić się zielonej herbaty po takiej obżerce jaką ty sobie fundujesz to nie dość, że bym się porzygała, to bym się czuła jak śmietnik

Gość bialy kwiatek
napewno 50 zwwala z nog:p:p:p a starsze lubisz kobiety?????:p kiedys ogladalam taki program co mezczyzni sie wypowiadali ze lubia takie 20 lat starsze...pytam bo mnie cikawi:D:D:D

Gość bialy kwiatek
hmmm....2 z przodu pókła:p

Gość ...Koperek.......
Gwiezdna wojna Hahahaha :D:D:D Gdybyś mnie zobaczyła to byś była mokra cała :P To tak od jakiegoś czasu się rozleniwiłem i co niedzielę sobie świętuję ale wcześniej to ja prawie wcale nie piłem. Mało tego ... prawie samo zdrowe jedzenie i to takie naprawdę zdrowe. Nie chodzi mi o owoce czy warzywa ze sklepu bo co z tego że witaminy itd... skoro opryskane pozbawione są naturalnej energii którą daje słońce i ziemia. Z resztą.... nie ważne ... nie chcę o tym gadać teraz. Mam szum w głowie i już :D

Gość bialy kwiatek
koperek hahahha to ludzie jak sie patrza na Ciebie to sie pocą????:p

Gość redsy japkowe, lody, snikersy
no żebyś sie nie zesrał 😴 o 19.00 muminki i do spania

Gość ...Koperek.......
Tak, wolę strasze ;) Myslę że każdy facet który czuję się juz facetem własnie za takimi sie ogląda :D Gdy miałem 16-20 lat ( czasy technikum ) oglądałem się za rówieśniczkami. Podobała mi się moja wychowawczyni ale to tylko dlatego że była zjawiskowa :D Lekko po 40-stce ale nie widziałem ładniejszej dziewczyny od niej w swojej klasie. Taka śliczna, zmysłowa, subtelna, jakby trudno dostępna ale jednocześnie pełna seksapilu. Ahhh ... ile razy ja o niej fantazjowałem :D Natomiast po maturze poszedłem do pracy. Pracowąłem z kobietami w średnim wieku. Czasami aż nie mogłem się powstrzymać :D Uwielbiam 40-stki ale muszą być to zadbane kobiety ;)

Gość redsy japkowe, lody, snikersy
szum w głowie po redsach japkowych no co za wyczes 😴 zazdroszczę, nigdy bym tyle nie wypiła, z ciebie to jest super gość, mocną głowę masz :o

Gość ...Koperek.......
Nie pocą się no chyba, że jakieś dziewice lub prawiczki którzy nie wiedzą co odpowiedzieć na najprostsze pytanie :P No co ... zdarzało się, że niektórym dziewczynom tak przypadałem do gustu, że jak tlyko na mnie spojrzały to aż drgawek dostawały :P