Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzietauparcica

boże co za palant, nie odzywam się cały dzień

Polecane posty

Gość zawzietauparcica

i nie zamierzam !!

Gość zawzietauparcica
no, babki nie płaszczmy się przed nimi, ja właśnie sączą sobie kieliszek wina i jakoś poprawia mi się humor :))

e tam, ja sie wczoraj z mezem poklocilam i dzis wyjechal i sie nie odzywa:P A ciul z nim:) Ja tam sie nie przejmuje przynajmniej wiem, ze to ja jestem mezczyzna w naszym zwiazku:D

hehe ja sie smieje, ze to ja jestem facetem tylko dlatego, ze moj maz ma humorki i fochy jak baba:D Ja np. po klotni umiem normalnie gadac, wyjasnic cos, a on wielce obrazony leb do gory i sie nie odzywa:D

Gość zawzietauparcica
Ewelina i prawidłowo, nioech sobie nie myślą panowie książęta że cały świat się wokół nich kręci :)

Gość do zawzietauparcica
a czym Ci podpadł :D ?

Gość antistar
A do mnie jeden palant się nie odzywa, w związku z czym dziś postanawiam spisać naszą znajomość na straty. Definitywnie. Nie potrzebuję poyeba z problemami i rozterkami, poyeba który sam nie wie czego chce. Żałosny typ. No to się wyżyłam :D

Gość zawzietauparcica
zacznijmy od tego że ja czasami mam napady paniki. On wyszedl do kumpla (oczywiscie na mecz) ja spałam obudzilam si ę i zaczelam sie zle czuc, wiec pisze do niego zeby wracal a on ze przyjdzie o 23.. ja mowie dobra, czekam 23 mija kurna a on że dopija flaszke wlasnie i musze poczekac, wiec mu napisalam ze widocznie flaszka jest wazniejsza od tego ze mam strasznie zle samopoczucie, a ten palant za 20 minut mi pisze czy ide z nim i jego kumplem do baru. ja ciśnienie 160 a ten mi wyjeżdża z takim czymś ;< co za palant, przyszedł o 24 i usiadł przed kompem. Dziś od poludnia ogląda mecze i udaje ze nic sie nie stao. palant nad palantami. wszystko przez tego przydupasa jego kolege.

miesiac temu z mezem nie gadalam tydzien:D obrazil sie i czekal na przerosiny. Haha niedoczekanie:P Po tygodniu zmiekl i zaczal niesmiola konwersacje, jak za dawnych czasow:classic_cool:. Lepiej sie nie odzywac:P

Gość zawzietauparcica
antistar a czemu sie nie odzywa? poklociliscie się , a moze beirze cie na przetrzymanie, te zagrywki w stylu kto 1 sie odezwie, tak czy siak olej gnoja :)

Gość zawzietauparcica
Ewelina Ewa, zobaczymy ile mój wytrzyma, narazie przyjął taktykę udawania że nic sie nie dzieje. Potem zaczął mnie zaczepiać na portalach społecznościowych, i udosteponiać jakies smutne pisoenki, no jaki żal. Słowa przepraszam sie nie doczekałam. Nie mam zamiaru odpuscic. Ja mogę się i tydzien nie odzywać ciekawe czy on też.. ojj bedzie ciekawie :)

Gość zawzietauparcica
zwazywszy na to ze siedzi pokoj obok heh :)

Gość antistar
Nie odzywa się, bo jest niedoyebanym kretynem z humorkami jak baba przed okresem. My nawet parą nie jesteśmy, chociaż przez jakiś czas myślałam, że jesteśmy :o a facet ma ewidentny problem ze sobą i tyle. Muszę być silna, bo zapewne za parę dni się odezwie i znów będzie miły jakby nigdy nic, grrrrrrrrrrrrr

Gość pytajaccy dzenntellmannn
jak kobieta ma okres a raczej psm i odwala to facet musi to godnie znosic, jesli facet ma fochy to juz wielka awantura kobiety to niesamowite hipokrytki

Gość zawzietauparcica
jak on sie odezwie to weź go olej, niech sobie nie mysli ze rozdaje karty w tej relacji. o uwaga przełom, mój wyszedł z sypialni (myślałam że już tam umarł) i powiedział żebym się nie gniewała już xD No to ja do niego żeby wracał do swojej kanciapy bo sie na kolejny mecz spozni, a on ze przeciez właśnie się skonczył (no tak, logiczne, dlatego wylazł) po moim przeuprzejmym oswiadczeniu ze się nie gniewam tylko posiadam swoje sprawy i jestem zajęta (w sumie kafeterią) przesiadł się do innego pokoju na kompa. Myśli że mu to płazem pójdzie i mnie wezmie na przetrzymanie oho niedoczekanie

