Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karosia19992

mlody wyglad a tabletki anty

Polecane posty

Gość karosia19992

chce isc po tabletki anty do gin mam 22 lata wygladam mlodo jestem szczupla , czy zdarzylo sie wam ze gin trakowal was jak zwykle .... malolaty ?

Gość ze co:OOOO
wlasnie co wyglad ma do rzeczy:O:O:O

Gość karosia19992
ale w rejestracji zle trakyuja i na wstepie tez moze gin zanim zobaczy ile mma lat dokladnie.

ale w rejestracji zle trakyuja :O:O

Gość karosia19992
na samym wejsciu spotykam sie z chamskim spojrzeniem

Gość jesteś mało asertywna
skoro tak się stresujesz głupotami idziesz do lekarza a przejmujesz sie co sobie rejestratorka pomyśli ?

Gość karosia19992
przeciez teraz kobiety w mlodym wieku wygladaja powaznie a nawet bardzo wiec nic w tym dziwnego.

sorry laska ale jestes dziwna:O

Gość karosia19992
stresuje sie wizyta i do tego spojrzeniami kobiet ktore beda czekac w kolejsce .

Gość sennajawa123466
moze to jakas nerwica lekowa

Gość co tu nie takk
nie rozumiem w czym mamy ci pomoc? zaprowadzic cie do ginekologa:O???????:O:O:O co to wogóle za temat!

Gość karosia19992
boje sie isc do ginekologa bo boje sie spojrzen ludzi moze maja na mnie ochote mezczyzni i co????

Gość karosia19992
czy spotkalyscie z taka sytacja ze ludzie was olewaja bo dziecinniej wygladacie ?

Gość no ja mam 25 lat i nadal pytaj
a mnie o dowód jak kupuję np alkohol i też często zdarzało się, że lekarz traktował mnie jak gówniarę, mówił przez ty i jak byłam u ginekologa, co prawda nie po tabletki tylko sprawdzić czy nie jestem w ciąży to babka mnie potraktowała strasznie, przy badaniu mówiła "ja wiem ze to jest nieprzyjemne ale co innego było przyjemne" "trzeba było się zabezpieczać" "codziennie przychodzą nastolatki z obawą, że są w ciąży, nie ty jedna jesteś taka" itp.Tak więc młody wygląd też ma wpływ na to jak Cie traktują. W sklepie, na poczcie, u lekarza wiecznie mówią "młoda to poczeka" i też mnie to wkurza :o

Gość karosia19992
mnie tez to bardzo denerwuje ;

Gość karosia19992
widze ze ktos tu mnie rozumie

Gość tryurtueyrtreuy
to w rejestracji masz zamiar się rozkraczać albo opowiadać po co przyszłaś? twój "młody" wygląd nie ma nic do rzeczy, a nawiasem obecnie każda 22latka wygląda jak dzieciak, wiec nie masz co przezywać

Ostatnio byłam u lekarza rodzinnego, przyszła po mnie babka z dzieckiem może 4 letnim i też wepchała się bez kolejki i powiedziała mi "teraz ja, ty poczekasz bo ja mam małe dziecko" i nie zdążyłam nawet jej nic powiedzieć jak ona weszła bez kolejki, zrobiło się zamieszanie i lekarz myślał że mnie nie ma i wołał osoby które były po mnie to dopiero zaczęło się jak powiedziałam, że ja teraz wchodzę, wyzywanie od gówniar niewychowanych, że ich to nie interesuje, mam czas i mogę sobie poczekać bo one starsze a ja nie mam prawa się odzywać :o masakra, ja tylko weszłam po receptę, dosłownie 3 minuty tam byłam a komentarzy typu "gdzie są rodzice tej gówniary" było mnóstwo

Ale macie problemy. :O Jak ktoś was traktuje jak gówniarę to mówicie "Nie przypominam sobie, żebyśmy przechodzili na ty" i robicie swoje :O "W sklepie, na poczcie, u lekarza wiecznie mówią "młoda to poczeka" i też mnie to wkurza " No żartujesz chyba. Kłócić się nie umiesz?

no ja mam 25 lat i nadal pytaj trzeba było powiedzieć, że masz 25 lat i chore dziecko w domu i też Ci się spieszy. :O

Gość tryurtueyrtreuy
a ty 25 lat wybieraj ginekologa na odpowiednim poziomie kultury, a na drugi raz więcej asertywności i zwróć uwagę, że nie życzysz sobie takich niestosownych uwag i oczekujesz od lekarza kultury osobistej- zobaczysz komu będzie wtedy głupio..

Gość karosia19992
w rejestracji musze sie przeciez zarejestrowac. zakladajac karte - tryurtueyrtreuy ludzie sa bez serca komentuja zamiast sie zamknac, bo niektore sytacje sa az przykre.

Gość karosia19992
nie bylam ;//// tryurtueyrtreuy dzieki za pomysl hehe dobre ale pewnie it ak sie zmiszam i nic nie powiem ;/a moze sie jednak przelamie

Przecież lekarz ma w karcie zapisany Twój wiek :P Jakbyś miała mniej, niż 16 lat, to może byłby problem z tabletkami, a tak to nie ma nawet prawa się zająknąć, jeśli nie ma medycznych przeciwwskazań.

Przecież lekarz ma w karcie zapisany Twój wiek :P Jakbyś miała mniej, niż 16 lat, to może byłby problem z tabletkami, a tak to nie ma nawet prawa się zająknąć, jeśli nie ma medycznych przeciwwskazań.

umiem się kłócić ale babka zaraz weszła do lekarza więc miałam ją za szmaty wyciągnąć i szarpać się z nią? Mam więcej kultury niż inne osoby a wkurza mnie to gdy np wejdę do sklepu i zaraz tratują mnie jak gówniarę a jak powiem, że 18 już dawno skończyłam to patrzą na dowód i myślą że podrobiony, pytają o legitymacje, prawo jazdy czy kartę zdrowia bo dowód osobisty nie wystarcza. Mogę się kłócić i co to da? jak będzie inna sytuacja, gdzie znowu będę musiała się tłumaczyc

Gość karosia19992
az mnie bawi to ze ludzie potrafia byc tacy smieszni z tym dowodem podrobionym. dlatego umie jak juz alkogol kupuje moj chlopak

a ja tam dobiegam 30stki i jest mi miło jak biorą mnie za niepełnoletnią, fakt, młodo wyglądam. A o swoje trzeba umieć się kłócić bez względu na wiek czy wygląd. Asertywność w naszych czasach jest niestety podstawą.