Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsahjkl;

czy brzydka dziewczyna moze miec przystojnego faceta?

Polecane posty

Gość gfdsahjkl;

czy moze miec jakiegokolwiek faceta? bo trace wiare ze kiedykolwiej ktos sie mna zainteresuje

Gość deckinae
to w końcu jakiegokolwiek, czy przystojnego?

pewnie może. Ale jeszcze nie spotkałam brzydkiej, która nie miałaby kasy/układów i miała fajnego faceta. W ogóle znam mało brzydkich lasek, które kogoś mają.

Gość gfdsahjkl;
hehe no najlepiej przystojnego, chociaz to pojecie wzgledne, bo ktos moze byc dla mnie przystojny a wg kogos innego nie w sumie... ale brzydcy chlopcy tez marza o ladnych dziewczynach eh juz patrzec w lustro nie moge, nie wierze ze komus moglabym sie podobac

Gość moja jest lepsza
a kasia niezgoda? ona jest brzydka i gruba i ma faceta tylko ze ona ma tez kupe kasy hmm

Gość Bourjois 89
To jest możliwe Spójrzcie na Pierca Brosnana i jego żonę :P Co prawda kobieta brzydka nie jest ale ,żeby usiąść to chyba dwóch krzeseł potrzebuje.

Gość SukSuka
Bo wyżej srasz brzydalu niż dupe masz, tyle w temacie

Gość gfdsahjkl;
no tak, a ja ani ladna, ani zgrabna, ani fajna, przebojowa czy cos zwykla szara dziewczyna ;/

Gość juij98
Znam takie pary, ale jest jeden warunek. Ta brzydka dziewczyna nie moze byc zakompleksiona i miec niskie poczucie wlasnej wartosci. Musi byc pewna siebie, zadowolona z siebie,

Gość gfdsahjkl;
foty nie bede wysylac, bez przesady ;) jak wyzej sram jak dupe mam, nie mam niewiadomo jakich wymagan, nie mam jak wybierac bo nikt do mnie nie startuje no z tym tuningiem to problem bedzie, bo co do cwiczen to szybko sie zniechecam jak zaraz nie widze efektow przez co przez brzydka sylwetke nie moge sie ladnie ubrac, zreszta nawet nie umiem wlosy tez mam zwalone ze po wizycie u fryzjera jest cacy ale jak sama probuje to katastrofa, strasznie sie pusza mimo ze nie prostuje no i tradzik, brzydki usmiech, brwi ktorych nie da sie naprawic (bo to nie jest kwestia wyregulowania) no i duzo innych sie znajdzie

Gość AniaMiła94
Kolejna z nadmiarem kompleksów haha już jedna dzisiaj narzekała że brzydka, że faceta nie ma a ładna się okazała :) zapodaj zdjęcie tu albo na mail to ocenimy :)

oj nie raz i nie dwa widziałam takie pary. Często jest tak że dziewczyna brzydka jak noc ale ma np. super figure i ją pokazuje, wtedy kolesiowi nie przeszkadza aż tak bardzo że brzydka-liczy się fakt, że wizualnie się wylaszczyła. Ale znam osobiscie małzeństwo ona bardzo mało urodziwa, niska, korpulentna, nie bogata- a on wygląda jak z okładki. A już tyle lat ze sobą są...

Gość gfdsahjkl;
z takim wygladem to ciezko czuc sie dobrze we wlasnej skorze ;) nie potrafie myslec i udawac ze jestem oh i ah kiedy wiem ze tak wcale nie jest wystarczy ze mi syf wyskoczy jakis i jak z kims rozmawiam to ciagle mysle czy nie przyciaga on calej uwagi tej osoby

Gość Mała jaa.
No skoro piszesz że jesteś brzydka a szukasz przystojnego to chyba raczej prawda że wyżej srasz coś tam masz

Gość gfdsahjkl;
pisalam juz ze to pojecie wzgledne, zreszta przystojny dla mnie to znaczy ze ma to cos po prostu, co czyni go atrakcyjnym w moich oczach ciezko wchodzic w zwiazek z kims, kto cie nie pociaga i w ogole, trzeba cos czuc do tej osoby, musi byc dla ciebie atrakcyjna

Gość Mała jaa.
To w takim razie dlaczego się dziwisz że nikt z tobą nie chce być :O coraz niższy poziom trzyma te forum

Gość rgtrghfrhgfbvb
może ,a nawet musi ,bo kto ja odczaruję ? hahahahahahahaha

Gość gfdsahjkl;
dla Ciebie w sam raz ten poziom nie wiem co Cie bulwersuje, tez zapewnie chcialabys byc badz jestes z kims, kto pociaga cie i wizualnie i swoim charakterem zreszta jak mozesz sie dziwic ze nikt mnie nie chce odnoszac sie do mojej wypowiedzi przeciez nie napisalam ze sie podobam i mnie podrywaja ale po rozmowie uciekaja nawet nikt mnie nie zagaduje po prostu, dlatego uwazam sie za nieatrakcyjna i zastanawiam sie czy jest mozliwosc zebym sie zakochala z wzajemnoscia kiedokolwiek ;/

Gość deckinae
"ale brzydcy chlopcy tez marza o ladnych dziewczynach" no ja pierdole, a ty marzysz o przystojnym facecie.

To chyba oczywiste, że każdy chce się związać z kimś atrakcyjnym...

dla mnie dziewczyna jedynie nie może być gruba może mieć brzydką twarz i brzydkie ciało ale nie może być gruba