Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna29tc

Dlaczego ludzie się gapią na ciężarne kobiety ?

Polecane posty

Gość ciężarna29tc

I do tego ostatnio w sklepie mialam sytuacje ze jakies stare baby stały obok i się podśmiechiwały, jedna do drugiej mówi że chyba kogoś tu wzdęło a ta druga się zaczęła śmiac i mówi że taki bebech ma jak się opije. :/

Gość czytaj i licz
chamy są wszędzie. Nie przejmuj się. Większość ludzi patrzy na ciężarne pozytywnie a nie negatywnie. :)

Gość zazdrosc kochana
zazdrosc nic wiecej..one juz stare,nic nie moga,a ty mloda,zdrowa,rozkwitajaca..a za nimi juz wszystko..

trafiłaś na nieźle pokręcone kobiety, szkoda słów. Rzeczywiście ludzie się gapią, ale żeby jakoś tak głośno i szyderczo komentować - mi sie nie zdarzylo czegos takiego uslyszec na szczęście. A jak jadę do parku Jordana z dzieckiem to tam jest tyle "ciężarówek" że musialabym sie patrzyc na prawie każdą kobietę :-)

Gość klasa sama w sobie
A Tobie język odjęło? na chamstwo odpowiada się chamstwem! Trzeba było odpowiedzieć: "Wzdęło, wzdęło, jak pierdnę to dziecko wysram, a wy jak pierdniecie po tych waszych wzdęciach to przydomowa szopa na siano poleci aż na granice tej waszej wiochy."

Gość hryhry5
klasa sama w sobie - długo nad tą ripostą myślałaś? :D :D :D

Gość klasa sama w sobie
nie, pierwsze co mi na myśl przyszło jak przeczytałam o tych starych raszplach :o. Ale ja z natury jestem impulsywna.

Gość hryhry5
i co? wzbiłaś się na wyżyny swej inteligencji? :D :D

Gość klasa sama w sobie
nie, dostosowałam do twojego poziomu :D

Gość to i ja cosik powiem
Klasa sama w sobie-zapraszam do mnie-monitor mi umyjesz,bo jak przeczytałam co napisałaś,to aż go oplułam ze śmiechu :D Co racja to racja,ja też bym nie dała się tak potraktować,choć raczej bym powiedziała,że po brzuchu i oddechu pani starszej widać,że z rana sobie chlapnęła parę głębszych,ale niech uważa,bo to na cerę szkodzi,a ona ma z tym już i tak duże problemy... ;)

Gość klasa sama w sobie
to i ja cosik powiem Nie kalam się ciężką pracą fizyczną taką jak mycie monitorów - religia mi zabrania :classic_cool: ;)

Spoko jestem obryta w kilku religiach,więc dam Ci rozgrzeszenie :p

Gość klasa sama w sobie
Obrycie obryciem, ale żeby mi rozgrzeszenie i zbawienie zapewnić, to musiałabyś mieć jakiś mały raj na podorędziu. I obiecać mi, że po moim najdłuższym życiu usiądę po Twojej prawicy, jako najsprawiedliwsza ze sprawiedliwych :P.

Masz wymagania :) ale co tam,mogę Ci to obiecać,mam dobry humor,bo właśnie ktoś mi napisał,że chyba mam 12lat,skoro mam 55cm w pasie :) jak to miło takiej starej babie jak ja coś takiego usłyszeć :p A w zasadzie to już nie musisz mi myć monitora-mąż go wytarł ;) ale zbawienie masz u mnie jak w banku :p

Gość klasa sama w sobie
Oddaję zbawienie - biorę Twoją talię!!!

Oddam talię za parę dodatkowych centymetrów wzrostu i stopy w rozmiarze 38,bo właśnie znalazłam ładną sukienkę i super buty ale nie mają mojego rozmiaru... :( znów będę chodziła po sklepach dziecięcych,żeby się ubrać...

Gość klasa sama w sobie
Hola hola, boś się rozbrykała :classic_cool:! To, że masz prywatny raj nie oznacza, ze ludzi możesz w bambuko robić :D! Zamiana jest nieskompikowana talia za zbawienie, a nie talia za wzrost i stopę :D. Poza tym popatrz co Adam dostał za żebro - nie boisz się tak ryzykować ;)?

