Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamalawpracysama

siedzimy w pracy !

Polecane posty

Gość onamalawpracysama

kto popisze ? :D dzisiaj wyjątkowe nudy :) piszcie o swoich planach na dzis na weekend na życie ! :D piszcie co robicie na obiad co kolwiek co wam przyjdzie do głowy i chcecie się z tym podzielić :D ja np planów na weekend nie mam bo mam 2 egzaminy w niedziele...

Gość mkmkmk
hej ja tez siedze w pracy i nudyyyyy i tak do 18 do tego pogoda do spania a do tego sie stresuje bo jutro skladam prace do obrony

Gość onamalawpracysama
ja dopiero kończe 1 rok zostały mi 2 egzaminy i 2 zaliczenia :(( pogoda straszna a chciałam sobie dzisiaj na piwko wyskoczyć :) tak zostaje tylko film w domu, jeszcze w pracy jakiś dziadek nie może sie dogadać z koleżanką szum niemiłosierny bo zebranie z boku w pokoju... ehhhh ja chce do łóżka :d :) ja na szczęście do 15 :D

Gość onamalawpracysama
w urzędzie :D zawalili mnie papierami a że ja szybka jestem to i teraz siedzę :D

Gość niby tak ale chyba do końca
JA TEZ W PRACY, tradycyjnie nuda na maksa, ale ja na szczęście do 11.30, potem z pieskiem do weterynarza jak zdążę, bo na 12 muszę być po córkę w szkole, jakiś obiad, na 16 córkę zaprowadzam na urodziny i jak będzie słoneczko to mam zamiar wygrzać się na balkonie. Weekend jak będzie ciepło i słonecznie to oczywiście plaża.

Gość mkmkmk
no ja juz podyplomowka hehe i mam juz tak dosc ze glowa mala :) zazdroszcze ze do 15 ja do tej 18 chyba sfiksuje i zaczne chodzic po scianach

Gość onamalawpracysama
niby tak ale chyba do końca -- plaża ?:D mieszkasz nad morzem ? mkmkmk- tylko że ja od 7 :(((

Gość onamalawpracysama
po ścianach to ja zacznę za chwilę chodzić, jestem jakaś starsznie leniwa ostatnio... teraz np jestem głodna- ale wyciągnąć jedzenia mi się juz nie chce :D

Gość mkmkmk
ja od 7:30 :)

Gość onamalawpracysama
mkmkmk- ile masz lat ?:D i na czym jestes ?

Gość mkmkmk
no z ta plaza to kolezance fajnie ja tez chce nad morze!!!! buuuu

Gość mkmkmk
27 i pedagogika a ty?

tak mieszkam na pomorzu, do plaży mam 25 km, także jak jest pogoda ( a mam nadzieję że w końcu będzie) to mykam nad morze, u nas dziś jest słoneczko i chyba ciepło ale nie wiem bo siedzę w pracy a rano było chłodno, ja jestem w pracy o 7.30

Gość onamalawpracysama
j a tak samo pragnę nad morze już pojechac 2 rok ! :D ja z Dolnego Śląska w górach praktycznie mieszkam :D wszędzie lasy i jeziora :D ale nad morze pojechać -- o tak :D zazdroszczę ludziom którzy maja to na codzień :D a w weekend ma byc 30 stopni u nas... ale to normalne jak mam egzaminy ....

Gość mkmkmk
tak mi teskno za morzem...chcialabym pojechac w te wakacje ale nie mam z kim a samemu to glupio

Gość onamalawpracysama
mkmkmk- 20 lat administracja :) niby tak ale chyba do końca- jejjj ale Ci zazdroszczę :d u nas zimno ! nawet w pracy chłodno jest mimo tego że okno tylko uchylone :( wczoraj cały dzien padało szaro mokro nieprzyjemnie :D mmm mam przed pracą małą restaurację i już czuję te popołudniowe pierogi !:D

Gość akashanet
ja też w pracy do 16.00 :) w tym tygodniu..

Gość mkmkmk
ja codziennie od 7:30 do 18 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość onamalawpracysama
mkmkmk - ja mam z kim jestem od 4 lat w związku :) ale z tego względu że młodzi to i brak takich funduszy :D sami też jechać nie chcemy bo zawsze z kimś lepiej wygodniej i ogólnie zabawniej :D szykujemy sie że za rok wyjeżdżamy do Wrocławia :D trakże też nam potrzebna kasa na mieszkanie....

u nas też niby tak ma być, ale zazwyczaj jest tak, że na południu gorąco a u nas nie, a widzisz ja się nie mogę doczekać urlopu i wyjazdu w góry

Gość mkmkmk
ja tez jestem w zwiazku od 5 lat ale moj facet wyjzezdza na cale lato i mimo ze mialabym za co nie mam z kim jechac i ogolnie mam dzis dolek

i ogólnie jak dziecko wyjedzie na obóz i będę mogła sama pojeździć na plażę i po prostu leżeć

Gość onamalawpracysama
możemy się zamienić :D ja marzę tylko o tym żeby chodzić po tak gorącym piasku że trzeba skakać z nogi na nogę :d i wykąpać się w tych falach :d właśnie sobie uświadomiłam że jestem strasznie blada :O

mkmkmk- jakaś koleżanka może by się znalazła, albo po prostu sama jedź i tyle i wcale nie głupio, jedynie może być smutno

Gość onamalawpracysama
mkmkmk - czasami się zdarzają takie dni :) ja np miałam takie coś tydzień temu :) no aleee mija :) oooo współczuję że Twój wyjeżdza :D mój też chciał ale jakoś mu przeszło :)

wierz mi ale ja w tej chwili też jestem blada, a ten piasek nie jest zawsze taki gorący, w zeszłym roku za każdym razem kiedy wybierałam się nad plaże to po dwóch godzinach robiło się diabelsko zimno i siedziałam w bluzie skrzętnie schowana za parawanem, to chyba w czerwcu było cieplej niż w lipcu, ale strzaskana na mahoń byłam

Gość onamalawpracysama
dokładanie ! jedz z kolezankami :d takie wyjazdy są równie fajne :) my planujemy nad zalew Nyski jechać na poczatku lipca o ile nie bedę miała żadnych poprawek :D jak się odnosicie do EURO :D ?

Gość mkmkmk
kolezanki juz maja plany ze swoimi mezami i facetami ja sama nie pojade nie ten typ ze mnie zeby samej podrozowac,bo by smutno i glupio mi bylo,nooo przez to ze jedzie tez mam dola bo czekaja mnie samotne wakacje :(

Gość onamalawpracysama
niby tak ale chyba do końca- tak bo u nas jest gorąco ale nie wiem czy nie te słońce bo na plaży wystarczy że wyjdziesz nawet nie ma słonca i się samym wiatrem opalasz :D