Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikos77

co zrobic kogo wybrac

Polecane posty

hej chciala bym zebyscie mi poradzili co robic . Jak mialam 16 lat poznalam grzegorza byl czuly romantyczny zabawny czulam magie milosc zakwitla . Rozpoczelismy zwiazek po jakims czasie moj pierwszy sex jego tez z tego co mowil on byl starszy 2 lata . No i tak chodzilismy ze soba 4 lata byly wzloty i upadki ale zawsze z mojej strony staralam sie zeby bylo jak najlepiej niespodzianki i wgl . Przetrwalismy jego pobyt w wojsku juz nawet do jego rodzicow mowie mamo tato bo tak chcieli no ale do rzeczy rok temu grzegorz wyjechal w delegacje przed wyjazdem troche dziwnie sie zachowywal kupil sobie kilka par nowych bokserek perfumy na wyjazd no ale myslalam ze to tylko moja wyobraznia i sobie cos wmawiam ale jednak nie w sylwestra chwile po polnocy dostalam sms odwal sie od grzegorza nie wiedzialam o co chodzi napisalam ale jak to jak to moj chlopak a ona nic o mnie nie wiedziala zadzwonilam i sie dowiedzialam ze jest u niej . Potem wrocil i mu wybaczylam ale czulam sie podle . Poznalam takiego mateusza . Slodki mozna z nim gadac na kazdy temat g wgl . No i spotkalismy sie . Raz drugi calowalismy sie i poczulam takhe cieplo dreszcze do niczego wiecej nie doszlo . Potem jakos kontakt sie urwal bo ja nie wiedzialam czego chce bylam zagubiona on byl chyba zly . Zrywalismy kontakt kilka razy ale zawsze jedno z nas w koncu pisalo . On teraz przychodzi nieraz do mnie do pracy i sie widujemy ale rzadko on mnie kochaa ale ja nie umiem wybrac pomocy

ale mi poradzilas zajebiscie ja sie powaznie pytam . Jeszcze dodam ze grzegorza interesuja ostatnio bardziej gry komputerowe niz ja . I malo piszemy ale mieszkam z nim a z mateuszem mozemy calymi dniami pisac . No i teraz mam 21 lat bo od tego czasu minelo juz troche . I prosze nie zamieszczac zlosliwych komentarzy ja naprawde mam problem a na 2 fronty to nie potrafie nie jestem taka