Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helena 58

synowa....

Polecane posty

Gość helena 58

Moja synowa ma 34 lata, jest 7 lat po slubie i nie chce miec dzieci....Czekam z utesknieniem, a tu nic. Nie pomaga mi w praca polowych, domowych, prawie ze mna nie rozmawia. Nie tak wyobrazalam sobie zone mojego jedynaka!!! Dom im wybudowalismy, a tutaj taka wdziecznosc. Co sadzicie o takiej synowej?

Gość helena 58
apiszcie cos, jak to u Was jest...

Gość powiem i ja .....
powiedziała wprost że nie chce mieć dzieci ?...a jeśli tak to co mówi na to syn ? co do pomocy w domu czy w polu ...nie musi tego robić co najwyżej może chcieć w końcu nie jest Twoim wyrobnikiem a synową

Gość nnmmnnnmmm
a nie pomyslalas ze mooze nie moze miec dzieci i nie chce o tym rozmawiac? a poza tym moze tez nie chciec dzieci. to jej decyzja.

Gość provo moi drodzy
🖐️ pewnie pisze o sobie przez postac swojej tesciowej. Żal.

Dzieci sie kocha mimo wszystko a nie za cos. Sa dorosli a skoro dorosli to decyzje podejmuja swiadomie. A Ty chcialabys zeby Twoja tesciowa wywierala na Ciebie nacisk? i pewnie jeszcze bys jej sluchala? Dajze spokoj kobito,zyj i daj zyc innym.

Gość GHAH simian raticus 666
To trzeba ją zapłodnić i tyle! Po sprawie będzie!

Gość helena 58
ona nie chce miec dzieci...Powiedziała to głosno i wyraznie! To nie jest zadne prowo, juz przestancie z tym prowo wszedzie... Nie chce miec dzieci, nie lubi dzieci!!! Wogole nie jest zainteresowana dziecmi, jak przyjezdza siostra moja z wnuczkami, nigdy nie podejdzie do nich, nie porozmawia...no nie lubi dzieci. Nie wiem co mam zrobic, nie lubie tej dziewuchy...

Gość takie tam duperele nic więcej
a ja tam rozumiem Twój żal....jak już odchowa się dzieci czeka się na wnuki :) bądź dobrej myśli, może jej się odmieni...

Gość I jest OKKKKKKK
nie musisz lubić, ona Ciebie tez nie lubi. I ma racje.

Gość death man
jak masz prace polowe stara lampucero to wynocha na pole ,a nie interesuj sie synową

Gość helena 58
dobrze, ze ktos mnie rozumie.... Przykro mi jak patrze na innych z wnuczetami, nie spodziewalam sie, ze synowa nie bedzie chciala miec dzieci...Sa juz 7 lat po slubie!!!!i nic!!! Ona bierze tabletki, sama otwarcie sie do tego przyznaje, że nie lubi dzieci i nie chce miec. Moj syn nic sie nie odzywa. A co do pomocy, zadko pomaga mi, w ogrodku czy sadzie. Siedzi w domu i najczesciej maluje sobie paznokcie, albo czy ta ksiazki. Oj nie lubie jej...

Gość terererereeeeeeeeee
no to skloc ich i juz. moze sie syn opamieta...

Gość kuhik.hn.
prowo, ale nie znaczy, że trzeba wyzywać, ona swoje synowej nie nazwała żadną lampucerą kontynuując prowo, autorko jesteś starsza i nie rozumiesz, że w tych czasach już nie każda kobieta musi chcieć mieć dzieci, a prace polowe to już przeżytek :D

cóż, któregoś dnia twój syn zapragnie dziecka i spuści żonę dla innej chetniejszej a przed ślubem nie deklarowała tej niechęci do dzieci?

