Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka tymczasowa

Ale mnie wkurzył i jeszcze uważa,że nie mam się za co dąsać..

Polecane posty

No powiedźcie sami,czy Was by nie wkurzyło takie zachowanie bliskiej osoby.Mój facet pracuje teraz za granicą i póki co nie mogę do niego pojechać.Mamy kontakt tylko na gg lub Skypie,czasem smsy czy telefony.I tu problem bo wiecznie nie ma czasu z powodu gry.Ostatnio ciagle się o to kłóciliśmy jeszcze jak był w Polsce ale teraz jak wyjechał to jest masakra!Nigdy ze mną nie pogada bo coś teraz akurat robi w grze.A to jakaś wojna klanów,albo coś tam biją..albo to albo tamto.Gdy się wkurzam-on mówi,że się przyczepiam i nie będzie rezygnował z rzeczy w grze,które codziennie robi o danej godzinie dla jakieś gadki ze mną bo ja chcę pogadać akurat wtedy gdy on coś robi..teraz znów się pokłóciliśmy,powiedziałam że w takim razie niech sobie gra i się odwali.jednak on uważa,że to ja mam coś z głową i się czepiam i możemy pogadać jak nie będzie grał i zadzwoni,jak łaskawie znajdzie chwilę..

Gość kij od miotły
jak łaskawie znajdzie chwilę to mu powiedz że masz gosci i nie będziesz przerywac miłego spotkania i możecie pogadać jak nie ty znajdziesz chwilę w swoim napiętym grafiku

Gość wrednajestem
Ja za takie zachowanie pożegnałam pewnego pana.Skoro w życiu faceta liczą się głównie koledzy,gry i inne pierdoły to odpowiedz sobie sama czy tam jest jeszcze miejsce dla Ciebie?

Gość ciocia pralinka
Możesz mi opowiedzieć, gdzie widzisz związek? - nie przytulacie się - nie dotykacie - zero seksu - brak rozmów - brak oparcia - wieczna nieobecność Co to ma wspólnego ze związkiem? Ani się poprzytulać, ani wygadać, poradzić.

Dlatego już dzisiaj się tak wkurzyłam,że powiedziałam,żeby się odwalił.Oczywiście on nic złego nie robi i niczego złego nie widzi w swoim zachowaniu.Miałam do niego jechać za tydzień ale chyba go pożegnam bo to nie pierwszy raz...Kiedyś nie chciało mu się nawet zejść na dół do sklepu po mleko i chleb bo musiałby się oderwać od gry :O

Gość wrednajestem
Jak mężczyźnie zależy na związku to się stara i nie mówię wcale ,że ma skakać na byle kaprys czy zachciankę.Ale jak druga strona ma problem i potrzebuje wsparcia,bliskości to musi ją otrzymać.Tu nie ma i nie będzie niczego i nikogo ważniejszego od osoby którą się kocha.

Bo kiedyś było między nami dobrze,był czuły i kochający.Ale od pewnego czasu kumple namówili go na nową grę i się tak wciagnął,że świat przestał dla niego istnieć.Jeszcze rozumiem troszkę sobie niech facet pogra-mój brat też gra ale nie tak,że w domu syf,zakupów nie zrobi,nigdzie ze mną nie pójdzie tylko komputer i komputer a teraz jak jest daleko to pewnie po pracy cały dzień gra :O

Piszesz o czasie przeszłym, jak pytam o teraźniejszość. Po kiego z nim jesteś? On ma swój świat, w którym ciebie nie ma. Jego ukochana nazywa się kod zerojedynkowy.

Gość wrednajestem
Powiedz mu,że Cię zaniedbuję i jeśli to się nie zmieni odejdziesz.Jeśli nie będzie reakcji z jego strony wiesz co powinnaś zrobić.

Damascenka-teraz to on jest daleko i ma mnie w dupie.ostatnio prawie codziennie się o to kłócimy,dziś też obiecał mi "złote góry"i jak go w końcu dorwałam to nie teraz,poźniej bo gram.To mu powiedziałam,żeby się odwalił i niech sobie będzie z grą a nie ze mną.

I po co te kłótnie? Dziecięce przepychanki, z których nic nie wyniknie? Na co ci taki Piotruś Pan? Przyszłości z nim nie zbudujesz - ma inne priorytety. Lepiej stracić złudzenia, niż nimi żyć.

Gość malasareneczka88
OJEJ I TYLE. Na co Ci taki facet??? Jak bedziesz zawsze na drugim miejscu po jakis klonach: Ciech sie inna z nim meczy :p