Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość also I love you

dobry wybór sukienki na wesele? FOTO

Polecane posty

Gość sylikokata
śliczna jesteś KOTKU

Gość LoŁliii
masakra! Widac ze przyjdzie szmatkazwykla zdjecia maja dobrze obrobione tez u nich zamawialam i powiedzialam nigdy wiecej! Czego ty sie spodziewasz po 23 zł!!??? Beznadziejna sukienka swoja droga.

Gość pfffffff...
przeciez to jest material jak na tshirt!

Gość iiiiiiiiiii,
ohydna tandeta

Gość może być jeśli nie masz
więcej niż 15 lat.

Sukienki z japan style zawsze przychodzą dużo za małe i najczęściej z nie najlepszych materiałów... Po prostu wyglądają tanio ;/ lepiej wydać więcej kasy i wyglądać dobrze ;)

Gość jjjjiooooo
Nie chce mi sie nawwt wchodzic na komentarze skoro to japan style. Skoro kiecka tak bardzo cie sie podoba, weź wzó i idż do dobrej krawcowej.Chinszczyzna nie dosc ze długo idzie, to jeszcze w rzeczywistosci to zupełni einnyc ciuch niz na zdjeciu.Wczoraj czytała komentarze pod bardzó ładnymi rzeczami jp z innej aukcji (chyba) i jedna wielka porażka- własnie to co wyzejj ktos napisał- materiał, uszycie, kolor... zupełnie inne. Jedynie wzóz zblizony. Nawet 20 zł szkoda a co dopieor jesli to sukenka na wesele. Kiedys chciałam kupic płaszczyk js ale ktos mi skutczenie odraził jak napisał,ze płaszcz zimowy który sam kupił, nadaje sie na wiosnę. I to bardzo ciepłą.. nie mówic o pozostałych detalach..

Gość also I love you
ale i tak szukam na jeden raz sukienki....

Gość jjjjiooooo
To poszukaj na targu czy w lumpie, serio pisze. cos skromnego napewno znajdiesz, a to... naprawde skzoda słów, posłuchaj mądrzejszych ;P

Gość also I love you
sluchajcie raz juz zamawialam z japan style. I co prawda na zdj lepiej wygladala ale na zywo tez niezle, byla to bluza z misiem slodka :) kokardki się tylko rozniły kolorem i wzorem. Ale tak to byla ok. Moze warto??? A ta sikienka jest ladna w sam raz na wesele na wsi, nikogo swiatowego tam nie bedzie tylko sami swoi...

Gość also I love you
moze sie wypowiedziec ktos jeszcze?????????

mi sie raz udawalo raz nie... ja kupialm 3 sukienki , 2 byly identyczne jak na zdjeciu tylko przyciasne wiec jak nosisz rozmiar S to z gory zamow sobie M. jedna sukienka byla inna i juz mi sie tak nie podobala, chociaz jakosciowo nie byla zla tak jak pozostale 2. nic nie musialam przyszywac czy zmieniac. za to plaszczyk ktory zamowilam nie dosc ze byl o 2 numery za maly (rekawy mial o 10cm za krotkie) to jeszcze brakowalo paska i byl pobrudzony. trzeba dobrze trafic.

Gość monalisa41
zwykła bawełna, nie na wesele

Gość karolciaoko
ja bym na Twoim miejscu darowała sobie tą sukienkę, to już lepiej do lumpeksu czy na rynek iść i kupić jakąś sukienkę na raz. Uwierz mi.

Gość Anna7703
Na codzien ale nie na taka okazje jaka jest wesele....

Gość fotoplastikon
Idąc na wesele możemy się trochę wysilić i być bardziej kreatywne co do naszych kreacji ! ;] Bardzo ładne i w przystępnej cenie sukienki znalazłam na www.vera-fashion.pl Mają szeroką gamę sukien wieczorowych, wizytowych i właśnie na specjalne okazje - jaką z pewnością jest ślub ;- )

Gość fotoplastikon
Dokładnie, na wesele nie chodzimy codziennie - stąd nasza kreacja powinna być bardziej niż codzienna. Możemy trochę poszaleć i z kolorami i z fasonami - dodając także jakąś fajną biżuterię. Ja swoją wymarzoną sukienkę na wesele znalazłam na www.vera-fashion.pl, wejdź ie i same sprawdźcie jak duży mają asortyment ;- )