Gość kuhik.hn.
a swoją drogą, autorko czemu miałaś tylko jedno dziecko? sama mogłaś spłodzić sobie drużynę piłkarską, to wnucząt bys miała pod dostatkiem :D

Gość helena 58
Dlaczego prace polowe to przezytek??? Przeciez to zawsze swoje warzywa i owoce, a tyle sie mowi teraz o tej zywnosci modyfikowanej... Ja nie rozumiem jak mozna nie chciec miec dzieci!!! Zwyczajnie nie rozumiem i juz!!! Przeciez natura ludzka jest chec rozmnazania sie i posiadania potomstwa. Dlaczego wszystkie moje znajome sa juz babciami a ja nie?? Mam jedynego, jednego syna, sama go wychowalam ...i co???

Gość tak to jest jak
samej się było wziąć do roboty i urodzić więcej niż jedno dziecko to nie byłabyś tak zależna od jednej synowej (jeśli chodzi o wnuki).

Gość a wlasnie..
dlaczego masz tylko jednego syna?

Gość kuhik.hn.
a jesteś głupia, nikogo nie zmusisz do macierzyństwa, ona nie chce to NIE! a tobie nic do tego!!!! Mogłaś mieć chociaż dwójkę dzieci to może wnucząt byś się doczekała !!! Nie wtrącaj się w jej życie, bo to jej sprawa!

Gość death man
ale też jest taka tradycja ,ze w polu musisz dać dupy sasiadowi ,kultywujesz takową ?

Gość helena 58
wczesnie owdowialam.... Ale pragnelam miec gromadke wnukow, teraz marze chocby o jednym... Nie rozmawiam prawie z synowa, ona mi mowi pani!!! nie nazywa mnie mama, a czesto slysze u innych jak mowi do tesciowej przykladowo: " wezmie sobie mama? chce mama?" A ta mowi do mnie prosze pani!!! Uwierzcie mi, krzyz panski mam z nia. Nic jej nie odpowiada, jest bardzo kofliktowa i nie zyczliwa. Ale najgorszy jest brak checi potomstwa, dla mnie to nieslychane...

dziś synowych można mieć na pęczki, nawet od jednego syna :D

Gość death man
a ,ze owdowiałas to nie dziwota ,pewnie stary sie powiesił ,teraz kolej na synowa

Gość a wlasnie..
a powiedzialas jej to? tzn ze chcialabys zeby mowila do ciebie mamo? a wlasnie.. w ogole chcesz? po co ci to skoro jej tak nie lubisz?

Gość helena 58
Syn niestety jest bardzo za zona swoja... Chcialam zawsze, aby ozenil sie z mila, skromna i dobra dziewczyna. A ta, no brak slow, jest jakas zdziczala, przemadrzala i konfliktowa. Nie zyczliwa. Po prostu pusta i zla jako kobieta!

Gość mnkjk
Pani Heleno.. rozumiem, ze chce Pani mieć wnuki. ale z 2 strony ja sama nie chcę mieć dzieci. i powiem Pani dlaczego, może zrozumie Pani synową. nie mam podejścia do dzieci. kiedy ktoś przychodzi do mnie z dzieckiem, ja się do tego dziecka nie odzywam. bo nie będę z 6latkiem rozmawiać na poważnie jak z dorosłym, a zwyczajnie nie wiem co i jak powiedzieć do takiego dziecka, nie wiem o czym z nim rozmawiać, jak do niego mówić, jak się nim zająć. i nie wyobrażam sobie mieć własnego dziecka, bo nie chcę, żeby siedziało samo w swoim pokoju, a wiem, że nie umiałabym się nim zająć, bo nie mam tzw instynktu. może Pani synowa też? a może nie może mieć dzieci i nie chce Pani o tym mówić? a że nie pomaga... ja akurat lubię prace polowe, ale może ona akurat nie.. a przecież nie ma takiego obowiązku

Gość Taka mam mysl...
A moze syn nie moze i dlatego sie nie odzywa bo mu glupio?

Gość kuhik.hn.
Pewnie, żeby najlejpiej cie słuchała, a wszystko co powiesz święte powinno być :D Takich sierot jest mało w tych czasach, uwierz mi :)

Gość death man
a może chcesz żeby synek ciebie bzykał zamiast zony