Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończe sie

Błagam pomóżcie! Mama każe mi łykać tabetki, a ja mam na nie chyba alergię!!!!!

Polecane posty

Gość wykończe sie

Od zawsze mam trądzik. Leczyłam na tysiące sposobów ( u dermatologa też). Mama wymyśliła, że mam łykać tabletki z bratkiem. Odkąd zaczęłam je łykać pojawił mi sie straszny katar, strasznie swędzi mnie w nosie, ciągle kicham, swędzą mnie oczy. To nie przeziębienie. Czy mam uczulenie na tego bratka? W diecie nic nie zmieniłam. Matke to gówno obchodzi i każe mi łykać.

Gość trolooolo
a pomaga na trądzik? jeśli tak, to trudniej byłoby ją przekonać że nie powinnaś ich brać

Gość wykończe sie
łykam dopiero od tygodnia, więc zmian na lepsze nie zaobserwowałam. Mama sie nasłuchała, że super działa i kupiła mi cały zapas. A ja mam taką alergie, że sie wykończe. NA nauce sie skupić nie moge przez te ciągłe kichanie, katar i swędzące, czerwone oczy.

Gość migotka panna:)
Wiesz co ale alergia na składniki zawarte w tabletkach rzadko pojawiają się w postaci kichania. Raczej powinna wystąpić jakaś wysypka albo reakcja ze strony układu pokarmowego, oddechowego (inna niż kichanie). Bo kichanie to odruch na alergen który wnika od zewnątrz. Swoją drogą tabletki z bratkiem na trądzik nie pomagają. Wiem bo kiedyś moja dermatolog wyśmiała brata jak zapytał o ten sposób.

Gość sisisi54
nazywasz roślinne tabletki żarciem? przecież one zawierają pyłki, więc taka alergia jest możliwa