Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama bez nikogo

Towarzystwo na wakacje

Polecane posty

Gość sama bez nikogo

Witajcie. Czy ktoś ma podobny problem i nie ma z kim wyjechać na wakacje? Nie mam znajomych, z którymi mogłabym to uczynić, sama też nie chcę, bo to są spore koszty (wynajmują gdzieś w ogóle pokoje 1osobowe?). Jak rozwiązujecie takie sytuacje? Jedziecie sami, kisicie się w domu w czasie urlopu, czy w może w jakiś sposób szukacie towarzystwa (jak macie sprawdzony, to się podzielcie :) )?

Gość adddddio
wynajmij sobie pokój w hotelu, gdzie będzie spa, proponuję jechać nad morze, zabrać dobre książki i do boju :-P żyjemy w XXI wieku :-P a może akurat kogoś poznasz na wakacjach , szkoda marnować czasu na siedzenie w domu

Też nie mam z kim spędzić urlopu, ale nie z braku znajomych - po prostu, ich moja wizja urlopu przeraża :D Ostatnio wakacje spędziłem z kimś, chyba 8 lat temu. Od tamtej pory sam.

Gość sama bez nikogo
addddio - nie potrzebuję spa, wystarczy mi morze/jezioro/góra do wspinania. Tylko właśnie sęk w tym, że nie chcę płacić za pokój 2osobowy, jak pojadę sama...A jak dotąd nie znalazłam innej opcji.

Gość sama bez nikogo
Jestem z Warszawy, więc w każdą stronę mi po drodze ;) Chciałabym w miarę tanio, luksusów nie potrzebuję. Przede mną 2 tygodnie urlopu, myślę co by tu zrobić, żeby ich nie spędzić w 4 betonowych ścianach.

Gość sama bez nikogo
up

Gość Ten z dzisiaj
a ile masz lat ??

Gość sama bez nikogo
24

Gość Ten z dzisiaj
eeech to stara dupa jestes, ja 36 dopiero...

Gość sama bez nikogo
Pfff...Nawet się nie porównuj :P

Gość ja sie wybieram sama
bo zawsze mam siostre na głowie tydzien w Pieninach.,tam bede wypozyzla rower i heja mozna i na Słowacje pojachac w Szczawnicy sa biura i wyjazdy na zorgaznizowane wycieczki po oklicy i na Słowacje a drugi tydzien myk nad morze i ześ wypoczęta ze ho ho polecam tez Kudowe ZDRÓJ i okolice tez sporo atrakcji a na gruponie byla fajna oferta i porzadny hotel albo mozna i kwatery szukac na necie

Gość fajne tez znalazlam wakacje
na KRYMIE ze zwiedzaniem i Grecje albo Włochy.za pokój dla 1os to przewazne dopłata z 600zl

Gość sama bez nikogo
No właśnie takich dopłat chcę uniknąć. Dlatego zastanawiam się, czy uda mi się znaleźć gdzieś pojedynczą miejscówkę i dobrze się bawić samej, czy powinnam szukać kompana choćby przez net ;] Ja się wybieram sama - dzięki za sugestie

Gość wynajmuja pokoje
dla 1os bez dopłat ale warto poszperac,bo mozna miec fajne warunki za mniejsza kase

Gość nati_pati
głupio tak samemu w pokoju siedzieć nawet nad morzem.Są różne wyjazdy tematyczne.Moze poszukaj czegos zgodnego z Twoimi zainteresowaniami? Wszystko lepsze od siedzenia w bloku w wakacje.

Gość sama bez nikogo
BSA, tak wiem, że istnieje taka opcja. Sęk w tym, że jestem zbyt krucha i bezbronna, by zdać się na łaskę i niełaskę natury :P nati_pati, będąc nad morzem nie siedziałabym w pokoju, masochistką nie jestem :) (zakładając sprzyjającą aurę...). Gorzej z tym opłacaniem pokoju 2osobowego, ale poszperam jeszcze między ofertami, może znajdzie się coś na niesparowanych ;]

Gość sama bez nikogo
BSA brzmi jak prowo? To chyba jestem beznadziejnym przypadkiem :D locca7@o2.pl

Gość Daro 3177
Witam, Jeżeli nie znalazłaś nikogo na wakacyjny wyjazd to proszę o kontakt na mój numer gg:43010300. Pozdrawiam;)

Gość agurka
Szukam kogoś na wyjazd do Alanyi w lipcu lub sierpniu na tydzień. Hotel all inclusive 24h 1999zł wyjazd 11.07, ale można się wstrzymać, zaplanować urlop na 25 i tez na pewno trafi się fajna oferta. Kto jest chętny ?