Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsahjkl;

czy brzydka dziewczyna moze miec przystojnego faceta?

Polecane posty

Gość Mała jaa.
Chyba się nie zrozumiałysmy, napisałas że nie wyobrażasz sobie być z kimś nieatrakcyjnym, kiedy sama jesteś brzydka, więc na jaką ty miłość liczysz :O

Gość Mała jaa.
Dla mnie chłopak mógł być gruby, chudy ale nie mógł być nieśmiały ;) każdy ma jakieś wymagania :P

Gość Mała jaa.
Autorko ile masz lat, miałaś kiedyś chłopaka. Jakie masz konkretne wymagania co do faceta, opisz się, oczy wzrost..

Gość gfdsahjkl;
to Ty mnie nie zrozumialas, ale juz nie bede tego tlumaczyc zamykam temat, w koncu kto tam moze wiedziec co mi pisane... nikt

Gość Bourjois 89
a po co komu przystojny facet ?? :) Facet to ma być zaradny a nie wyglądać jak lalka. Nigdy nie patrzałam się na facetów w takiej kategorii. Oczywiście nie związałabym sie z jakimś Quasimono ale myślę ,że lepszy jest taki przeciętny niż wypinzdżony laluś.

Gość gfdsahjkl;
o rany, powtorze sie. przystojny to pojecie wzgledne, a ja nie mam jakies ustalonego kryterium wg ktorego uznaje facetow za przystojnych czy nie nie wazny kolor wlosow, nie liczy sie wzrost, zwyczajny facet, ktory bedzie mial po prostu to cos, i dobre serduszko nie wiem czy jestem brzydula totalna, nikt mi nie powiedzial ze jestem brzydka, czasem mowia ze ladna, ale ja sama siebie uwazam za brzydka, po prostu jestem pelna kompleksow i zastanawiam sie czy znajdzie sie taki ktos, wg ktorego bede miala wlasnie to cos i sie mna zainteresuje, i z wzajemnoscia

Gość Bourjois 89
Czas pokaże :) nie załamuj sie. Ja znam dużo ładnych dziewczyn , które nie mają jeszcze faceta. Sama nie mam a uchodzę za całkiem atrakcyjną i nie dlatego ,że nie chcę tylko też jeszcze nie trafiłam na tego jedynego. Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie :)

Gość gfdsahjkl;
dzieki :) Ci tez zycze zebys wkrotce znalazla tego jedynego ;)

Gość gość
Dla mnie "brzydkie" dziewczyny bywaja bardzo seksowne, bardzo czesto, tylko musze odnalezc w nich piekno i nie tylko wewnetrzne. Pisac do mnie na gg 3575902... tylko nie lubie kobiet z nadwaga, niestety.

Gość gość
Może mieć. Wiem po sobie. Trafił mi sie bardzo dobry mezczyzna. O jakim nawet nie marzyłam.

Gość cfbfdfdfdd
skoro jestes brzydka to po co ci przystojny? gupie provo 0/10