Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona555

TYLKO MECZ I MECZ!! WAZNIEJSZY OD KOBIETY?

Polecane posty

Gość zagubiona555

jestem od niedawna z chlopakiem i on uwielbia po prostu pilke nozna. a teraz jak jest euro to juz w ogole. takto na codzien sie widujemy bo razem studiujemy ale np myslalam ze wczoraj spedzimy troche czasu ze sobą, ba nawet ze caly dzien razem spedzimy. a tu po poludniu oznajmil ze leci do domu na mecz i ze do jutra. rozumiem ze moze cos lubic ale czy to znaczy ze mecz jest wazniejszy ode mnie?albo nawija ciągle teraz o tych meczach i mowil ze najlepiej by bylo jakby caly rok byly mecze dzien w dzien... to powiedzialam ze chyba wtedy by z piłką chodzil na spacery a nie ze mną. ciesze sie z 1 strony ze ma jakies swoje zainteresowania ale z 2 strony no nie wiem czy mam sie czegos obawiac w przyszlosci..inna sytuacja, bylismy u moich znajomych i powiedzial ze on na 2 godzinki leci do kumpla ogladac mecz bo bardzo chce go zobaczyc a powtorka to nie to samo. nie chce mu robic wyrzutów bo jakbym ja cos lubila bardzo i by nie byl z tego zadowolony to tez bym tak nie chciala no ale czasem przesadza. jak mu napisze smsa to albo w przerwie meczu albo po odpisze.. Wy macie moze podobnie? wiecie moze jak to delikatnie zmienic (ale i nie robic mu wyrzutow?)? czy dac mu jakos do zrozumienia- tylko jak? zaczac go delikatnie olewac? w jaki sposob?

Gość bambaryla147
Proponuje sobie w tym czasie znalezdz jakies zajecie! Ile ty masz lat, 15? Jeszcze mu powiedz, pilka, albo ja...esz, dziewczyno, troche luzu.

czego ty babo chcesz od neigo? :D neich ogląda mecze, skończy się euro i wróci do rutyny codizennych spotkań, a teraz niech sie oderwie :)