Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOnikaaaaaa24

to dużo ? czy w normie?

Polecane posty

Gość MOnikaaaaaa24

6 partnerów seksualnych do seksu klasycznego w wieku 24 lat? nie licze tych co był tylko seks oralny

Gość MOnikaaaaaa24
prawiczkowie niech sie nie wypowiadaja bo sa przegrancami zyciowymi :P

Gość cbnbnb
z iloma sex oralny?,i to tak z pierwszym lepszym na imprezie?

Gość aspinval
tak moniko to niestety dość wysoka cyfra,z przykrością ci to powiem ale niestety twój rozwiązły tryb zycia mnie do tego zmusza,tak,tak jestes kurwą moniko ,ruchasz się i oblizujesz narządy płciowe przygodnie poznanych partnerów,wszystko to sprowadza się do wspólnego mianownika czyli: kurestwo no limit and hujorros do ciporros od ranorros do wieczorros

Gość MOnikaaaaaa24
zależy czasem seks był z tymi co mało ich znałam ( ale na imprezach z takiimi co nie znałam imienia to bez przesady ) a czasem to był seks w zwiazku oralny był z 5 chyba ,ale dla mnie to nie seks taki pełny

Gość prawiczek15
modka wszystko wykosiła, pewnie też się puszcza z kim popadnie:classic_cool:

Gość yuthjk
moglabys podac gg? mam pytanie

Gość MOnikaaaaaa24
up

Gość yuthjk
podasz bo nie bede tu pytal

Gość Wolna251
Monika ... już kiedyś pisałam na innym forum na ten temat, to nie liczby czynią z nas osoby rozwiązłe lub wstrzemięźliwe a to w jakich sytuacjach dochodziło do zbliżeń.Jeżeli są to przygodne stosunki to tak owszem już po 2 można powiedzieć że jest się szmatą...jeżeli natomiast z ta osobą się jest kocha się ją lub długo się z nią spotyka to normalną koleją rzeczy będzie seks! inną sytuacją był by fakt jeżeli byś spała z 30 facetami w wieku 24 lat bo ciężko by było tu mówić o jakiejś więzi emocjonalnej...tylko w jednej rzeczy się nie zgodzę odnośnie seksu oralnego,jak dla mnie jest to bardzo intymne zbliżenie i nie zrobiła bym tego z przygodną osobą....

Gość MOnikaaaaaa24
No to tak : z 2 seks w zwiazku z jednym długo sie znałam ,ale nigdy nie bylisy ze sobą i dopiero po paru latach znajomości zostaliśmy kochankami ( ale juz nie jestesmy) z trzecim znałam sie krótko przed seksem i to był czysty romans 4, 5 , 6 też nie bardzo znałam ,ale żaden z nich nie był tak przypadkowy ,ze poznałam go np tego samego dnia i z nim poszłąm do łozka

Gość MOnikaaaaaa24
uooooooooooooooooo

Gość Wolna251
Monika... tak już chyba musi być że na tym świecie są różne kobiety,i różne systemy wartości...inaczej było by nudno,wnioskować mogę że po dość krótkim czasie decydowałaś się na współżycie,jak się z tym czujesz?