Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowlasnieniewiem

zakochałam sie w ukraińcu , ktos doswiadczony moze?

Polecane posty

Gość nowlasnieniewiem

zakochalam sie w ukraincu tak wlasnie jak w tytule . ktos ma podobne doswiadczenia ? ktos jest w zwwiazku z obcokrajowcem? wszystko jest fajnie tylko trudno nam sie dogadac, on slabo zna polski a ja wogole rosyjskiego . Prosze o pomoc ! co zrobic ? przeciez nie naucze sie rosyjskiego. on jest w polsce dopiero 2 miesiace

Gość ...Koperek........
80' Groźny strzał Keane'a głową po dośrodkowaniu Duffa, ale Pletikosa pewnie łapie piłkę

Gość ...Koperek........
Ukraińcy mówią po ukraińsku, nie po rosyjsku

Gość Zamira9
moja kuzynka ożeniła się z takim bił ją i wciągną w narkotyki teraz się rozwiodła i jest alkoholiczką

Gość oj Pjetard
toż to Ukraina, nie Rosja :D

nie pieprz laska, bzykac sie chcesz po prostu jak sie mogłas zakochac, skoro nawet nie jestes w stanie zrozumiec, co gosc mial do przekazania

Gość oj Pjetard
tak, co nie zmienia faktu, ze jak laska się zakochała w mieszkańcu Ukrainy, to raczej powinna słyszeć o tym, że istnieje język ukraiński i to nie to samo :)

Gość nowlasnieniewiem
przeciez wiem dobrze ze ukrainski ale jednak jak juz mialabym sie uczyc to raczej rosyjskiego a i tak bym sie z nim doskonale dogadala

Gość oj Pjetard
Ale, ja się P. z Tobą zgadzam. Chodziło mi o coś innego. O ignorancję polegającą na utożsamianiu języka ukraińskiego z rosyjskim, czy może niewiedzę o jego istnieniu w ustach kogoś, kto jest w bliskiej relacji z tambylcem.

Gość oj Pjetard
I czekamy na wyważoną i stonowaną opinię JackaJ :D

Gość oj Pjetard
:D 🖐️

Gość gość
Wielu Ukraińców mówi po rosyjsku w szkołach uczono ich rosyjskiego kiedy było zssr po upadku w szkołach zaczęto uczyć ukraińskiego a wiem to bo mam męża ukrainca i jest wspaniałym człowiekiem i mówi po rosyjsku i ukraińsku język ukraiński jest bardziej zrozumiany niż rosyjski a słowo kocham cie po ukraińsku brzmi cudownie

Gość sgsdgsds
Brzydziłabym się związać z ukraińcem albo ruskiem, a jak słyszę że ktoś rozmawia w tym języku to natychmiast s*******am bo rusy to patologia:O

Gość gość
Ja jestem ukrainka:)

Gość gość
jestem 10 lat po slubie z Ukraincem , ktory ma matke Ukrainke a ojca Greka... to dobry, serdeczny i wrazliwy czlowiek

Gość gość
jestem 10 lat po slubie z Ukraincem , ktory ma matke Ukrainke a ojca Greka... to dobry, serdeczny i wrazliwy czlowiek

Gość gość
Panienko-czy ty w ogóle rozróżniasz nacje? Facet stamtąd -po jakiemu mówi? równie dobrze może być Rosjanin których na wschodzie jest tam mnóstwo. Czy może chodzi mu o wizę? Zastanów się nad tym. Porady praktyczne: oni więcej piją ,przemoc w stosunku do kobiet jest tam dużo częstsza niż u nas. No nie tak strasznie jak u islamistów ale ... Do tego choroby weneryczne i WZW plus HIV .Nie chcemy straszyć lecz niech się przebada (ty też) jak to robicie...Tam odsetek zakażonych jest olbrzymi. No i Polsce piszemy z dużej litery !

Gość gość
A Polaków się nie brzydzisz?człowiek jest człowiekiem i wszędzie się znajdą jakieś patologie,ukraincy to super naród!

Gość gość
A ja kocham Ukraińca i jest super,super,super normalny prosty człowiek z super dużymi oczami,jesteśmy ze sobą 2 lata i mamy ślicznego 5 miesięcznego synka o tak samo pięknych oczach jak tata Кохаю мужа:-)

Gość gość
Ja jestem z Ukraińcem już trzy lata, mówimy trochę po ukraińsku, trochę po polsku, jak nam się chce. Ukraińskiego można się szybko nauczyć. Nie wierz w przesądy, to tacy sami ludzie jak my, podobna kultura, ogólnie jest super

Gość gość
Mam Podobną sytuację kocham się z wzajemnoscią w ukraince ma męża i dziecko nie wiem za bardzo co robić

Gość gość
nie żebym była jakąś rasistką czy co ludzie są różni w każdym narodzie ale jak nasz naród na obczyźnie tak i ukraiński lepiej z nimi nie przystawać na serio moja znajoma która bądź co bądź ma korzenie ukraińskie z babci wyszła za mąż za ukrainca który no niestety wciągną ją w narkotyki i w ogóle zły to człowiek drugi przykład to znajoma mojej matki która jest ukrainką zostawiła własne dziecko na ukrainie w ogóle ma go gdzieś złapała "bogatego" polaka druga też złapała bogatego i siedzi w Polsce te ukrainki to młode dziewczyny które wyszły za panów w wieku swoich ojców/dziadków :O

Gość gość
5:36 ****** i jej placic...

Gość gość
Mam 19 lat poznałem ukrainkę na delegacji w pracy ostatniego dnia mojego pobytu już oboje nie mogliśmy wytrzymać jej męża nie było a myśmy się cały dzień przytulali calowali po kilku dniach ona miala wrucić na ukrainę spotkaliśmy się jeszcze na 3 dni przed jej wyjazdem kocham ją a ona mnie czy mamy szansę???

Gość gość
Co do twojego opisu mam podobna sytuację chodź nie mamy problemu z kontaktem. Ja go dobrze rozumie a on mnie. Też się zakochałam mimo że jest młodszy ode mnie. Niestety oni mają troszkę inna sytuację aby być np. W Polsce. Miłość nie wybiera u jeśli on cię naprawdę szczerze kocha to nie patrz na innych tyłka na siebie bo to wy macie być szczęśliwi. Uwierz mi ze jeszcze nikt nie dał mi tyle ciepła uczucia co on... Byłam szczęśliwa ale u mnie niestety to nie jest takie proste chodź bardzo bym chciała jak i zarówno on. Uwierz mi ze długo czekałam aż on mi powie co czuje aż wkoncu to powiedział... Mimo tego czuje się źle.. Samotnie.. Chciałabym aby tu byl.. Ale jeśli ty masz szansę aby twoja miłość została to walcz. A co do Wołynia..hmmm Polacy też są bez winy i może troszkę zrozumienia skoro nasz naród nie był lepszy :/

Gość gość
Bardziej czulego faceta nie znam