Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek..123456789

czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość kwiatek..123456789

Hej dziewczyny. Mam mały problem. Jakieś 20dni temu powinnam dostać okres ale go nie mam. Kochałam się z facetem bez zabezpieczenia ale nie było wtrysku.mam pozwyższona temperature w pochwie (37.3) robiłam testy i każdy wychodził negatywny . A boję się iść do ginekologa. A i objawów też żadnych nie mam. Czy brak okresu może być przyczyna stresu ? Proszę pomóżcie

Gość niusa
test negatyw to brak ciąży. jeśli nadal twierdzisz że ciąża to zrób beta hcg.

Gość gratulujemy młodej mamie:)
:):):) A teraz marsz do gina bo becikowego nie dostaniesz:)

Gość kwiatek..123456789
No wlasnie chyba musze isc do ginekologa ale sie boje ze powie mi ze jestem w ciazy...;( a nie jestem jeszcze gotowa mimo ze mam 23lata

Gość bialamasajka
Być może miałaś cykl bezowulacyjny - czasem tak się zdarza. Mimo wszystko udaj się do lekarza. Jeśli współżyjecie bez zabezpieczenia określaj sobie chociaż dni płodne. Będziesz wiedzieć kiedy jest możliwość zapłodnienia. Ja używam mikroskopu owulacyjnego i mogę ci polecić, bo się sprawdza.

Gość a idiotki skad się biora?
hah myslisz ze jak do gina nie pojdziesz to ciaza zniknie???

okres moze sie spozniac przez wysoki poziom stresu. sama tak mialam. w zeszlym roku zmienialam parce i bylo tak ze dostalam normalnie @ kolejna za 2 tyg i pozniej mialam 6 tyg przerwy. tak bardzo sie przejmowalam ta nowa praca ze totalnie mi sie cykl rozregulowal.

Gość kwiatek..123456789
juz jest wszytsko ok :D byłam u gina nie jestem w ciązy i dostałam okres mysle ze to bardziej wina stresu :)