Gość to jeszcze niccccc
moj pojechał o 16 z kumplami na strefe kibica i wrócił.......na drugi dzien o 9 rano!!!!!! 17 godzin go nie bylo!!!! dzwonil co jakis czas, ale nie wiedzialam, ze to potrwa tak dlugo!!!! jestem tak wsciekla na niego, ze szkoda gadac!!!!! cos tam przeprasza i probuje sie tlumaczyc, ale mam to gdzies, w tym momencie w ogole sie nie odzywamy!!!!!

Gość zawzietauparcica
pytający, zobacz sobie moja historiwe gdzie dopicie flaszki bylo wazniejsze ode mnie i od tego że strasznie sie zle czuję. Tak zachowac moze sie tylko facet.

Gość kata1818
Faceci to faktycznie jak " baby". A niby to kobiety są takie złe...... -heh.też mi coś.

Gość zawzietauparcica
to jeszcze niccc to ty jedz na dyskoteke, i wroc na drugi dzien niech poczuje palant jak to jest.

Gość to jeszcze niccccc
to samo mu mówiłam, ze pojade sobie na calonocną imprezę z muzyką drum'n'bass i ciekawe, jak sie bedzie wtedy czuł!!! nie wiem, jak to sie skonczy..... nigdy nie mial tego typu akcji.

Gość antistar
No tak, skąd ja znam te klimaty, flaszki kumple i zabawa najważniejsze, też takiego chłopa miałam. A teraz się zadałam z wielce cierpiącym samotnikiem artystą i wiecie co...jest kurva jeszcze gorszy :o

Gość zawzietauparcica
to jeszcze nicccc, to wyobraz sobie ze mój chce mnie zabrac do wrocławia na te strefe kibica. buhaha niedoczekanie. chce zebym patrzala jak uwala sie w trupa, wsrod takich jak on cwiercmozgow? I co mam tam niby robić , ogladac mecze? wolne żarty. Jeszcze dziwi się że nie chcę jechać (oczywiscie jego naujukochańszy przyjaciel, ktory ma na niego "zbawienny" wpływ też jedzie). Normalnie to tylko dom telewizor a teraz chce polske zwiedzac pff a raczej budki z piwem i tv. Do tego obowiązkowo co tydzien lokalny mecz swojej druzyny - musi isc, bo by sie posrał. Potem wraca albo i nie. Jak wraca to wypity. nosz kurnaaaa

zawzietauparcica faceci nie sa hipokrytami, a kobiety tak, widzisz roznice? jesli twoj facet sie tak zachowuje to wspolczuje faceta, ale w koncu to Ty go wybralas

Gość kata1818
Sorry dziewczyny , że się wtrące.. ale chyba jesteśmy w tym samym klubie. :P mój też siedzi obrażony w drugim pokoju.....

Gość niedlapsakielbasa
Autorko no i co by ci dalo gdyby o tej 23ej przyszedl a nie o 24ej...nic....jak widac zle sie az tak nie czulas skoro teraz masz sile i zdrowie na necie siedziec i czepiac sie...mysle ze czasem ma prawo isc z kumplem na piwo czy mecz obejrzec a ty zwyczajnie chcialas zwrocic na siebie uwage...ciekawe co bedzie jak bedziesz w ciazy....szlaban na 9mcy mu dasz ?

wsrod takich jak on cwiercmozgow? jesli on jest cwiercmozgime to kobieta ktora wyvbrala takiego faceta nie jest nawet cwiercmozgiem

Gość antistar
"faceci nie sa hipokrytami, a kobiety tak, widzisz roznice?" Co za bzdura, akurat hipokryzja występuje niezależnie od płci.

Gość zawzietauparcica
to jeszcze niccc nie krepuj się, najlepszą nauczką jest zemsta dokladnie w tym samym stylu co on ci zaserwował. antistar - olej ta emo cipe, to nieuleczalna i niereformowalna kategoria, bylam z takim trzeba bylo na niego chuchac i dmuchac, i patrzec czy aby sie nie obrazi