Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurka Wodnaaaaa

Jak sie ubrac na chrzciny

Polecane posty

Gość Kurka Wodnaaaaa

Witajcie kobiety;D Mam problem otoz nie wiem w co sie ubrac na chciny,ktore beda za tydzien w niedziele....mam sukienki ale albo bardzo eleganckie na wesele albo takie na odzien....wydaje mi sie,ze dwie z tych na codzien mogla bym ubrac ale sama nie wiem.....moze spodnie w kant i biala bluzka...kurcze ale w takim zestawie bylam na slubie cywilnym pary mlodej,ktora teraz robi chrzciny.....w ogole co dsac na prezent dla malego.....

Gość fifoof
to zestaw spódnica i ładna koszula, mysle ze do kosicola to zakiet jeszcze bedzie potrzebny [dzis jak z rana zimnnno bylo!], na prezent to nie mam zielonego pojęcia. Kasa przepadnie, laptopa mu tez nie kupisz :p

Gość Kurka Wodnaaaaa
Hmmm...spodnic nie nosze...mam jedna czarna ale chyba jej nie zaloze bo ma X lat.....jedynie sukienka,ktora jest czarna w wiaty..ma niby baskinke i jest na ramizcaka albo bialo-czarna,,,troche asymetryczna i tez jest na ramizcakch...oczywiscie zakiet wezme na bank...czarny zakiet.....buty na koturnie.eleganckie

Gość Kurka Wodnaaaaa
Przepraszam za literowki ale moj narzeczony ostatnio czyscil CZYMS klawiature i troche mi nawala klawa ;(

Gość fifoof
masz jeszcze tydzien, to masa czasu! wybierz się może na końcówki kolekcji, znajdziesz na pewno coś odpowiedniego :) nie piszę od razu żeby isc do second - handów, ze by nie byc zjechaną :P ale tam tez znalazłam masę ładnych i dobrych jakościowo ubrań, np spódnice na maturę [ nie chcialo mi sie wydawac stówy, a za trzy zl mam cos co i tak rzadko nosze]

Gość Kurka Wodnaaaaa
fifoof - wiesz co,..teraz szmateksy tak maja dobre ciuchy ,ze mozna casami na fdajne rzeczy trafic po malej cenie....Chodzi o to,ze teraz nie mam kasy...dopiero za miesiac dostane kase a teraz mam jedynie 700 zl.na miesiac....do tego rachunki,zycie czyli jedzenie i auto (paliwo) no i chrzciny....ubiore cos z szafy...mam suoer sukienke bez ramiaczek, gora biala,dol czarny, jest krotka do uda ale boje sie,ze bede za bardzo wystrojona, tym bardziej,ze bedzie pare osob na chrzcinach i mniej w domu na ciastku bo nic wiecej nie robia

Gość Kurka Wodnaaaaa
Pewnie ubiore sukienke czarna w kwiaty ,ktora ma ala baskinke ,do tego buty na kotyurnie (eleganckie),bizuteria, zrobie fryzure i bedzie gralo.....albo bialo - czarna (troche asymetryczna ) sukienke na ramizaczkach

Możesz ten zestaw ożywić nieco kolorowymi dodatkami - torebka, buty czy właśnie żakiet. Co do prezentu - z własnego doświadczenia powiem, że większość osób daje kasę. Maluszkowi trudno zrobić prezent, a rodzice z reguły najlepiej wiedzą jakie są mu potrzebne rzeczy. Tym bardziej, że przy niemowlaku kasa idzie jak woda. Choć przyznam, że jak ktoś chce to potrafi się nieco wysilić i zrobić fajny prezent typowo dla dziecka (np.zabawki z Fisher Price).

Gość Poooooomocy
Witajcie..mam ladna sukienke w groszki,jest bardzo dopasowana do ciala, suienka do kolana i wiazana szyje czyli nie ma plecow....wypada w takiej isc na wesele? Sukienka jest w kolorze ciemnego brazu, kropki ecru

Gość Poooooomocy
wypada w takiej isc na chrzciny * - tak mialo byc ;D