Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulka bezzzzzzzzz

Kto regulanie biega?

Polecane posty

Ja od wczoraj biegam. I troszke sie lepej czuje. a wy biegacie rano czy wieczorem?Ile km.

Gość ...Koperek........
ja! po redsy japkowe

Gość zalamaanaaa
biegam a raczej staram sie biegać regularnie.. biegałam wyczynowo przez 6 lat..teraz co drugi trzeci dzień..jezeli biegasz od wczoraj wszystko jeszcze przed tobą

Gość dffffffdf
nie nawidze biegac wole zapalic fajke

Gość ...Koperek........
Zmiana w drużynie Irlandia. Z boiska schodzi Robbie Keane i wchodzi Shane Long.

do zalamanej. Co daje ci bieganie? Zauwazylam jakies zmiany?

dzis czuje jak mnie uda bola. Bede miec zakwasy.

Gość co się stało
ja tak raz biegam, raz nie biegam, 2 tygodnie temu codziennie przez tydzień bieganie, raz rower, ale potem przez pracę i niezorganizowanie :P zrobiła mi się przerwa :o ale mam zamiar dalej, bo muszę popracować nad udami! nie jestem gruba, jestem szczupła, ale uda to galareta, nie podoba mi się to, jeśli nie dam rady biegać (wieczorem teraz chciałam, ale od kilku godzin pada:o) to rowerki w domu, znalazłam tematy na kafe ostatnio, że takie rowerki w powietrzu bardzo dobre na nogi są!! :)

a samopoczucie?

Gość co się stało
oj nie ma lepszego samopoczucia jak po bieganiu :) aż za tym tęsknię i myślę czy nie iść biegać w tym deszczu.. :D ale nie, już 11, zresztą ślisko, jeszcze nogę złamię :P aha-zakwasy zwalczać ruchem, nie przestawaj ze względu na zakwasy bo dłużej Ci zostaną. biegałam w zeszłym roku, kurde muszę się wziąć za siebie i zacząć biegać regularnie... bo się zezłoszczę na siebie :oo;)

od jutra musialabym zaczac biegac z rana bo wieczoerem nie mam jak. mozna tak raz rano a raz wieczoerem

Gość co się stało
ja myślę że ważne, aby robić to w miarę regularnie, a że raz rano, raz wieczorem - to nie szkodzi :) byle nie zrobić przerwy.. bo ja zrobiłam o i proszę :o :D

Gość ona890
ja tez chce zaczac biegac, ale nie moge sie zebrac!! mam park jakies 15 min od siebie , kupilam fajny stroj i narazie lipa! musze sie zebrac w sobie ah!

mi tez bylo ciezko sie zebrac ale jak wczoeraj pierwszy raz pobiegalam czulam sie super. Dzien bez biegania dla mnie jest dniem straconym a ja strasznie sie poce przy bieganiu.Doslownie jestem cala mokra. Czy to zle?

Gość co się stało
moim pierwszym krokiem były buty do biegania, trafiłam na mega promocję :D:D

Gość co się stało
pot to normalna sprawa przy bieganiu :) ja też jestem mokra, koszulka od razu do zmiany, wszystko zresztą. no i na początek nie przesadzaj z dystansem, tempem i czasem biegu!!

ja zabardzo nie mam gdzie biegac. mam dwa miejsca- sciezka wzdluz rzeczki ale boje sie tam biegac bo pelna ludzi lazi. a deruga kolo domu i tam bede biegac. sciezka ma ok. 300m. i biegam w tan i z powrotem. kilka erazy.