Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana8899

czy przyjaciel się we mnie zakochał?

Polecane posty

Gość zakłopotana8899

Cześć. Mam mały problem. Przyjaźnię się dosyć blisko z jednym chłopakiem od prawie 2 lat. Wiemy o sobie i swoich poprzednich, udanych i nieudanych miłościach praktycznie wszystko. 4 mce temu gdy rozstałam się ze swoim facetem, on był, zabrał mnie na imprezę żebym się odstresowała. Były i wspólne imprezy i spacery. Zawsze ciepło w stosunku do mnie się zachowywał i wyrażał. Tydzień temu zaprosił mnie na wesele, bo jak stiwerdził nie chciał iść jednak sam. Na weselu ciągle prawił mi komplementy, jak tańczyliśmy to trzymał mnie bardzo mocno i stabilnie, kilka razy przytuliliśmy się głowami. Na zewnątrz jak zaczerpywaliśmy śiweżego powietrza siedziałam mu na kolanach, głaskał mnie po plecach, na parkiecie też cały czas czułam że trzyma rękę na moich plecach, bawił się tylko ze mną. Zdarzały mu się niby przypadkowe ale jednak całusy w policzek. Wiem że jest szarmancki, dobrze wychowany i wogóle dżentelmen, i w sumie w stosunku do innych kobiet aż takiego zachowania nie zauważyłam. I nie wiem czy to tak dlatego bo się przyjaźnimyu i jestem mu bliska, czy on może chciałby czegoś więcej? Mamy po 23 lata, każde z nas ma cięższe przeżycia po poprzednich związkach. Bardzo go lubię i może chciałabym coś więcej ale boję się zaryzykować, nie chcę stracić tej przyjaźni, a wiem, że on pewnie też pierwszy nie zaryzykuje bo moja rodzina jest mu bardzo bliska, prawie jak jego samego. Dodam że zaprosił mnie już na następne wesele. Co o tym myśleć?

Gość oniebojesie
a chooj mamy wiedzieć co on myśli, zapytaj go a nie siedzisz i dumasz