Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxox

Mój chłopak chce seksu!

Polecane posty

Gość xoxoxox

Jestem z chłopakiem 3 lata. Mam 19lat, a on 23. Na początku bałam się zakochać, bo bałam się, że szybko się to skończy, a ja zostanę ze złamanym sercem. Jednak z biegiem czasu zaczęłam coś do niego czuć. Teraz wiem, że go kocham. Niestety w momencie kiedy mnie było bardzo dobrze i nie chciałabym tego zmieniać, on zaczął wspominać o tym, że chciałby już czegoś więcej. Niby wcześniej dawał już to raz na czas do zrozumienia, ale teraz widzę, że jest to dla niego dość poważny problem. Problem, bo ja nie jestem jeszcze gotowa. Po pierwsze boję się, że zostanę z brzuchem, a niestety żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności. Po drugie boję się jak to będzie, a po trzecie praktycznie od zawsze wpajano mi, że seks jest czymś złym, brudnym, zwierzęcym. U nas w domu to był temat zakazany. Nie umiem teraz tak po prostu się zdecydować na taki krok. I nie wiem co się dzieje tak na prawdę w głowie. Mam głównie przekonania mojej mamy, a nie to co ja myślę, bo sama już nie wiem co myśleć, a przez to bardzo duże opory. I teraz nie wiem co zrobić. Niby jak kocha to poczeka, ale ile może czekać w końcu to facet i ma potrzeby. Gdyby zależało mu tylko na tym to zostawił by mnie dawno temu. Niestety ta sprawa dość znacząco teraz stoi między nami. Nie wiem co robić. Jak mu wytłumaczyć, żeby poczekał? Bo widzę, że moje wyjaśnienia do końca go nie przekonują. Wiem, że mu zależy na tym żebyśmy byli bliżej, ale nie chcę robić nic przeciwko sobie.

No to nie rób tego, nie możesz sobie zrobić większej krzywdy niż uprawianie z nim seksu tylko dla niego - gdy Ty tego nie chcesz! Kochający mężczyzna na prawdę potrafi odłożyć tę sprawę na potem, dobrze wiem coś o tym, sama byłam w podobnej sytuacji i długo dojrzewałam do TEJ decyzji. Jeśli nadal masz tyle argumentów anty, jeśli nadal w seksie dostrzegasz coś tak niemoralnego, to znaczy, że jeszcze nie czas na Ciebie. Póki co wiele przyjemności mogą wam dać pieszczoty, poznawanie własnych ciał... i małymi kroczkami... Jego to w jakimś stopniu zadowoli, a Ty powoli będziesz się oswajać i rozbudzać swoje potrzeby w tej sferze :)