Gość cięzaróóóówka332
oj patrzą się, patrzą.. ale na szczęście nie spotkałam się z ani jedną niemiłą uwagą, dwa razy nawet z tak miłym zachowaniem, że mi mowę odjęło (raz pani z warzywniaka zaniosła mi zakupy do samochodu i raz pani w sklepie podeszła do mnie jak stałam w ogromnej kolejce, żebym poszła za nią i że jej koleżanka mnie obsłuży poza kolejnością - aż mi łzy zakręciły się w oku i cała się zaczerwieniłam :) )

Gość a może ciężarna to malolat?
jak gówniary rodzą dzieci to można usłyszeć często ciekawe komentarze,jeszcze jedno dziecko dla dziadków.....

Nie boję się,bo nie lubię jabłek :D więc się nie skuszę na zakazany owoc ;) Ale dobra bierz sobie mój obwód pasa-właśnie znalazłam kieckę rozm 34,która mi się podoba,więc będę chojna.

Gość bxc
Autorko ja też "się gapię" na ciężarne kobiety :) ale to takie spojrzenie z lekką zazdrością, żalem... bo sama chciałabym już być w ciąży, ale chwilowo sytuacja finansowa mi na to nie pozwala :) więc jak widzę jakąś kobitkę w ciąży to nie mogę się powtrzymać i zawsze spojrzę jaki ma fajny brzuszek i jakie szczęście :)

Gość ciężarna29tc
Wiem wiem, że niektórzy patrzą życzliwie czy z uśmiechem. ;) Ale ja to chyba w jakiejś chamskiej okolicy mieszkam, bo mnie nikt w kolejce nie przepuścił nigdy. Fakt, faktem czuję się dobrze to stoję, nie wymagam Bóg wie czego choc czasem pewnie byłoby miło... a co do pyskowania, to jakoś nie w moim stylu, wolałam sobie odejśc dalej, ale może powinnam się nauczyc heh

Gość katy_11111111
ja mieszkam w małej miejscowości i myślałam, że tylko u mnie tak ludzie się gapią na kobietę w ciąży ale ostatnio pojechałam do dużego miasta i tam było to samo zwłaszcza te starsze panie tak dziwnie się patrzą jakby nigdy nie widziały kobiety w ciąży chore to jakieś

Gość mały żółty kwiatuszek
Ja się patrzę bo sama bym chciała ale nie wychodzi...i patrzę sobie bo tylko to mi zostało.

Gość Fifarafffa
A ja ostatnio stałam w kolejce i ktoś mnie przepuścił (brzuch mam już spor). Idąc do kasy usłyszalam, ze skoro mam siłę łazić po sklepach to w kolejce postać mogę... Ludzie są różni. Olałam to, ale to przykre...

Gość kikolec
one tak sie gapią i sie zastanawiaja czy masz męża a moze konkubina, a moze dawca nasienia, a czy masz pieniadze, prace,czy to pierwsze Twoje dziecko i tak im sie kotluje w glowach i sie zamyslaja i gapią

jak ja bylam w ciazy to mialam taka sytuacje: stanelam w kolejce do kasy w hipermarkecie (kasa uprzywilejowana) i pani siedzaca na kasie zauwazyla moj brzuch wiec poprosila zebym podeszla to mnie obsluzy. bylo to bardzo mile z jej strony. wiec tocze sie miedzy ludzmi. pan ktory mial byc akurat obslugiwany pyta: ale dlaczego teraz ta pani? wiec pani na kasie mowi mu ze to jest kasa dla m.in. ciezarnych wiec teraz kobieta w ciazy. pan tak sie oburzyl.... i mowi do mnie z megawyrzutem: jakbym wiedzial to bym tutaj na pewno nie stanal. wiec mowie mu: no coz... za gapowe sie placi :) pan byl wielce nieszczesliwy ale mialam to w nosie :)

Gość BUBUbaba
Ja zwykle pytam pierwszą osobę w kolejce, czy mnie przepuści i tyle. Nie czekam aż się objawi ktoś kulturalny.

Gość mała miła mała
Bo ludzie gapią się na wszystko co inne a ciąża to stan odmienny ;) Ja też miałam wrażenie, że mnie takie wredne panie koło 50 lustrowały i jak zaczęły mi puchnąć palce u rąk to przestałam nosić obrączkę i kiedyś jakieś dwie przyjemne w autobusie zaczęły nadawać jedna do drugiej, Halinko pewnie panna zaciążyła, no to ja ni z gruchy ni z pietruchy mówię, tak Halinko z Twoim mężem, obleśny może i jest, ale kasę ma. Zapowietrzyła się i wysiadła na najbliższym przystanku nie żegnając się z koleżanką, więc pewnie nie był to jej planowy przystanek.