Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfgfdggfgdf

Tydzień temu rozstałam sięz facetem, dziśjestem zakochana

Polecane posty

Gość ggfgfdggfgdf

Miesiąc przed poznaniem mojego byłego poznałam pewnego faceta. Poznalimy się na imprezie, na drugi dzień znalazł mnie na portalu społecznościowym, od tego czasu dużo pisaliśmy, częściej lub rzadziej, zależy. Kontakt był cały czas. Zanim zeszłam się z moim (teraz już) byłym, planowaliśmy spotkanie. Potem temat trochę się urwał. Tydzień temu rozstałam się ze swoim facetem (od tej pory nie rozmawiamy, w sumie nie wiem kto z kim zerwał, ale powiedzmy, że stało się to z jego winy). Pewnej nocy, po rozmowie z tym poznanym na imprezie, on mi się śnił. Pierwszy raz w życiu czułam te słynne motyle w brzuchu. Umówiliśmy się kolejnego dnia (spotkaliśmy sięzatem drugi raz w życiu) na imprezie u znajomych. Siedzieliśmy naprzeciwko siebie i co jakiś czas przeszywał mnie wzrokiem. Nigdy nie czułam tego, co w tamtej chwili. Miał piękny uśmiech. Chyba się zakochałam. Nie czułam tego do mojego byłego - miałam względem niego uczucia, ale wydaje mi się, że ominęła mnie ta faza fascynacji nim (ja go podobno bardzo kręciłam), i od razu nastąpiła faza przyzwyczajenia, bo długo nie czułam zakochania, nic takiego. Wydawało mi się, że go kocham. Nie wiem czy tak było. W każdym razie bardzo cierpiałam po tym rozstaniu. Czy ktoś z Was był kiedyś w podobnej sytuacji?

Gość ze smiercia mi do twarzy
swietnie ciesze sie twoim szczesciem

nie jesteś zakochana tylko co najwyżej zauroczona albo raczej napalona.Tyle w temacie.Z zakochaniem to nie ma nic wspólnego.Jesteś albo bardzo młoda albo głupia ;)

Gość ggfgfdggfgdf
Jestem zakochana, teraz umiem to rozpoznać. Jakby nie było znam go od pół roku.