Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki so tutej

Niezła patologia

Polecane posty

Gość prawiki so tutej

na mojej ulicy jest 3 facetów prawiczków, starych kawalerów - 33, 45 i 50 lat i 2 dziewczyny stare panny, wiek ok. 30 lat. Jestem jeszcze ja - również prawiczek ale ja przynajmniej nie udaje że wszystko jest w porządku. Nigdy w/w nie widziałem z jakimiś wybrankami.

Gość Szatynka32
Czym prałeś sobie mózgownicę? :) Jakieś ACE? Domestos? Bo wyczyściło Ci IQ do zera 🖐️

No niezła patologia zbierać dane o prawikach na swojej ulicy. Pewnie masz ich zdjęcia w specjalnym albumie i przeglądasz ich śmieci. Ja bym się bał takiego sasiada.

Gość Petylezanaglebie
Haha dobre!

Gość Szatynka32
@ Żużel i pył Kiedy on dzięki tym informacjom jest świadomy - uważnie śledząc zachowania tej grupy społecznej ;) Zapewne prócz zdjęć posada również wygodną podusię oraz lornetkę do przeprowadzania obserwacji otoczenia. Najbardziej ubawił mnie pomysł ze śmieciami - istna kopalnia informacji na temat sąsiadów :D

Lornetka i podusia to jeszcze nie najgorzej. Mnie martwi natomiast i przeraża myśl na czym może się skończyć hęć zbierania danych lub kolekcjonowania fantów. Dziś robi zdjęcia i zapisuje adresy, jutro kupi sobie wiekszą zamrażarkę i będzie w niej kolekcjonował głowy prawików :/ Jak mawia Kubuś Puchatek: Z pszczołami i szajbusami nigdy nic nie wiadomo.