Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Moje życie legło w gruzach - kafeteria...

Polecane posty

kafetera i ex... ex to tam jeszcze pół biedy ale że tu na kafe mi sie wali?! :( kafe to całe moje życie!!!!!! :(

Gość oj Pjetard
Są Czkawko, ale może tak dogłębnie eksplorowałaś jeden temat, że nie mają nic do dodania 🖐️

Gość Konstanty Pawłowicz
chyba chodziło o "wyeksponowałaś" :classic_cool::D

Gość oj Pjetard
oj tak :D To chyba wolę, gdy dokonujesz konsumpcji kredy lub liżesz sobie ramię (przedramię?) ;)

dzisiaj np. rozmawiałam z Mamą o soli, potem o złożach typu węgiel i spytałam o ser zółty a moja mama "ale jestes bystra" do mnie tak... :O:(

wyobraziłam sobie, że skoro kreda i sól rosną pod ziemią na ścianach to czemu ser miałby tam nie rosnąć?! mój nowatorski pomysł został uznany za herezje na poziomie 4 latka :(

Gość oj Pjetard
Cóż za koincydnecja, Pjetard? Po raz drugi dziś muszę się z Tobą zgodzić :D

Gość oj Pjetard
Ale kopalnia sera (jakkolwiek to by nie brzmiało) hmmmm.... Ciekawa koncepcja... pokład -1: chedar, pokład -2: ementaler pokład -3: gouda a (s)podlaski?

Centrum ale bycie starym kawalerem nie jest aż tak potforne jak bycie starą panną :O 😭 Ty jeszcze bedziesz mogl splodzic dziecko za 10 lat a ja juz ... 7 lat mi zostało :O :(

Gość oj Pjetard
I co, Czkawko? Źle, ze Cię do tego namawiałem? Źle, że przejrzałaś? Zastanów się. I tyle. :( Pjetard - spadaj :), bo znowu muszę się z Tobą zgodzić (a trzy razy, to już za dużo) :D - DYSTANS DO SAMEGO SIEBIE - TAK!

Lula to brzmi sensownie, ale zapomniec o nim?! 😭 jak... kurde to był wspaniały chłopak....1,5 roku miałam go za wzór, ideał...a teraz?jest tyle samo wart co wiekszosc idiotów ;(

chociaz może to moja wina? bo go zostawiłam? zraniłam...wypomniał mi to,że go zrobilam w chooya tak to ujął moze on nie jest tym za kogo go mialam :(

Gość oj czkawka czkawka
ale to chyba dobrze ze przejrzalas na oczy. okazal sie choojem wiec teraz luz. nie musisz juz po nim plakać. no o co Ci chodzi :D

Gość oj Pjetard
:)