Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodnie albo coś innego

spodnie na wesele?

Polecane posty

moje nogi od kolan w dół mają bardzo brzydkie blizny, w cienkich rajstopach widać, przez to nie moge nosić spódnic ani sukienek letnich,mam 35 lat ,poradźcie jakie spodnie moge założyc ,wesele mojej kuzynki więc nie wypada żebym ubrała długą suknię do kostek

Gdzies w jakims sklepie widzialam przepiekny,zwiewny kombinezon w kolorze wiosenno zielonym,moze cos takiego,z tylu na plecach gleboki dekold,jak znajde online to wrzuce fotke :)

Gość slubkalubka
spodnie na wesele nieeeee. teraz dlugie suknie, spodnice sa bardzo modne. albo rajstopy we wzorki i sukienka.

A czemu nie możesz iść w długiej sukience? Nikt nie mówi o typowo wieczorowej, że będziesz bardziej strojna niż Młoda. Teraz są modne długie kiecki, zwiewne, więc spokojnie możesz taką włożyć. np. http://www.google.pl/imgres?q=d%C5%82uga+sukienka+zwiewna&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=704&tbm=isch&tbnid=_nRkf0vFCiza4M:&imgrefurl=http://idolo.pl/moda/dluga,sukienka,orsay,g,189,12.html&docid=WmHvfMHJCKJ9dM&imgurl=http://idolo.pl/i/galeria/89/10/s2_3673.jpg&w=725&h=1438&ei=uEDWT4LdCtDJswaX9N2QDw&zoom=1&iact=hc&vpx=457&vpy=104&dur=3203&hovh=316&hovw=159&tx=81&ty=145&sig=103936463544949650112&page=1&tbnh=166&tbnw=71&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:0,i:76

Gość gdzies to wyniuchała:P
rewelacyny pomysł salianka

Już myślałam o takiej długiej sukni ale panna młoda powiedziała że w długich sukniach to będą tylko matki i świadkowa i że nie wypada aby ktoś inny miał długą suknię

bez przesady, trudno żeby ktoś ci mówił w co masz sie ubrac, ty masz się dobrze czuć i dobrze bawic:)

Gość gdzies to wyniuchała:P
właśnie...niech jeszcze na zaproszeniach wierszyki pisza w co i jak sie ubrac tak jak o kasie, lotku itp

Gość fajnie nie nie nie
a czemu w ogole pytałaę pannę młoda o take rzeczy? chyba masz prawo sama zadecydować, w co się ubierzesz! a jesli to dla niej problem, to nei chodź na wesele i tyle, no nie wierzę, naprawdę.

Gość zonaKraka
Panna młoda jest niepoważna, pewnie większość gości nie miała dylematu i nie konsultowała się w sprawie stroju, a na bank trafi się kilka starszych pań chociażby które będą w długich sukienkach... Sukienka pokazana przez Saliankę jest cudna! :) Idź w eleganckich spodniach jak się dobrze czujesz, a jak nie- to załóż długą sukienkę i tyle. Tak a propos- sytuacja z mojego otoczenia. Dziewczyna szykowała się na ślub kuzynki, niedługo przed imprezą pochwaliła się w rozmowie że będzie miała czarną sukienkę- kuzynka obraziła się, powiedziała że nie chce tego widzieć bo czarne sukienki są na pogrzeb. Dziewczyna na wesele nie poszła, wysłały z rodziną kartkę z życzeniami... czarną :P Sama miałam wśród gości pełen przekrój- kremowe, białe, czarne, sandałki, szpilki, glany...

Sukienka Salinki na żywo wygląda niezbyt ciekawie. Zwłaszcza tkanina pozostawia wiele do życzenia.

--->Damascenka Tego nie wiedziałam. Szkoda, bo mi się podoba :) Ona jest zresztą tylko jako przykład, że długa wcale nie oznacza strojnej. Autorko, dlaczego PM ma ci mówić w czym możesz przyjść, a w czym nie? Może sobie mieć wpływ na druhny czy świadków, ale gości też ubierze? Jak tak, to niech sfinansuje wam stroje. Nie daj się i idź w tym, w czym chcesz i dobrze się czujesz.

Tak naprawdę to najlepiej czuję się w spodniach,tylko zimą chodze w spódnicy bo wtedy zakładam kozaczki i grube rajstopy

Gość margo***
załóż spodnie i baw się dobrze :)

problem w tym że nie wiem jakie ubrac na wesele

Co ta panna młoda opowiada, że nie wypada kuzynce długiej sukni włożyć? To nieprawda :) Etykieta mówi, że długa suknia nie pasuje tylko wtedy, gdy wiadomo, że PM będzie miała krótką... A tak, to nie ma ograniczeń.

Gość kilulkaa
w zyciu nie ubrałabym spodni na wesele;/ kobieto nie ośmieszaj się...jest tyle rodzajów eleganckich rajstop, nie musisz przecież ubierac 15 den...a jak nie rajstopy to elegenacka długa suknia i absolutnie nie przejmuj się durnymi zahciankami panny młodej. ja bym taką wyśmiała..swoją drogą musi być nieźle zakompleksiona, skoro boi się, że ktoś będzie wyglądać piękniej od niej...

rajstopy to mogę założyć grube to wtedy nie widać tak moich łydek,nie bede opisywac mojego defektu ale żadnych delikatnych rajstop nałożyć nie moge nawet tych 50