Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beh

maleńczuk, nergal, loska- the song

Polecane posty

Gość beh

Hi Could someone translate it into English? Mana thanks! Byłem bandytą - wzdłuż żelaznych gnałem tras Coltem i sztyletem siałem strach Tak wiele dziewcząt przeczesała moja dłoń Taki wielu chłopców wykończyła moja broń W końcu złapali dranie, powiesili mnie Lecz ja żyję wciąż Byłem żeglarzem - tak płynęło życie mnie Morze do snu bujało mnie Byliśmy gdzieś około Rogu Mexico I w ciężkiej burzy zawijałem żagla grot Spadłem do morza z masztem, który złamał się Pochłonęło mnie Stawiałem tamę - przez ogromną rzekę w szerz By ujarzmić wielkiej wody bieg Było to w Boulder w dzikim Colorado Potknąłem się i wpadłem w beton aż na dno Wszyscy odeszli i zostałem całkiem sam Lecz wciąż żyję tam Ciągle jestem tam, wciąż tam, wciąż tam i tam... Rakietą w kosmos - nieskończoną pustkę tnę I gdy osiągnę drugi brzeg Być może znajdę miejsce tam gdzie dusza ma Znów zmieni się w bandytę czy w marynarza Być może kroplą deszczu spadnie znowu tu Ale wrócę znów I będę wracał znów, i znów, i znów... I fly a starship cross the Universe divide And when I reach the other side I'll find the place to rest my spirit if I can Perhaps I may become a highwayman again Or may I simply be a single drop of rain But I will remain And Ill be back again, and again and again and again and again...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować