Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

zdobyłam sławe na weselu

Polecane posty

Chiej wszystkim iodolom, slóchajcie byłam na weselu i mniałam swoje pienć minót pżed kamero, jak kto był na weselu to bendzie wiedział, że to ja bo pozdrowiłam swoich idoluw do kamery, tagże bonćcie czójni!! Powiem Wam, że wiocho tam zawiało, niby z wielkiego miasta goście, a ja ze świ, a tylko ja mniałam prezentacyjność. Najpienkniejsza byłam, karzdy mie [podrywał, chowałam się pżed amatorami wszendzie, za słópkiem, za ławko, za dżewa latałam, a oni mie otszókiwali i prosili o taniec.

załorzyłam to czarno sókienkie, ja jako jedyna osoba na weselu mniałam włosy robione u fryzjera. Byłam boska, lódzie mi w oczy muwili, że jestem pienkna i taka mondra, zazdrościłam sama sobie, rzałowałam, że nie jestem kim innym by muc na siebie patrzyć, ale takie je rzycie, jak to sie muwi, albo wuz albo przez wuz.

dziwnje zjawizko, nie było mie szmal czasu, a wy zamniast radować sie z mojego powrotu to cisza mórzyńska. co jest z wami goście?

Gość :D:P
znalazlem cie. to ty mi uciekala na weselu a ja tak chcialem zatancowac z tobo. ty niedzwieczna jestes, wiez? ja tesz intelegenty jestem, i tesz pienkny, a jaki obczytany! a ty tesz do mnie pasujesz, hyba sie zakichalem f tobie:)

Gość :D:P
czytamcie na karetrji i widze rze masz cionkle proplemy z maciurami. rzal mi ciebie rze tak mosisz sie z nimi orzerac.

uu widze3 nowy idol :) chiej, widzisz mósisz być mało urodzajny skoro rzem uciekała pżed tobo. Z reszto ja menrzatka, wienc nie bardzo mogie sie poddać. Morze i byśmy mogli do siebie pasować, ale najpierw mósiałabym cie pżetestować. piersza pruba to pisanie smsuw i sprawnośc znastwa twojej polrzczyzny, blendy, sposub słuw. potem test sprawnościowy, czyś wytrwały, potem wyglond, czy masz móskóły, najbardziej interesóje mie trycebs, czyli minimóm tży mienśnie. I potem bezpieczność, czy jestes bez pieczny, troskloiwy itp.

mam problemy z nimi, a i one majo ze sobo bo nie akceptójo tego, że so gróbe i sie jkłuco, ze to chóde złe, mze my złośliwe i obrarzamy, a my tutej walczymy o ich dobro, o ich byt pżyszłościowy. One nie rozumio nic a nic, zwały muzgowe zalane pżez zwały tłószczowe.