Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfsdfsdasdas

sukeinka dziewczyny doradźcie

Polecane posty

Gość asdfsdfsdasdas

Hej w sierpniu ide na wesele jako osoba towarzyszaca:) chcialabym osbie jakas sukeinke kupic:) przejrzalam wlasnie allegro i nic ciekawego nie znalazlam. nienawidze satynowych sukienek, to po pierwsze.. moze być mini ale bez przesady. chce sie dobrze czuć i nie martwić się że mi tylek widać mam 24 lata i nosze rozmiar 40, ale wbrew pozorom nogi mam dość szczuple pomożecie jakas fajna znalezc? albo dać linki gdzie moge jakies fajne sukienki zobaczyc?

Gość asdfsdfsdasdas
u mnie w sieciówkach zawze bylo ptak ze jak potrzebowalam jakeis sukienki to zadna mi sie nie pdoobala;) Ale przejde sie faktycznie:) kiedys w tally weijl fajna sobie kupilam- ale to przez przypadek pojechalam po cos innego;P

Gość asdfsdfsdasdas
a Ty jaka sobie kupilas? wklej linka:)

Gość asdfsdfsdasdas
aha no widzialam ja jak jakos przegladlaam ostatio. Ladna ale nie jest za krótka ? ? ja chyba chcailabym jakas na ramiaczkach:P bo w takiej zle sie czuje ale sukeinak spoko:D

ona ma doczepiane ramiączka inie jest za krótka. Sięga tuz przed kolana a jestem wysoka -177 cm. Nie wiem jakiej postury jesteś . ja mam na czym siedzieć i bardzo ładnie mnie zmniejszyła..Dobrze jest wykrojona bo mimo ze mam lekko odstający brzuch po ciąży nie było go widać....

Gość asdfsdfsdasdas
aha:) ja to ogolnie troszke szersze mam ramiona duży biust i wlasnie troche brzuch.. ogolnie szczuple mam nogi pojade i przymierze ta sukienke ciekawe jak bd wygladala:)

wlasnie1 warto po przymierzać... i zabierze ze soba jakiegoś faceta który lubi marudzić....taki ci dobrze doradzi....