Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już 38 t.c. :)

stanik do karmienia

Polecane posty

Gość oprocz calej reszty tego co wy
alles mama sa wygodne i nadaja sie do spania.tylko musisz zobaczyc jaki model

Gość oprocz calej reszty tego co wy
idz zmierz tej firmy w sklepie zapamietaj jaki i zobacz moze na necie tanszy

Gość aniaaniaaniadasaijd
wiesz ale jednak na takich rzeczach nie ma co oszczędzać! te od BabyOno są ok, ale fakt trochę kosztują, choć nie powiem żeby były to ceny wygórowane, mozna znaleźć w promocji

Gość myszka___85
ja mam ta koszulkę babyono i wcale obcisła nie jest, powiedziałabym ze jest wprost dopasowana idealnie:) ale cóz z tego kiedy mój mały nie chce ssać:( koszulka co chwila mokra i tylko prania dużo.... a staników do karmienia mam z 3 ale chyba dokupię jeszcze, bo nie nadarzam z praniem!

Przekonałam się, że rzeczywiście lepiej mieć kilka biustonoszy do karmienia niż jeden - jednak szybko się brudzą ;) Ja kupowałam swoje tu: http://mambi.pl - ceny są bardzo przystępne, co jest istotne, gdy się chce kupić kilka sztuk.

Gość gość
Marley, litości... NIe dość, że żałośnie SPAMUJESZ to jeszcze spamujesz wyjątkowym SZAJSEM!! To nie są staniki, to są 5ZMATY w 3 rozmiarach na krzyż, to się nawet do spania nie nadaje!!! :o :o

Gość zyga759
Zerknij na różne ciekawe propozycje na: https://bielizna-jankowscy.pl/pl/c/Dla-Matki-Karmiacej/22 . Biustonosz taki do karmienia powinien być doskonale dopasowany do potrzeb mamy. Warto tutaj zwrócić uwagę na jakość wykonania czy też wygodę noszenia. Tam znajdziesz w różnej kolorystyce, wielkości i nowoczesnych formach odpinania podczas karmienia.

Gość gość
Kochana bo te rozmiarówki są chore !!!!! Jest tyle opcji a część producentów zatrzymała się na miseczce E co najwyżej. Ja miałam z tym problem bo mam 75 I. Dopiero z Allesa znalazłam dobry rozmiar.

Gość gość
WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O WYPERIDALAJ piyyyzdo ze spamem sryjalesa!!! :O