Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta--- dot tam ----

byłam obmacywana przez pedofili - teraz mam problem z mezczyznami

Polecane posty

hej mam obecnie 20 lat , spotkalm fajnego faceta ale jak tylko ma dojsc co od czego to nie bo sie tak boje znamy sie nie miesiac nie dwa znacznie wiecej ale mam w sobie blokade ktorej niedaje rady przelamac.. jak mialam okolo 4 latka pamietam ze mieszkalam z matka alkocholiczka i jak sprowadzala sobie kolesi to mnie obmacywali , potem poszlam do rodziny zastepczej ale to caly zas we mnie jest ... jak sie przelamac:(

Gość mam 100 procent to samo
nie wiem zygam juz ta pedofilia

Gość ddddsssssss
moze psycholog ? i podstawowa sprawa to czuc sie bezpiecznie i ufac drugiej osobie. moze wtedy sie przełamiesz.

Gość MOnikaaaaaa24
współczuje.. może idź do psychologa? Bo nie wiem czy zupełnie sama jesteś sobie w stanie pomóc ,a jednak to jest trauma

ale ja poprostu ogolnie jak mam nawet sie znim spotkac to czuje niewyobrazalny strach raz doszlo miedzy nami do czegos ale nieukrywam napilam sie alkocholu zeby sie przelamac wtedy cos z tego bylo ale na trzezwo nie ma mowy .. to jest strasznie trudne i uciazliwe bo to naprawde fajny dobry facet juz niewiem co robic:(

Gość MOnikaaaaaa24
idź do psychologa . poważnie to żaden wstyd w koncu z psychologiem może porozmawiać każdy kto ma jakis problem

Gość alkohol to zły pomys
moze stopniowo? najpierw złapanie za dlon, przytulenie, potem coraz odwazniej, grunt nie wszystko naraz, trzeba cierpliwosci, bedzie ci latwiej moim zdaniem

Gość MOnikaaaaaa24
tu na forum nikt pewnie Ci nie pomoże bo sie na tym nie znamy jak pomoc komuś z taka trauma lub jakas inna

Gość mnkjk
Marto a jak dlugo jesteś z tym facetem? to pierwszy, z którym próbujesz seksu?

tylko z dwoma facetami matki było mi dobrze ale ogólnie trauma została :(

Gość mnkjk
a kochasz go?

Gość mnkjk
podszywom dziekujemy rozmawiamy o powaznym problemie i zarty nie sa na miejscu

mysle ze go kocham , chce z nim spedzac czas , niechce mi sie wracac do domu jak z nim jestem moglabym z nim przebywac non stop jest dla mnie atrakcyjnym facetem , imponuje mi pod kazdym wzgledem ... chyba mam racje ze to przez to mam takie problemy?:(

znamy sie z 4 lata spotykalismy sie potem przez rok przerwy wlasnie potym seksie zniknelam i teraz na nowo odnowila sie znajomosc bo bardzo za nim tesknilam ... niewiem czemu urwalam kontakt akurat po tym co sie stalo ale niechcialam wtedy go wiecej widziec :(

Gość mnkjk
a uprawialiście już seks? a oralny? myślę, że przede wszystkim nie powinnaś się śpieszyć, masz 20 lat, zdążysz jeszcze :) pewnie, że próbujcie, ale nie myśl o tym ciągle, nie zastanawiaj się. przytulajcie się dużo, myśl o nim jak o facecie którego kochasz i który nigdy by Cię nie skrzywdził. pomagaj sobie alkoholem :) to dobre na początek. wypij lampkę wina, pocałujcie się trochę, podotykajcie i na tym koniec. myśl o nim, o tym jakie ma ciało, jak Cię kręci, narobisz sobie większej ochoty. zapal albo zgaś światło, zależy jak wolisz. powiedz, żeby dużo Ci mówił, że Cię kocha, itd. a potem pomalutku powolutku...

Gość mnkjk
chcesz popisac na gg?

jak sie spotykamy to zazwyczaj idziemy sobie gdzies usiasc i ja sama zamawiam sobie cos z alkocholu zeby sie rozkrecic i troche pomaga , jak juz sie napije i mnie chwyci to patrze na niego zupelnie inaczej , nie upijam sie tylko kupuje z 2 ,3 piwa i wtedy mam lepszy humor i zaczynam ze tak powiem miec zberezne mysli ale to i tak za malo bo jak sie napilam i pomyslam ze terza np bysmy mieli cos robic to ze napewno nic by z tego nie wyniklo ..

bardzo chetnie : )

Gość a aj zostałam
zgwałcona mając niewiele więcej lat niż Ty. Nie panikuj.

Gość a aj zostałam
Autorko jesteś popierdolona! Wypijasz alkohol żeby mieć zbereźne mysli? Jeszcze 2-3 piwa? PUKNIJ SIĘ W ŁEB I D I O T K O

Gość a aj zostałam
W tym wieku się UCZY a nie myśli o dupcingu po alkoholu. Zal. Nie dziwię się ze tyle mlodych suk jest na tym świecie

moze i jestem ale chce sprobowac wszystkiego byle przelamac ten strach , moze i byla zgwalcona ale kazdy inaczej to odbiera i ma inna psychike.. na jednej to nie zrobi wrazenia a druga bedzie miala powazne problemy ..

Gość mnkjk
napisz do mnie 2765106 bo tutaj beda Cie tylko obrazac :/

Gość a aj zostałam
LECZ SIĘ IDIOTKO. Ty nie wiesz co się czuje gdy w filmie pokazana jest scena gwałtu, co się we mnei dzieje, jak sie zachowuję! Ale racja, dawaj dupy. Opij się an dyskotece, to będziesz miała taką jazdę jak Cię kilka posunie że CI się odniechce.

Gość a aj zostałam
obrażać? Puknij się w łeb. Ciekawe kto pochwala takie zachowania: spić się żeby dać DUPY. To będzie Twój anjgorszy BŁĄD!!! To się robi z uczucia, po trzeżźźwemu, ze świadomością, ze tego chcesz! CHCESZ, A nie robisz, bo MUSISZ, bo tak wypada. GŁUPOTA!!!! To zbyt wielkie przeżycie. Echhh

Gość mnkjk
ale autorka chce tylko ma uraz i nie moze sie przelamac. a alko rozluznia i jest latqiej nigdy nie robilas tego po lekkim pijaku?

Gość I jest OKKKKKKK
Robilam to raz po pijaku, ale to nie był mój pierwszy raz z pierwszym facetem! To są zupełnei dwie różne sytuacje. Nie chcę być niemiła, ale niestety dobrze to o niej nie świadczy. Powinna to zrobić na trzeźwo, jeśli naprawdę CHCE. Wytlumacz jej to na gg ;)

Gość GHAH simian raticus 666
Zacznij macać mężżczyzn i tyle! Przełam się!