Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see you in the next life

MĘŻCZYŹNI, którzy nie powinni wchodzić w związki, zakładać rodzin ???

Polecane posty

Ja jestem takim "facetem", bo mężczyzną to trudno mnie nazwać. Tak jak Wiem, że nie jestem w oczach kobiet tzw. dobrą partią, facetem który mógłby być potencjalnym partnerem, a później mężem i głową rodziny. Ja jednak nie zamierzam nigdy wiązać się z żadną kobietą ani zakładać rodziny. Mam mnóstwo negatywnych cech osobowościowych, a także same minusy jeśli chodzi o osiągnięcia, a także wygląd. Lista moich cech poniżej. - od 4 tygodni nie mam pracy - nie mam mieszkania ani domu - mieszkam z rodzicami - jestem wiecznym studentem, dopiero pisze pracę - jestem kiepskiej postury, bo jestem chudy - mam krzywą gębę - nigdy nie byłem w związku, nie miałem dziewczyny - nigdy nie byłem na randce - nigdy nie całowałem się - jestem prawiczkiem - jestem introwertykiem - jestem zamknięty w sobie - jestem leniwy i nudny - jestem chorobliwie nieśmiały, mam fobię społeczną - nigdzie nie wychodzę, właściwie nigdy nie wychodziłem - moje życie towarzyskie nie istnieje, nigdy go nie było - zbliżam już 30 lat i jestem nolifem etc. Nie chce mi się pisać dalej, ale lista byłaby bardzo długa. Więc widzicie drogie kobiety, że są mężczyźni którzy nie nadają się na mężów, na ojców, ani nawet na bycie z kimś w związku. Świadomie nie wchodzę w żadne związki, bo nie chcę zmarnować życia jakiejś kobiecie i przy okazji swojego.

Gość barbonna
Jak możesz być w oczach kobiet dobrą partią skoro nigdzie nie wychodzisz? No i masz krzywą gębę?

Gość ytytytyt
nie napisałeś najważniejszej rzeczy- czy jesteś kurduplem czy wysokim kolesiem. jak to drugie to mniej wyjebane na tę listę wad, laski i tak Cie będą chciały

Gość ytytytyt
PBW - ty dodatkowo jesteś ciota bez jaj:D

zamiast tworzyc jakas liste swoich wad i przez to jeszcze bardziej sie dolowac to zastanow sie nad zaletami bo na pewno jakies masz i przede wszystkim zacznij wychodzic do ludzi, badz otwarty na nowe znajomosci a na pewno znajdziesz kobiete ;)

zamiast tworzyc jakas liste swoich wad i przez to jeszcze bardziej sie dolowac to zastanow sie nad zaletami bo na pewno jakies masz i przede wszystkim zacznij wychodzic do ludzi, badz otwarty na nowe znajomosci a na pewno znajdziesz kobiete ;)

Gość ytytytyt
nie potrafię, bo jestem karłem. jakbym był twojego wzrostu to od pół roku byłaby moja

Pierdolisz. Pewny siebie karzeł by przynajmniej próbował, a czy by mu się udało to inna sprawa. Ty jestes po prostu ciotą, która woli bawić się w ukryte wzdychanie. :D

Gość ytytytyt
Z tym wychodzeniem do ludzi, to kurwa dajcie spokój. Ta moja koleżanka mnie zaprosiła na imprezę w przyszłym tygodniu, oczywiście odruchowo się zgodziłem i teraz muszę coś wymyślić żeby się wykręcić. A niestety w bajerowaniu jestem cieńki jak dupa węża:(

Gość ytytytyt
PBW - nie ciotą tylko karłem. pewny siebie karzeł, o ile nie jest idiotą tudzież nie jest naćpany też by nie próbował, skoro wie, że ma zerowe szanse.

Gość bez nicka 1986
wszyscy faceci nie nadają się do związku, po co psuc zycie kobiecie ? olejcie je na starcie, troche poplaczą, ale summa sumarum wyjdzie im to na dobre

Zapomniałem dodać, że jestem facetem bez jaj, tzw. ciepłą kluską czy jak kto woli męską c*pą. Nie mam charakteru, bo kobiety takich nie chcą, a dla rodziny powinienem być oparciem. Mój ojciec też jest jak to kiedyś określiła matka tzw. "mokre ciele". Na szczęście ja jestem ostatni z rodu i po mnie nie będzie już takich oferm. Do pytającego wyżej. Mam 176 cm, ale ważę tylko 65 kg i jestem chudzielcem.

Gość ytytytyt
no to się wyjaśniło autorze tematu - po prostu jesteś karakanem i nic nie ugrasz

Gość ytytytyt
-Tequila- - bo głupio mi przyjść z nią, a potem patrzeć jak ona wychodzi z jakimś dryblasem

Gość nikagda
nie ważny jest wygląd zewnętrzny, ważne jest to, co się robi ze swoim życiem. I najwazniejsze jest w facetach to, że mają swoją wolę i zdanie. A nie są ciotkami czekającymi na wskazówki na dzisiejszy dzień od mamusi, tatusia, czy dziewczyny.

Gość ytytytyt
nikagda - taaa jasne. wygląd nieważny, ale musi być wysoki

Tequila --> do tej pory nie byłem z nikim i nie mam zamiaru być. Nie chcę zmarnować życia komuś, a uwierz mi wszyscy którzy mnie znają już nieraz powiedzieli mi, że żadna dziewczyna ze mną nie wytrzyma. Zrozum Tequila, że ja nie chcę być w związku bo tylko unieszczęśliwiałbym tego kogoś. ytytytyt --> karakanem raczej nie jestem. Dałem tutaj kiedyś zdjęcia do oceny i wcale tak źle nie było. Poszukam tematu, to przeczytacie opinie, choć zdjęcia już dawno usunąłem.

Gość ytytytyt
karakan łosiu oznacza niskiego nie ocenianego źle przez kafeterianki. przy tym wzroście jesteś karakanem

Gość przystojny 175
Buahaha co to za tepy idiota? ja mam 175 i nigdy na powodzenie nie narzekalem teraz jestem z 4 dziewczyna i trzeba powiedziec wpsrot jest przesliczna, a partnerek seksualnych mialem grubo ponad 10 ale i ja jestem bardzo przystojny :D buahaha prawiczki wynajduja coraz to nowe usprawiedlwienia tego ze sa gownami po prostu :D

Gość ytytytyt
mogłeś napisać, że masz 160, wtedy twoja historia byłaby jeszcze bardziej fascynująca. mógłbyś też latać, albo podnosić pociągi...taka mała sugestja

Gość przystojny 175
hahahaha nie wiedzialem ze mozna miec tak zryty leb :D srednia wzrostu w polsce to bodaj 176 dla facetow a ponizej 170 dla kobiet patalachu z ryjem swini ktory zwala swoje ieudane zycie na wzrost :D pewnie masz tez miro penisa co? idz poplacz w poduszke zalosny pajacu

Gość nie3 duskutujcie z tym
ytytyty koles powinien sobie kupic sznur i sie powiesic bo jest chory psychicznie i nie chce sie leczyc

Gość ytytytyt
przystojny - średnia tak, ale wliczając 80 dziadków, w młodym pokoleniu jest znacznie wyższa I kogo nazywasz żałosnym pajacem, skoro miałeś w łóżku grubo ponad 10 kobiet, jak taki zajebisty facet jak ty powinien ich mieć grubo ponad tysiąc?

Gość ytytytyt
bywam regularnie. nie zniknęły

Gość ytytytyt
tak bo chodzę cały czas do tej samej