Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waham się go kupić

Odkurzacz bezworkowy Clean Maxx Delux 2200 W kupiło go już 34 osoby

Polecane posty

Gość fikumikkku
w takiej cenie to na pewno badziewie co moze byc za 255zł ? no prosze nie ma nic za darmo

Gość waham się go kupić
no właśnie tego się obawiam że to jakiś badziew ale z drugiej strony nie mam w tej chwili pieniędzy aby kupić droższy... ale go już kupiło 34 osoby więc może nie jest taki zły ? ale dziwne że nie ma nigdzie w sieci opinii na jego temat albo może ja tak szukam ??

Gość Bed in bed
Nie przemawiają do mnie produkty firmy "kogucik'.

Odradzam! Po 5 miesiącach przestał działać.Jak zaniosłam do naprawy to gościu powiedział że odkurzacze bezworkowe to są wielkie gówna. 3 lata temu nie miałam kasy i kupiłam sobie bodajże najtańszy odkurzacz z firmy zelmer (odkurzacze z tej firmy polecam bo już kiedyś zelmera miałam i super chodził przez wiele lat !). http://allegro.pl/odkurzacz-zelmer-cobra-ii-silent-2500-0-ek-zolty-i2385311333.html i zobacz koszt taki sam praktycznie i póki co odpukać dobrze chodzi :D

Gość posluchaj potwora
kup sobie np odlurzacz firmy Łucznik.Tak,nie myle sie.Wpisz sobie to w google,koszt to 145 zł.Od roku mam ten odkurzacz i zero problemów

Gość kjhghf
popieram odkurzacze bez workowe są do duuu... mam ale innej firmy i za każdym razem mam ochotę wyrzucić go przez okno