Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onieeeeeeeeeeeeeee

Poniżyłam sięeeeee

Polecane posty

Gość onieeeeeeeeeeeeeee

Ponizlyłam się, dzwoniłam, pisałam...cisza..... Dlaczego?? Kocham mocno, ponizyłam się :((((

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
Czuję się przez to słabo :( Beznadziejnie. Za co?? Czy to za moją miłość?? :(

Gość bzzzzyk
Nie wiem co Wy macie z tą napastliwością w pisaniu @ czy smesów. Jak ma ten ktoś być dla was to będzie i choćby wrony srały to żaden smes tego nie naprawi ani nie polepszy.Babki wyluzujcieeee

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
Czy to za to, że tak mocno kochałam...?? Czy to za to, że tak chciałam aby było dobrze?? :( czuję się conajmniej hujowo :( Już nigdy nie napiszę, nie zadzwonię...to koniec :(

Gość bzzzzyk
Idż se sprawdź komórkę-może się rozładowała i dlatego nie odpisał..ha ha ha

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
Nie katowałam tysiące razy...to był tylko zwykły sms...potem tel...To koniec.... Czy jest szansa , że jeszcze się odezwie?? Sam napierał aby się spotkać, a przy rozmwoie nic nie wynikło...potem ja zadzwoniłam , a on nie odebrał...

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
:( :( :( :(

Gość bzzzzyk
To daj sobie luzu.Komu ma zależeć babce czy facetwi?Pomyśl....

Gość jestem babką i jak
dla mnie to ma zależeć zarówno babce jak i facetowi 🖐️

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
no raczej :(

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
a tu jest ciągle przepychanka...jak nie ja to on, jak nie on to ja i twak wkólko...może dam sobie spokój...nie ma sensu.Jak będzie chciał to oddzwoni, nie ma co się pchać...Nie chce, to nie.Jego strata.

Gość Misti Wolkenkinzen
a to Twój facet czy ktoś w kim sie zabujałaś ?

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
facet/ ex ex/facet już sama nie wiem...

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
to koniec, zaplanowane bylo wszytsko, wspolne wakacje...stracilam zaufanie do niego.chcial odbudowac, nie potrafilam... on chyba juz odpuscil na zawsze...teraz TO JUZ NIE MA SENSU.NIE MA. JA NIE BEDE ZA NIM DZWONILA I PISALA. TO CHORE

Gość jestem babką i jak
autorko topiku- faceci to niestety w większości chuje ;) jak bardziej zależy kobiecie i taka gnida to zauważy, to się będzie rządzil :P najlepiej jak obu stronom zależy tak samo mocno, ale niestety nie zawsze tak jest ja tez sie zdradziłam ze swoim 'zakochaniem' i teraz muszę ochładzać, choć nieba bym mu przychyliła... ale jak wiemy- jak jest za słodko, to zaczyna mdlić dlatego- uwierz, że on oddzwoni, jak nie dziś, to jutro wiem jak maksymalnie jest Ci głupio i przykro, ale jak juz oddzwoni to nie rób awantury ze sie nie odzywał, mozesz później o tym wspomnieć, ale BEZ PRETENSJI, żeby nie wiedział jak bardzo Cię to zabolało kiedy już będziesz mu na tyle bliska, by być pewnym jego zachowań, jak bedziesz miała gwarancję, że stoi za Tobą murem- wtedy bedziesz mu mogła powiedziec ze sprawił Ci przykrość i ogólna rada NIGDY nie oskarżaj faceta- lawiruj tak, żeby powiedzieć to, co chcesz, ale żeby on nie poczuł sie op cokolwiek oskarzony- najlepiej jesli bedzie miał wrażenie że sprawił Ci przykrość, wtedy jemu też będzie przykro, a nie będzie się bronił- czyli nie będzie kontratakował póki co- wyluzuj i zaczekaj :)

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
pOPROSTU KONIEC NIE MA NAS i juz nie bedzie nigdy.skoro on nie odbiera to znaczy ze nie chce!!! czy mozliwe jest ze nie odbiera bo w cos gra? moze chce cos udowodnic?

Gość jestem babką i jak
a może nie zdążył odebrać? :P albo wyszedł bez tel albo był w kibelku? ja tez kiedyś nie odebrałam telefonu i sie samiec obraził jak królewicz :O jakbym ja kużwa była uwiązana do tego telefonu :O a ja zwyczajnie brałam prysznic... i o zgorzo- telefonu nie zabrałam ze sobą do łazienki... w ogóle nie wiem jak ja śmiałam się bez nigo ruszyć gdziekolwiek :P

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
wiesz to dluga historia.tak na prawde my sie juz rozstalismy niby na zawsze i teraz to jest takie nie wiadomo co...zadzwonilam, cisza z jego strony...nie bede sie ponizala. jezeli on mi powiedzial i podal reke ze nie chce to nie.nie bede dzwonila tysiace razy aby sie w tym utwierdzic.widzialam ze mu jest przykro gdy sie z nim spotkalam ale on nie wykazal najmniejszej checi zatrzymania mnie...jemu poprostu juz nie zalezy jak kiedys, wszystkoi sie wypalilo. nie bede grala w kotka i myszke.nie bede dzwonila i plakala, blagala. nie chce mnie to nie.nie ma o czym nawet gadac :(

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
musze sie pogodzic ze strata , choc sama wyciagam reke...a nie powinnam bo wszytsko co sie stalo , poszlo z jego reki... mam tego doscyc, sam stres.nie moge spac, jesc, pic, nic nie moge...do wszytskiego doprowadzil on..nie ma sensu. to finito.nie odebral, to koniec

Gość onieeeeeeeeeeeeeee
Gdy facet chce to jest. jesli go nie ma to ma w dupie.

Gość czy jest juz mecz??
:( juz nigdy nie bede kochala.juz nigdy nie bede sie starala. a potem faceci dziwią się ze na swiecie same ksiezniczki, ktore od siebie nic nie daja. a nie daja bo sa olewane przez facetow i dlatego.Odeszla mi jakakolwiek nadzieja na wszystko, na cokolwiek.Mam 28 lat, a zachowuje sie jak 18-sto letnia malolata :( Milosc jest bezwzgledna :( :(

Gość bambaryla147
przestan juz stekac! Jakbu teraz zadzwonil, to bys sie ze szczescia zesrala.

Gość onieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
odpisał...,, dzwoniłaś,, ? nosz kurwa!

Czy to ja powinnam oddzwaniać?? nie mam juz siły na te gierki...:( skoro widział, że dzwoniłam to czemu nie oddzwonił ?? :(

czy ktos mi moze cos doradzic?

Setunia, może masz rację...ale jest problem...ja go kocham i nie potrafie sie od niego uwolnic...oboje sie kochamy ale oboje tez mamy trudne charaktery, jestesmy uparci...kazde chce pokazac kto tu jest silniejszy i wtym jest problem... ciagla walka...

czy powinnam mu powiedziec, ze mimo wszytsko wciaz chce walczyc? ze dalej kocham i tak tego nie zostawię...???

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!