Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia00018

Gdzie wybrać się na wakacje ?

Polecane posty

Gość Kasia00018

Ja i moja rodzina strasznie chcieli byśmy wybrać się gdzieś na wakacje.W tamtym roku byliśmy nad morzem;W tym roku stawiałam bym na coś w stylu Hiszpania, Paryż lub Portugalia.Nie wiemy co wybrać może nam pomożecie z góry dziękujemy.

Gość Ridż Foreseter
Wpadajcie do mnie na wieś. Grilla się zrobi i wódeczki się wypije ;]

Gość kololovanka
ale to nad polskim morzem byliście? bo w jastrzębiej górze jest fajny hotel ze spa, własnie dla rodzin z maluchami :) primavera, wyszukaj sobie w guglu, masę atrakcji mają dla dzieciaków, żeby rodzice mogli się zrelaksować :)

Gość dreammer
i jak wakacje? Udało się pojechać w piękne miejsce? Rozumiem, że większości z nas marzą się dalekie podróże, ale ja jestem zdania, że też w naszym kraju jest sporo miejsc, gdzie można zobaczyć coś ciekawego i miło spędzić czas. Dla mnie mogą to być albo góry, albo morze, ale chyba najlepiej się czuję na Mazurach. Bardzo fajnym miejscem z dużą ilością atrakcji jest ten hotel http://www.manorhotel.pl/ super miejsce na wypoczynek.

Gość gość
a to już zależy od tego, gdzie się komu podobać będzie najbardziej i jakie ma preferencje, co do tego, w jaki sposób najchętniej spędzamy czas, czy aktywnie, czy bardziej leniuc**jąc. Ja w rym roku stawiam na słodkie lenistwo i mam zamiar się wybrać do tego hotelu http://dworoliwski.pl/ piękne miejsce w urokliwym Gdańsku i co jest dla mnie też ważne, jest spa a to w razie niepogody sprawia, że będzie co robić.