Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek21

odchudzenie cwiczenia +mż + 5 posilkow dziennie

Polecane posty

Gość darek21

Czesc wam, kto zaczyna sie odchudzac razem ze mna? mam zamiar co 2 dni jezdzic na rowerku przez 40min potem 40min biegania i 40min cwiczen jestem ciekaw jakie efekty beda po 2tyg, planuje zrzucic 5-7kg moze po dwoch schudne ze 3 kto wie.

czesc ja jezdze na rowerze codziennie godzine-raczej szybko bo sie spiesze do pracy :P i do szkoly po dziecko dziennie skakalam po szesc tysiecy skokow na skakance :P az rozbolala mnie stopka:P teraz dojezdzam stepper - codziennie minus 1ooo kcl na liczniku -okolo godziny interwalowo efekty? w stopce wage mialam prawidlowa wiec nie chudne jakos bardzo ale cm polecialy dokladnie z tych miejsc skad mialy spasc powodzenia bede obserwowac mezczyzni chudna szybciej

a zastanawiales sie nad l-karityna?? wiem ze mam wieksza wydolnosc poce sie wiecej o efektach napisze za miesiac bo lykam od niedawna mieszkam w uk tu jest tania lykam dawke 3ooomg czystej l-karnityny 3 razy po dwie tabletki rozne sa opinie na temat jej dzialania ale kazdy mowi o zwiekszonej wydolnosci dawka 3ooo mg na dobe jest odpowiednia jak kupisz jakis badziew z dawka 2oo mg to nie licz na spektakularne efekty