Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I want to be your wife

zauważyłam pewną prawidłowość, niedoszły chłopak sprzed 4 lat szuka dziewczyny

Polecane posty

podobnej do mnie ;) mam urodę inną bo bardziej azjatycką. I jego dziewczyny są bardzo podobne do mnie, właśnie od paru dni ma dziewczynę, patrze na jej foty na fb i po prostu kolejna podobna. Widać że szuka mojego pierwowzoru haha :D :)

Gość dvSdrfgbd
A nie pomyslalaś ciemniaro, że poprostu lubi taki typ urody? I dlatego sie z tobą zadawał, bo odpowiadalas jego oczekiwaniom i tyle. To jak koles spotyka sie z blondynką to potem juz z zadna nie moze, bo ta pierwsza pomysli ze szuka podobnych?! :D

posłuchaj CIEMNIARO. Podobieństwo jest uderzające. Szuka mojego pierwowzoru, wiem to. Nie może zniesc mysli że nie odeszłam od swojego chłopaka i to go boli. Obrazil sie jak dziecko haha a teraz szuka podobnej. i znalazl :)

Gość faceci to prymitywne stworzeni
też widzę pewną prawidłowość żal Ci dupę ściska więc na fb śledzisz byłego i jego laski

Gość faceci to prymitywne stworzeni
ni eużywaj określeć których nie rozumiesz facet szuka twojego pierwowzoru ? a kto był twoim pierwowzorem ? chyba raczej szuka twojej sobowtórki i tak i tak jesteś tępą idiotką o azjatyckich rysach

Gość dvSdrfgbd
ciemniara szpieguje niedoszłego byłego i szuka podobienstw jego obecnej dziewczyny do siebie. I kto tu jest załosny? :D

faceci to prymitywne stworzeni, dvSdrfgbd jaka w was jest zazdrosc :) swiadczy o tym zdanie "i tak i tak jesteś tępą idiotką o azjatyckich rysach" usmialam sie :) nawet tutaj zazdroszcza :D

Gość dvSdrfgbd
o matko dziewczyno jakie ty masz przerośniete ego. Druga katarzyna waśniewska.

Gość Fallenleaves*
jestem kobietą i też uważam, że to, co teraz wypisujesz to skrajna głupota. wmawiasz sobie coś, żeby poczuć się lepiej i poczuć się ważna. też się zgadzam z tym, że zapewne kolesiowi się podoba taki typ urody i tyle, a Ty doszukujesz się nie wiadomo czego.

no wiadomo, że lubi skoro takie szuka. Ale powiedział mi (mając jeszcze jedną poprzednia dziewczynę) że nigdy nie znajdzie tak pięknej jak ja. Możecie mnie obrażać, atak na moją osobę, normalka. Po paru zdaniach już mnie oceniłyście :) :)

Po prostu jestescie zazdrosne, jak kazda inna baba ktora mnie zobaczy. Tyle ze wam wystarczaja slowa bo mnie nie widzicie. zalosne :)

Gość tttttttttttreeee
lubie takie jak ty ❤️ :P