Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryształowa kula co prawdę mów

do dobrych i życzliwych osób...

Polecane posty

Gość Kryształowa kula co prawdę mów

jestem kosmetologiem. pracując u kogoś zarabiałam marne grosze, więc postanowiłam zarejestrować usługi mobilne. klientów mam mało i po odliczeniu wszystkiego wychodzi mi ok.800 zł. Pracując u kogoś 7 dni w tygodniu miałam zazwyczaj marną kasę- 1000 zł i nie były to jakieś byle jakie gabinety tylko takie na wysokim poziomi. Mimo to zarabiałam grosze. Co zrobić, żeby mieć większą liczbę klientów? Paznokci nie robię,bo zwyczajnie tego nie lubię. Jeżeli chodzi o rzęsy to biznes nie bardzo się opłaca,bo dziewczyny tak obniżyły ceny, że robią za 80 zł w mojej miejscowości :/ ma ktoś jakieś pomysły? bardzo proszę o pomoc!

Gość dfsdfdtgtfy
robic na czarno, nie placic zusu :P

Gość xcxcxcxczeeeed232
zacznij robić paznokcie.

jak ty chcesz zarabiać tylko na tym co lubisz to marnie widzę twoja karierę :) moja kosmetyczka zaczynała włsćiwie tylko od paznokci a teraz ma dwie pracownice i żeby siedo niej dostac trzeba sie umawiać przynajmniej 2 - 3 dni wcześniej . ?A nie mieszkam w Warszawie i nie jesto jakaś firmowa kosmetyczka ,ale kobieta robi wszystko - ale paznokci najwięcej :)

a co właściwie u klientki mozesz zrobić ? żadnego profesjonalnego zabiegu , no chyba ze ise wozisz z łóżkiem i aparaturą , jakaś maseczka ,...