Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecamm

tabletki odchudzające

Polecane posty

Gość polecamm

dziewczyny czy mozecie polecic jakieś w miarę skuteczne tabletki odchudzające?

Gość ukulelle
rusz dupe i mniej zryj to schudniesz

Gość zrob zrob
nie ma takich,to co reklamuja to tylko nabijanie w butelke jedynym sposobem jest dieta i cwiczenia-niestety no ewentualnie jeszcze chirurg :P

Gość czytaj i licz
no plastry są dobre ale trzeba je nakleić na usta. ;)

Gość polecamm
dzieki za wyczerpujące odpowiedzi

Gość kamcia1507
Nie ma sensu wydawać pieniędzy na tabletki, bo skuteczność odchudzania tkwi w głowie, przede wszystkim motywacja i nastawienie plus systematyczność. Zbilansowana dieta dopasowana do potrzeb i wieku plus regularny wysiłek fizyczny

Dziewczyny mają rację, najlepiej połączyć ruch i diete. Moze udasz się po poradę do dietetyka? Albo sama zcznij zmieniać nawyki żywieniowe- mniejsze posiki, co 3 godziny, produkty zbozowe, warzywa itp. Tabletkami nie zawracaj sobie głowy.

Gość czarnulaaa036
A wiecie,że ja nareszcie znalazłam tabletki odchudzające,które naprawdę działają!!!Zrzuciłam 12kg i to bez wysiłku!Piszcie jak macie pytania.Pozdrawiam.

Gość masełłłko
ja brałam Meridię15-ale to jest tylko na receptę a,że jestem przy sobie dostałam tą receptę bez problemu. tabletki dość drogie za paczkę zapłaciłam ok.80 zł-ale nie pamiętam ile tabletek w opakowaniu... podczas stosowania ok. waga leciała w dół...ale przy trzecim opakowaniu straszne kołatanie serca i ogólnie organizm się przyzwyczaił. odstawiłam i nie zmieniłam nawyków żywieniowych i znowu waga na + więc jeśli myślisz,że tabletki zrobią za ciebie wszystko to jesteś w błędzie!

Gość brygidaznasie
ja tez bralam meridie,na recepta,wybralam sie do lekrza dietetyka i bez problemu mi wypisala.Schudlam na 3 opakowaniach 25 kg.Wczesniej dziewczyna pisala ze potem miala wage na plus,u mnie stanela w miejscu i od 4 lat waze 52 kg.oczywisce pilnuje sie z jedzeniem,kolacje zadko w malych ilosciach,ogrniczam tluste i slodkie a tak to jem wszystko.Widocznie kolezanka obzerala sie i przytyla.Ale z tego co wiem te tabletki wycofano z rynku.Moja kolezanka ostatnio zamowila na necie zacti +.Gwarantuja jedna tabletka kilo mniej.Ona po zjedzenie 12 tabletek schudla 4 kg.JAdla normalnie,jedynie co w czasie brania miala bardzo maly apetyt.Teraz sie ogranicza i waga juz ponad rok stoi w miejscu.